- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu #7288 üzenetére
Ha a plazmát is ezerrel toltad, akkor mindent értek.
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...
És ennek semmi köze sem a 910V-hez sem egyéb oledhez. A "fényerő" alatt én kizárólag oled fényerőt értek, nem "világosságot", aminél 50 felett valóban fakul, mint állat. 90-es kontraszt + 40-60-as OLED fényerő SDR-en egyszerűen, nem lehet jó. Egyéni ízlésnek el tudom fogadni (nagy nehezen), de hogy mindenkinek így "kellene" néznie egy oledet, azt kétlem.
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom.
"Rtings" szerint: "B7", "C7" 17-16-os oled fényerő mellé 100-as kontraszt. Tényleg nem értem ezeket a túlzó beállításokat nálad. Vagy "mindenki szembe jön az autópályán". (ha érted)
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest