-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"Közben pedig nemrég mégis csak eladtam a Kuro-t, mert másfél éven át alig 10 percre kapcsoltam be. Mikor leültem kicsit hozzá, előkészítettem a pár videót a szemlére, köztük egy frissen felvett játékjelenetet (The Witcher 3-ból, amit a C7-en néztem rögzítéskor), akkor megint nyakon ütött, hogy "f@szom, de kár volt BFI nélküli OLED-et venned, nézd meg milyen gyönyörű tű éles, és tisztán olvasható rajta a mozgó felirat, ami a C7-en csak egy alig kivehető csóva, és le kell lassítani a lépteket, hogy el tudd olvasni"."
Az a 10 perc mutatja meg valójában sajnos, hogy az oled felmossa a padlót a Kuroval is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez van, iszonyat jó plazma, de az oled az oled. Pedig évekig plazma párti voltam, sőt még most is tetszenek.
Nem véletlen, hogy nem bírtam egyetlen LCD-t sem venni.
Egyszerűen ennyivel jobb a mai tekknika', kivéve mozgás... mert engem a sample and holddal nem vettek meg, bár szokom. Jóval jobb a helyzet mint két éve, inkább azt mondanám, hogy már be tudom élvezetesre állítani + a 2018-as oled egész jó ebben is."(#20957) daneel_hu Az LCD-n (Sony féle BFI) is ilyen, hogy ha nem vagy hozzászokva, akkor bekapcsolás után nagyon zavaró (fáj, büntet), aztán ha mozog a kép és nézed kicsit, hamar túlesel a nagyján és nem zavar annyira. Világos állóképen sokkal feltűnőbb, mint mozgáskor és haloványabb képen. Aztán később sokkal könnyebben elfogadja az agyad, ha rendszeresen használod.
Valamikor régen a plazmákhoz is alig tudtam hozzászokni, de ma már ha akarom se látom, hogy villognak-e."Akkor adjak neki még esélyt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor