Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Partizan182
üzenetére
És annak van valami különösebb oka, hogy ennyire a lelkedre vetted a dolgot?
Ugyanis, ha figyelmesen olvasol, láthatod, hogy melyik hozzászólásra reagáltam. És abban a kontextusban mégis "on topic" volt.
Az a bizonyos "sárgás fehér" pedig valójában érezhetően sárga volt, a tévé tulajdonosa által is bevallottan rossz, és zavaró.
Egyébként ha egy fehér lapot, vagy egy valóban fehér pólót a saját tévémen megjelenített fehér kép mellé teszek, akkor stimmel a szín.
A "szalmabáb érvelést" pedig kérlek fejezd be, mert nem szép dolog.
A megvásárolt TV miatt pedig kár utólag bánkódni! Akkor tetszett neked, rászántad a pénzt, megvetted. Azóta élvezed a döntésed eredményét, tehát jó döntést hoztál.
(Ahogyan én is, amikor megvettem a SONY-t, pedig olcsóbban is megvehettem volna, csak akkor még egyedül az OLED lebegett a szemem előtt. Ami egyébként szintúgy nem volna a "legjobb", mint ahogyan ez sem az. A legjobb egy LG 77G6V volna, Acoustic Surface technológiával, 2000 nit-es fényerővel, és a legjobb SONY, vagy Panasonic készülékek mozgásmegjelenítési képességével...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
Vhiktor