Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet? Számtalan filmben van. Ha észreveszem akkor az gond, ha nem venném észre akkor soha nem hoztam volna szóba. Ahogy pl a tintinget is észrevettem talán én voltam az elsők között akinek ez feltűnt. Aztán persze voltak itt sokkal rosszabb panelek is mint az enyém sőt, volt aki ez miatt átment LCD-re. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy igen is mindenki tudjon minden hibáról és azok alapján mindenki el tudja dönteni hogy neki az belefér vagy nem. Nekem pl nem fér bele hogy egy LCD háttérvilágítása bevilágít, felhős stb. Mondjuk szerintem a Q90 feketéjével már kibékülnék, de nem annyiért amennyibe kerül. A lényeg hogy mindenki más szempontok alapján dönt, de az butaság hogy el kell titkolni bármilyen problémát is ha van. Márpedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hyundai, Kia topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lexus, Toyota topik
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor