Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Én anno egymás után néztem a Joker jeleneteit HDR10 és DV verzióban, és nagyon keresnem kellett, hogy bármi differenciát lássak. Persze elképzelhető, hogy a forrással is akadtak gondok, de ezt nálam szakibbak majd leírják, mert mintha lenne DV-ből is statikus meg dinamikus adattartalmú. Egy tuti: jelenleg nagyon kevés dolog van, ami DV-n elérhető (hacsak nem veszed kilóra a blue-ray kiadáskat), pláne ami csak DV lenne elérhető. Nekem tudja a TV-m, de mai viszonyokat nézve ez nem lenne nekem szempont a vásárlásnál semmiképp. Aztán, hogy a jövőben ez mennyire változik, azt nehéz megjósolni. Szerintem nem fog számottevően.
(Amúgy tudtommal az a baj a sima HDR szabvánnyal, hogy nagyon nyitott, megengedő. Nem kötelező mindent implementálni belőle, így lehet vele trükközni. A dolby összeszedi, továbbfejleszti ezeket a szabványokat, esetleg épít hozzá hardvert is. Majd ezt a csomagot mindenestül, technológiával de még kalibrálási ajánlásokkal is egyben árulja a gyártóknak. Ez utóbbi nyilvánvalóan egy sokkal jobban kézben tartott, jó eséllyel továbbfejlesztett eredményt szül, de pénzért, amit egy csomó gyártónak nincs kedve kifizetni. De majd ezt az okoskodást is megerősítik vagy megcáfolják talán nálam jobban képben lévők is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Elektromos autók - motorok
- Macrodroid
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor