Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Én anno egymás után néztem a Joker jeleneteit HDR10 és DV verzióban, és nagyon keresnem kellett, hogy bármi differenciát lássak. Persze elképzelhető, hogy a forrással is akadtak gondok, de ezt nálam szakibbak majd leírják, mert mintha lenne DV-ből is statikus meg dinamikus adattartalmú. Egy tuti: jelenleg nagyon kevés dolog van, ami DV-n elérhető (hacsak nem veszed kilóra a blue-ray kiadáskat), pláne ami csak DV lenne elérhető. Nekem tudja a TV-m, de mai viszonyokat nézve ez nem lenne nekem szempont a vásárlásnál semmiképp. Aztán, hogy a jövőben ez mennyire változik, azt nehéz megjósolni. Szerintem nem fog számottevően.
(Amúgy tudtommal az a baj a sima HDR szabvánnyal, hogy nagyon nyitott, megengedő. Nem kötelező mindent implementálni belőle, így lehet vele trükközni. A dolby összeszedi, továbbfejleszti ezeket a szabványokat, esetleg épít hozzá hardvert is. Majd ezt a csomagot mindenestül, technológiával de még kalibrálási ajánlásokkal is egyben árulja a gyártóknak. Ez utóbbi nyilvánvalóan egy sokkal jobban kézben tartott, jó eséllyel továbbfejlesztett eredményt szül, de pénzért, amit egy csomó gyártónak nincs kedve kifizetni. De majd ezt az okoskodást is megerősítik vagy megcáfolják talán nálam jobban képben lévők is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Parfüm topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor