Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Én láttam HDR-t... Az is csak akkor jó valamire, ha az összes (túlnyomó többségben) anyagomat abban a formában nézhetem, mert onnan visszalépni SDR FHD, esetleg HD vagy netán SD minőségre, hát az nem hétköznapi szívás.
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos.
Vhiktor