Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor láss tovább
ha a magánember ganaj, akkor mik a "boltok" ? akva', ipon, pcx és társai
99% hogy alzától felvásárolják, aztán adják tovább
ők hivatalos/hivatásos kereskedők elvileg
nekem ha munkára kell megoldom, nem csak 3080 van a világon
és pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
ha keményen keresné a pénzt akkor már 3090-em lenne - és abból is tudtam volna venni boltban, scriptelgetés nélkül is -
attól hogy a gyártó nem keres több pénzt, még ők generálták az egész helyzetet - és a vga gyártók kereshetnek is, max maga az nv és amd nem fog -
én azt mondom, amíg behazudják hogy "van", közben meg semmi nincs, ők menjenek a qrva anyjukba
aki meg pénzt keres vele mert egyeseknek minden azonnal kell bármi áron, hát keressen
ezek luxus termékek, nem szívműtéthez kellenek
az én szívem se fog leállni, ha idén esetleg nem tudok oledet venni...legalábbis remélem ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
Vhiktor