- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Értékelem a segítő szándékot, de a jelek szerint te is rosszul értelmezted a szabályzatot.
Hidd el... ezeket a "köröket már én is megfutottam". Korábban én is egyetlen hozzászólásban válaszoltam több hozzászólásra is.
Legutóbb 1-2 éve, éppen a fórum fejlesztésével kapcsolatos javaslatoknak szánt témában, éppen a házigazdák helytelenítették ezt, és írták le a helyes hozzászólási metódust.Az pedig pontosan ez:
"4. Hozzászólás:
1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál."Forrás: "Alapelvek"
Tehát minden egyes hozzászólásra külön hozzászólással kell válaszolni.
(A 2. pont - vagyis az "5 perces szabály" - pedig arra vonatkozik, hogy ha az elküldött hozzászólásod tartalmában módosítanál, abból törölnél, vagy ahhoz hozzáírnál valamit, akkor ne írj újabb hozzászólást a sajátodra válaszul, hanem még 5 percen belül végezd el a szükséges módosítást az eredeti hozzászólásodban.)
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux haladóknak
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest