Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Hangfalak zümmögése, recsegése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
kispal87
üzenetére
Nekem is 32"-es IPS volt 7 évig.
Szerintem félni ettől nem kell, a beégés így is úgy is megtörténik, csak idő kérdése. Ha ésszel használja az ember, akkor szerintem évekig elmegy, mielőtt látható lenne bármiféle anomália hétköznapi használat során. Szerintem a fényerő is sokat számít, a gyári 90-es nekem atomvillanás volt, nem is tudom ki tudja úgy használni. Kíváncsi leszek hogy mennyire lesz tartós, de mivel első generácós panel, ezért én garancia idő végéig tervezek vele, ha azt bírja akkor nekem jó.
Játékban ugye tudsz állítani 21:9-es képarányt, kivéve ha ezt valamiért nem támogatja a játék és ezért furcsán néz ki, ami ritka. Böngészés megintcsak teljes képernyőn megy.
Én szoktam sorozatokat, filmeket nézni, ott oldalt megjelenik kisebb nagyobb fekete csík, azzal nem tudok mit kezdeni. Youtube-nál van kiegészítő amit fel tudsz tenni, és akkor az oldalsó fekete csíkot elmossa. Firefox-ra pl. ez, de van sok féle: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Gigászi óriás! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258