Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
válasz
John D'oh
üzenetére
Hozzád milyen szervíz jött? Én alzából rendeltem, konkrétan one connect box problémám volt, csak azt akartam cseréltetni. Nem, küldjem vissza az egészet, több, mint 1 hónapos kálvária volt. De mint valami benny hill show. 1 hónap után meg lett az eredmény, hogy cserélni kell (milyen meglepő, eleve ők erősködtek, hogy az egészet küldjem vissza, mert szervizes kollégák szerint cserélni kell). Ok. Hová küldjék a 600eFt-ot? Írjak számlaszámot. Mondom miről beszéltek, cserére hívtátok vissza, és milyen 600eFt? 1MFt volt a TV... Vissza írtak ja tényleg elnézést, nem is tudják visszautalni, le kell vásárolnom. Néhány dühös telefonom volt ezután, felfogták, hogy cserélni kellene, ők hívták vissza konkrétan cserére, én vissza se akartam küldeni, ok sajnálják igaz elnézést benéztek valamit azonnal megsürgetve küldik a csere tv-t. Ez volt egyik délelőtt. Aznap kaptam tőlük a számlámra 300eFt-ot!!!
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Temu
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Vhiktor