Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nnobi
tag
Most próbálkozom én is, de per-pillanat nekem még így sem frissíti a 04.70.85 ös verziót. nem értem.
nem indul el sajnos mondjuk mac-ről másolom a pendrive-ra a fájlt az nem tudom számít -e?
fotok/zene felvételek fül jelenik meg .
Exfatra volt/van formázva a pendrive. Nem értemüdv: Norbi
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék kinek melyik szoftver van fenn a LG 55B7 tv-én, mert nálam a tv-m nem hoz fel újabbat nekem még a 04.70.85 -öst használja ,de az lg oldalán már van fenn egy 05.80.04 -es is ott leírtak alapján frissítettem volna, de a pendrive-t nem ismeri fel. Tv-k később adják be a frissítési lehetőségeket?
Köszönöm a válaszokat előre is
üdv: Norbi
-
Nnobi
tag
válasz Ren Hoek #6059 üzenetére
én is most rendeltem T-né,l 2 hét átfutási idő volt múlt héten kaptam meg, én Telekom hivatalos boltban regisztráltattam be az igényem, ott ránéztek a készletre is és mikor jöttek bekötni a sat-tv, hozta a szerelő magával és beüzemelte.
Nekem semmi negatív tapasztalatom nem volt, hála istennek 490-ért nem volt rossz vétel a B7.üdv: Norbi
-
Nnobi
tag
válasz Sz.Miki #5702 üzenetére
Szia!
Hd-tv adás nem rossz bár nagyban függ a jelerősségtől is,néztem rajta sd, hd full hd is.
Sd az nem annyira élvezhető bár szerintem nem ilywn anyaggal kellene etetni.
HD full Hd nagyon szép, de a hű b@meg kategoriát nekem az Avatar 4k hdr verziója hozta, az nagyon ütős, eddig ilyen részletgazdad képet nem nagyon láttam, most elkezdtem letőltögetni normális minőségeket is.
A hétvégén talán lesz több időm, és jobban próbálgatom majd.üdv: Norbi
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a Lg55B7v tv, nagyon tetszik a képe, kicsit elvesztem a beállítások tömkelegében , de már kezdem kiismerni magam.
Esetleg ha van jó tanács a használathoz beállításhoz köszönöm előre is.
-
Nnobi
tag
Sziasztok! Holnaptól én is büszke tulajdonosa leszek egy LG oled55B7V típusú Tv-nek. Sokat olvasgattam a fórumot bízom benne nem fog csalódást okozni. A lentebb írt beállításokat majd én is elvégzem a jobb képminőség miatt. Ha valami nem lesz világos fordulnék hozzátok kérdésekkel.
-
Nnobi
tag
Sziasztok! Új vizekre merészkedem TV ügyben beneveznék egy LG 55B7V oled Tv-re, mennyire féljek tőle közel 3-4 órát olvasgattam a fórumot írtatok jót-rosszat, deúgy gondolom ez a jövő kb 490ezer Ft -ért tudnék hivatalos helyről hozzájutni, szerintetek jó választás lenne, illetve használ valaki ilyen típust itt a fórumon?
Ha megjön kell valamilyen extra beállítást eszközőlni?
Ma megnéztem élőben a képét el vagyok ájulva, nagy előre lépés lenne a mostani samsungal szemben.
Minden kritikát szívesen olvasnék.üdv: Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest