Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Mini PC
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Volt oled tvm, látom a különbséget és elhiheted, már minimális. Én tudom oled topikba, nem is lehet mást írni, csak azt, hogy pocsék az lcd. De nem a szem kiégetés a lényeg, hanem a jó színmegjelenités. Sötétbe szoktam filmet, nézni és nincs sírhatnékom, mert lcd hez képest nagyon is jó lett a kép. Jó pár tvt láttam. Oled is egy jó dolog, de nem szabad elvakultan azt mondani, hogy nah ez mindentől jobb! Mert ez akkor lenne igaz, hogyha hibátlan lenne de egyik se az! De mint már írtam, kíváncsian várom az Evo panelal szerelt, oled tvt. Ill mi lesz az oled jövője! Jah és a feliratokat is jól kezeli, nem villog, nem virágzik a felirat körül. Ami korábban jellemző volt a Qlednél. Bőven van fényereje? Melyik típusra gondolsz? Mert a B9 nem éppen vitézkedik fényerővel! CX lehet, hogy nappal is bőven elég, gondolom neked Cx van? Bocsi ha nem emlékszem, melyik típus van neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor