Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Főként LG Oled C1, de akár más típusú, márkájú Oled tulajokat szeretném kérdezni, hogy valaki tapasztalt olyat, hogy vásárlás utáni használat során hófehér, tinting mentes a panel, viszont bejáratás után, 2-3 hét után megjelent pirosas kékes zöldes tinting?Őszintén el vagyok keseredve, ez a 2. 55-ös LG C1, ami nálam van, az első tintinges volt, piros elváltozás volt szemből is. Ennek a 2. LG-nek megörültem az elején, mert semmi nyomát nem találtam, pedig már tudtam mit keresek. Oldalról megnéztem, minden szögből, de semmi. Most viszont 3. hét használat után balról nézve bal oldalt pirosas jobb oldalt kékes, átülök másik oldalra akkor jobb oldalt pirosas és bal oldala kékes.
Középről aláírom nem rossz a panel, az alsó sávban látni egy picit, de többen nézzük a tv-t, nem lehet mindig tökéletesen középről nézni és már kis szögből is van színváltozás.
Normál tartalomnál is sajnos észrevehető, főleg focimeccsnél.Szerintetek törődjek bele, hogy C1-ek valszeg Evo panellel mind ilyenek? Totál belefáradtam, hogy esetleg ezt is vissza kell küldenem, egyébként imádom a C1-et, szóval más márkára nem szívesen váltanék. Vagy jelezzem LG ügyfélszolgálatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor