Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
Persze, azt senki nem vitatja (és nem is írtam én sem), hogy van olyan eset, ahol külső box a legegyszerűbb/hatékonyabb/olcsóbb megoldás. Főleg mivel ilyenkor álltalában eszköz vagy technológia kompatibilitási gond van.
Sőt tanácsoltam én is külső lejátszót többször itt a topicban is... Csupán a kell! külső lejátszó mert anélkül mindenki csak szívhat és nem működhetnek jól a dolgai írásra reagáltam, hogy ez azért túlzás szerintem. Azt se tudjuk milyen igényei vagy felhasználói környezete lesz a kérdezőnek, egyáltalán nem biztos, hogy neki szüksége lesz külső cuccra és nem csak feleslegesen költ egy kütyüre ami számára semmi pluszt nem nyújt, cserébe eszi az áramot meg foglalja a helyet az is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor