Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3DMark (2013) eredmények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Samsung LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én nem látom, hogy kizárná egyik a másikat. Illetve a teszttől is függ. hogy mi alapján döntenek. Pl mivel ez egy blind test, ezért lehetnek felemás eredmények is, nem voltam ott ezét nem tudom hogy zajlott és hogyan döntöttek, és kik pontosan. Nem egészen jó példa de vegyünk egy mezei nézőt, küld el a Media Marktba és megveszi a legfényesebb es legszinesebb tv-t mert az a tuti. Igaza van? Az o szemszogebol tuti, szabvany szempontjabol nem biztos. Mivel ez egy blind test erdekes a dolog, mert pl a Samsung "csal" a HDR gammaval, hogy vilagosabbnak tunjon, de a szabványnak nem felel meg. Kérdést felteszem, hogy mi a fontos egy ilyen szituációban, illetve ki mit preferál...
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lg 66c5 oled tv 3év garancia új
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Vhiktor