Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Főként LG Oled C1, de akár más típusú, márkájú Oled tulajokat szeretném kérdezni, hogy valaki tapasztalt olyat, hogy vásárlás utáni használat során hófehér, tinting mentes a panel, viszont bejáratás után, 2-3 hét után megjelent pirosas kékes zöldes tinting?Őszintén el vagyok keseredve, ez a 2. 55-ös LG C1, ami nálam van, az első tintinges volt, piros elváltozás volt szemből is. Ennek a 2. LG-nek megörültem az elején, mert semmi nyomát nem találtam, pedig már tudtam mit keresek. Oldalról megnéztem, minden szögből, de semmi. Most viszont 3. hét használat után balról nézve bal oldalt pirosas jobb oldalt kékes, átülök másik oldalra akkor jobb oldalt pirosas és bal oldala kékes.
Középről aláírom nem rossz a panel, az alsó sávban látni egy picit, de többen nézzük a tv-t, nem lehet mindig tökéletesen középről nézni és már kis szögből is van színváltozás.
Normál tartalomnál is sajnos észrevehető, főleg focimeccsnél.Szerintetek törődjek bele, hogy C1-ek valszeg Evo panellel mind ilyenek? Totál belefáradtam, hogy esetleg ezt is vissza kell küldenem, egyébként imádom a C1-et, szóval más márkára nem szívesen váltanék. Vagy jelezzem LG ügyfélszolgálatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor