Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt, búék mindenkinek. Tegnap voltam MM-ban. úgy néz ki visszaveszik a Philipset: bár az ügyintéző hölgy nem igazán tudott segíteni, felhívta a felettes kollégáját aki azt mondta, hogy a 60 napos elállás csak akkor él amennyiben a termék bontatlan. Nem olvastam utána pontonsan, mea culpa. Azt válaszoltam, hogy egy TV készüléket nem azért vásárol meg az ember, hogy bontatlanul a dobozát nézegesse. Hátrament a TV osztályra, visszajött egy kollégával aki kedves volt: nekem kell visszavinni, minden tartozéknak meg kell lennie, minden hungarocell darabnak, minden csavarnak, ezután átnézik és majd születik döntés. Bízva abban, hogy visszaveszik, E9 lesz az utód.
Sajnos hiába az ambilight és a nagyon jó soundbar, nem győzött meg
gondoltam beszámolok.Most már a DIY ambilight-on gondolkodom, próbálom kitalálni milyen módon oldható meg(szerencsére bőven van információ az interneten
).(#37177) Doller - nem az Atmos hiánya a főprobléma és az sem probléma, hogy egy warez odalról letöltött DV nem indul el a beépített lejátszójával(csak hang van), C8-on gond nélkül működik. Az audio sync ami nagyon zavar és a pixel shift, utóbbit nem tudom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam beszámolok.
).
Vhiktor