Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor láss tovább
ha a magánember ganaj, akkor mik a "boltok" ? akva', ipon, pcx és társai
99% hogy alzától felvásárolják, aztán adják tovább
ők hivatalos/hivatásos kereskedők elvileg
nekem ha munkára kell megoldom, nem csak 3080 van a világon
és pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
ha keményen keresné a pénzt akkor már 3090-em lenne - és abból is tudtam volna venni boltban, scriptelgetés nélkül is -
attól hogy a gyártó nem keres több pénzt, még ők generálták az egész helyzetet - és a vga gyártók kereshetnek is, max maga az nv és amd nem fog -
én azt mondom, amíg behazudják hogy "van", közben meg semmi nincs, ők menjenek a qrva anyjukba
aki meg pénzt keres vele mert egyeseknek minden azonnal kell bármi áron, hát keressen
ezek luxus termékek, nem szívműtéthez kellenek
az én szívem se fog leállni, ha idén esetleg nem tudok oledet venni...legalábbis remélem ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
Vhiktor