Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Értékelem a segítő szándékot, de a jelek szerint te is rosszul értelmezted a szabályzatot.
Hidd el... ezeket a "köröket már én is megfutottam". Korábban én is egyetlen hozzászólásban válaszoltam több hozzászólásra is.
Legutóbb 1-2 éve, éppen a fórum fejlesztésével kapcsolatos javaslatoknak szánt témában, éppen a házigazdák helytelenítették ezt, és írták le a helyes hozzászólási metódust.Az pedig pontosan ez:
"4. Hozzászólás:
1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál."Forrás: "Alapelvek"
Tehát minden egyes hozzászólásra külön hozzászólással kell válaszolni.
(A 2. pont - vagyis az "5 perces szabály" - pedig arra vonatkozik, hogy ha az elküldött hozzászólásod tartalmában módosítanál, abból törölnél, vagy ahhoz hozzáírnál valamit, akkor ne írj újabb hozzászólást a sajátodra válaszul, hanem még 5 percen belül végezd el a szükséges módosítást az eredeti hozzászólásodban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- új LG 55UR78003LK 55" 140 cm UHD 4K smart led tv 135.000 Ft
- Lg oled evo c4 65
- Egyszer használt KZ EDX Pro füles 1DD dinamikus jack 3,5mm NO MIC
- Philips DVD video cd mp3 kazetta rádió aux mini hifi távirányítós- csere is - beszámítás is
- Sennheiser fejhallgató kábelek hifihez, mobiltelefonhoz Audio-Technica, Pioneer kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest