Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
newclass
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ren Hoek , Gtaati
Megkerestem a "másik" esetet a topickban:
Itt is a bal felső sarokban fordul elő, gyakorlatilag ugyanaz a jelenség mint nálam.
Tehát ha nem is gyakori, de nem is egyedi eset.Javaslom aki ilyen TV-t vásárol nézze meg, nincs e ilyen típusú hiba a készülékében.
Szürke háttér előtt biztosan észlelhető.Ma jár le a 14 nap már jeleztem, hogy elállok.

Bár lehet a panelcsere is jó megoldás lett volna...chris0000
Sajnos nem tűnt el.
A pixelhiba tutira nem fog eltűnni ezzel tisztában vagyok (bár a youtube-on érdekes kis videók vannak pixelhibára, nem tartom valószínűnek, hogy hatásosak lennének így meg sem próbáltam), s azzal is, hogy önmagában nem is garanciális probléma. Többen jeleztétek itt, hogy nektek nincs, ezért furcsállottam, hogy ezen meg egyből 3-at is találok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VR topik
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor