- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
"Milyen beállításokkal érdemes operálni Windowson belül Oled monitor esetén? Illetve úgy általában, van erről valami videós tartalom vagy cikk?"
A netet böngészve olvastam ilyen-olyan véleményeket is. Volt aki azt írta, csinálhatsz bármit úgyis befog égni az oled kijelző, nem olyan az élettartama.
Más meg azt mondta, ezek már újabb panelek, nem kell annyira félteni. Multimédiára vannak inkább kitalálva, munkára nem ajánlottak pl. egésznapi táblázat kezelés .Beállítások tekintetében ahogy néztem vannak a menüjében elérhető védelmi funkciók.
Itt a Redditen volt róla szó: [link]
A gyártók oldalán is vannak erre szóló tanácsok. Elóbb néztem egy Asus-os videót, Philips oldalán leírást.
Nekem ez lesz az első oled monitorom, megcsinálom amit tudok védelmi szempontból, aztán idővel kiderül mennyi lesz az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258