Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
MrBazsi
üzenetére
"Elegédett tulajként engem is meglep itt a sok mozgásmegjelenitéses panasz. Nem is nagyon irok csak figyelem a topicot, másfél éve a beégés volt kb ennyire kapós téma mint ez most. Én is háklis vagyok a képminősegre.... rengeteg focit, sorozatot 4k hdr filmet nézek a tv-n, de focinal kijön minden ami tré lehet egy tv-n es nagyon bosszantó tud tudott lenni régen ha nem volt tökeletes a kép főleg focinál. Amióta megvan az oled, élmény nézni mindent. Tenyleg csak nekem van egy full hibatlan tv-m amit vasarlas utan beallítottam es azóta semmihez nem nyultam msrt annyira jó a kép? Se függőleges bandig, se utanhúzás vagy darabos mozgas.... koppkoppkoppp. Tenyleg ennyire nagy szóras lenne a panelok közt vagy ami az egyiknek jó az a masik embernek rossz?"
Azt ugye tudod (?), hogy a foci(d) az 50 vagy 60 fps alapból?
Tehát akkor is jól néz ki oleden ha kikapcsolsz minden mozgássegítő algoritmust...24p-ről van szó.
Mozifilmekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor