Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Ijk #4022 üzenetére

    Tudom, tudom... "menjek szemorvoshoz"... :)

    Arra persze már nem kapok választ, hogy az az ominózus plazma tévé, egyébként házimozi rajongó tulajdonosa hozzám hasonlóan miért találta jobbnak a SONY-t...

    Tudom, tudom... ő is "menjen szemorvoshoz".

    Csak tudod az a helyzet, hogy a GT50-et alaposan és érdemben, a plazma tv tulajdonosokkal vívott megannyi "csörte" után, a véleményeket a plazma technológia sajátosságairól, a Pioneer és Panasonic készülékeiről A-tól Z-ig ismerve tudtam letesztelni először; és mindezek után bizony némi csalódást nyújtott a látvány. Elmaradt a várt "állejtés".

    Nem azt mondtam, hogy rossz volt, mert tényleg jó kis készülék. Csak éppen a SONY-m képe mindenben jobb volt. Ennyi.

    Igen, a legkönnyebb azt mondani, hogy a beállítások voltak rosszak. Mindenesetre sokkal könnyebb, mint beismerni, hogy a plazma technológia felett eljárt az idő, és manapság már bizony lehet vásárolni olyan LCD televíziókat, amelyek a mutatott látványban, a képi élményben minden tekintetben felülmúlják azt.

    Az OLED-et pedig kár így, ebben a formában felemlegetned. Volt OLED tévém, használtam, teszteltem... Ha pusztán a képminőséget, valamint a sokat "puffogtatott" kontrasztot és a fekete szintet nézem, akkor bizony bármelyik OLED olyan magasan veri látványban bármelyik plazma, vagy LCD tévét, hogy azok szégyenkezve kulloghatnak vissza egy sarokba búslakodni... :) Aki ezt nem látja, annak tényleg baj van a látásával.

    Ez van. De távol álljon tőlem, hogy meggyőzzelek, vagy akár csak kísérletet tegyek arra.

    Láttam, amit láttam, tudom, amit tudok... egyébként pedig mindenki olyan tévét vegyen, ami jól esik neki! ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák