Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz janos666 #20960 üzenetére

    "Közben pedig nemrég mégis csak eladtam a Kuro-t, mert másfél éven át alig 10 percre kapcsoltam be. Mikor leültem kicsit hozzá, előkészítettem a pár videót a szemlére, köztük egy frissen felvett játékjelenetet (The Witcher 3-ból, amit a C7-en néztem rögzítéskor), akkor megint nyakon ütött, hogy "f@szom, de kár volt BFI nélküli OLED-et venned, nézd meg milyen gyönyörű tű éles, és tisztán olvasható rajta a mozgó felirat, ami a C7-en csak egy alig kivehető csóva, és le kell lassítani a lépteket, hogy el tudd olvasni"."

    Az a 10 perc mutatja meg valójában sajnos, hogy az oled felmossa a padlót a Kuroval is. :( ;]
    Ez van, iszonyat jó plazma, de az oled az oled. Pedig évekig plazma párti voltam, sőt még most is tetszenek.
    Nem véletlen, hogy nem bírtam egyetlen LCD-t sem venni.
    Egyszerűen ennyivel jobb a mai tekknika', kivéve mozgás... mert engem a sample and holddal nem vettek meg, bár szokom. Jóval jobb a helyzet mint két éve, inkább azt mondanám, hogy már be tudom élvezetesre állítani + a 2018-as oled egész jó ebben is.

    "(#20957) daneel_hu Az LCD-n (Sony féle BFI) is ilyen, hogy ha nem vagy hozzászokva, akkor bekapcsolás után nagyon zavaró (fáj, büntet), aztán ha mozog a kép és nézed kicsit, hamar túlesel a nagyján és nem zavar annyira. Világos állóképen sokkal feltűnőbb, mint mozgáskor és haloványabb képen. Aztán később sokkal könnyebben elfogadja az agyad, ha rendszeresen használod.
    Valamikor régen a plazmákhoz is alig tudtam hozzászokni, de ma már ha akarom se látom, hogy villognak-e."

    Akkor adjak neki még esélyt? :P

Új hozzászólás Aktív témák