- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A QD-OLED rétegét nem oldja a gyógyszer tisztaságú 70%-os etanol, azért is van a Samsung hivatalos oldalán és ajánlásával (legjobb hatásfokú is egyben). Egyéb alkohollal vagy alkoholos tisztítóval (pláne adalékos) én nem próbálkoznék ilyen értékű cuccnál. Száraz törlő csak por ellen jó, bármilyen kicsi zsírtartalmú szennyeződés (pl.tüsszentés is) kék foltosodást eredményez ha száraz törlővel próbálkozunk (lsd engem is).
Senmmi mást nem javaslok, mert bármelyik tisztítóban lehet (és van is) valamilyen olajszármazék).
Mondjuk így
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Vhiktor