Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
Persze, azt senki nem vitatja (és nem is írtam én sem), hogy van olyan eset, ahol külső box a legegyszerűbb/hatékonyabb/olcsóbb megoldás. Főleg mivel ilyenkor álltalában eszköz vagy technológia kompatibilitási gond van.
Sőt tanácsoltam én is külső lejátszót többször itt a topicban is... Csupán a kell! külső lejátszó mert anélkül mindenki csak szívhat és nem működhetnek jól a dolgai írásra reagáltam, hogy ez azért túlzás szerintem. Azt se tudjuk milyen igényei vagy felhasználói környezete lesz a kérdezőnek, egyáltalán nem biztos, hogy neki szüksége lesz külső cuccra és nem csak feleslegesen költ egy kütyüre ami számára semmi pluszt nem nyújt, cserébe eszi az áramot meg foglalja a helyet az is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kés topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor