Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz krx21 #29626 üzenetére

    Azért emlékeztetnélek:
    Best Living Room TV: Panasonic GZ2000

    Best Home Theater TV: Panasonic GZ2000

    Szóval azért ne temessük a Panát. Másrészt meg tavaly a Pana nyert egyértelműen, én most két nyertes tv-t nézek itthon.
    Érdekes. A tavalyi eredmény belinkkelése után itt egy LG istenítő azt írta, hogy nem számít az eredmény, mert annyira kicsik a különbségek, hogy egyáltalán nem számít egy díj.
    Most meg, hogy 4 kategóriából 2-t (a fontosabbakat) megint az eltemetett, lenézett Pana nyert az agyonsztárolt, istenített (de sok garanciális problémával küzdő) LG előtt, viszont overall-ra az LG-t hozták ki, mindenki úgy beszél, mintha megváltották volna a világot az LG-sek és a japánok jobb, ha elsunnyognak.
    Mindig engem és Pro Koryak-t éri az a feltételezés, hogy nem vagyunk reálisak és szídjuk az LG-t, miközben pont azok néznek le több évtizedes márkákat, akik ezzel a váddal illetnek minket. Néhány embernek érdekes a hozzáállása és az értékítélete. El kellene gondolkozni gyerekek.
    A Pana hiányosságait aláírom, de mindennek ellenére nyert tavaly és majdnem idén is. Valamiben nagyon jók a japánok, ha a jó oprendszerrel és jobb árazással megáldott LG-t, azt az LG-t amelyik a saját paneljét használja, ezáltal közvetlenül tud vezérlést, procit fejleszteni a SAJÁT paneljéhez, mégis meg tud szorítani, verni egy Pana.
    Realitást srácok... Kicsit több realitást!

Új hozzászólás Aktív témák