- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sakal83
üzenetére
1. Jó kérdés, mert mindkét Pana sötétben van inkább használva. Néztem már napközben is, de háttal van az ablaknak. Semmi különöset nem vettem észre. Nekem nincs beállítva egyiknél sem sötét, meg világos profil, nem váltogatok. Ugyanazok a beállítások sötétben és nappal is.
2. Természetesen van. Környezeti érzékelő. A fényerőt állítgatja. Én nem használom, mert nem szeretem, ha automatán állítgatják magukat a tv-k. Ugyanígy vagyok a telefonokkal is. Sosem használtam ott sem ezt a feature-t.
3. Szerintem semmi gond az SD adásokkal. Szép a kép, amennyire SD szép lehet. Van olyan, hogy felbontás javítás a menüben, de ki van kapcsolva, mint szinte az összes képjavító. Amúgy sem látok változást, ha bekapcsolom. Sz@rból nem lehet várat építeni. De összességeben jók az SD adások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Le Mans Ultimate
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Steam topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor