Hirdetés
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx
üzenetére
Ma megtörtént a panel csere a CX-en, átfutottam az új panelt és nem találtam hibás pixelt. Inditottam egy pixel frissitot csere utan, a szervizes srac mondta, hogy nem art, valamikor szükséges is.
Egyébként már lehuztam a TVrol a kabeleket (tap kabelen kivul) amikor megerkezett a szervizes, igy csak egy sima sötet szürke képen nézte meg a hibát, ahol alig jött ki a hiba, én is csak pár hibás pixelt találtam úgy, erre meg is jegyezte, hogy igazából ki sem kellene cserélnie. Mondtam hogy visszadughatom a netet, hogy megnezzük egy YT-os teszt videón, de mondta mindegy kicseréli.
A kicserélt panelre egy év gari van azt mondta.Az előző két kérdés még mindig érdkelne.
Váltott valaki CX-ről C3-ra, mik a tapasztalatok? Pl TruMotion mennyit javult?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor