Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Milyen processzort vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt, búék mindenkinek. Tegnap voltam MM-ban. úgy néz ki visszaveszik a Philipset: bár az ügyintéző hölgy nem igazán tudott segíteni, felhívta a felettes kollégáját aki azt mondta, hogy a 60 napos elállás csak akkor él amennyiben a termék bontatlan. Nem olvastam utána pontonsan, mea culpa. Azt válaszoltam, hogy egy TV készüléket nem azért vásárol meg az ember, hogy bontatlanul a dobozát nézegesse. Hátrament a TV osztályra, visszajött egy kollégával aki kedves volt: nekem kell visszavinni, minden tartozéknak meg kell lennie, minden hungarocell darabnak, minden csavarnak, ezután átnézik és majd születik döntés. Bízva abban, hogy visszaveszik, E9 lesz az utód.
Sajnos hiába az ambilight és a nagyon jó soundbar, nem győzött meg
gondoltam beszámolok.Most már a DIY ambilight-on gondolkodom, próbálom kitalálni milyen módon oldható meg(szerencsére bőven van információ az interneten
).(#37177) Doller - nem az Atmos hiánya a főprobléma és az sem probléma, hogy egy warez odalról letöltött DV nem indul el a beépített lejátszójával(csak hang van), C8-on gond nélkül működik. Az audio sync ami nagyon zavar és a pixel shift, utóbbit nem tudom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- TCL LCD és LED TV-k
- NKE Rendészettudományi Kar (NKE-RTK)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OLED monitor topic
- Nem lesz idén iPhone 18
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam beszámolok.
).
Vhiktor