Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én nem látom, hogy kizárná egyik a másikat. Illetve a teszttől is függ. hogy mi alapján döntenek. Pl mivel ez egy blind test, ezért lehetnek felemás eredmények is, nem voltam ott ezét nem tudom hogy zajlott és hogyan döntöttek, és kik pontosan. Nem egészen jó példa de vegyünk egy mezei nézőt, küld el a Media Marktba és megveszi a legfényesebb es legszinesebb tv-t mert az a tuti. Igaza van? Az o szemszogebol tuti, szabvany szempontjabol nem biztos. Mivel ez egy blind test erdekes a dolog, mert pl a Samsung "csal" a HDR gammaval, hogy vilagosabbnak tunjon, de a szabványnak nem felel meg. Kérdést felteszem, hogy mi a fontos egy ilyen szituációban, illetve ki mit preferál...
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Vhiktor