Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A QD-OLED rétegét nem oldja a gyógyszer tisztaságú 70%-os etanol, azért is van a Samsung hivatalos oldalán és ajánlásával (legjobb hatásfokú is egyben). Egyéb alkohollal vagy alkoholos tisztítóval (pláne adalékos) én nem próbálkoznék ilyen értékű cuccnál. Száraz törlő csak por ellen jó, bármilyen kicsi zsírtartalmú szennyeződés (pl.tüsszentés is) kék foltosodást eredményez ha száraz törlővel próbálkozunk (lsd engem is).
Senmmi mást nem javaslok, mert bármelyik tisztítóban lehet (és van is) valamilyen olajszármazék).
Mondjuk így
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- BestBuy topik
- Alkoholista nevelde
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Vhiktor