- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
"Milyen beállításokkal érdemes operálni Windowson belül Oled monitor esetén? Illetve úgy általában, van erről valami videós tartalom vagy cikk?"
A netet böngészve olvastam ilyen-olyan véleményeket is. Volt aki azt írta, csinálhatsz bármit úgyis befog égni az oled kijelző, nem olyan az élettartama.
Más meg azt mondta, ezek már újabb panelek, nem kell annyira félteni. Multimédiára vannak inkább kitalálva, munkára nem ajánlottak pl. egésznapi táblázat kezelés .Beállítások tekintetében ahogy néztem vannak a menüjében elérhető védelmi funkciók.
Itt a Redditen volt róla szó: [link]
A gyártók oldalán is vannak erre szóló tanácsok. Elóbb néztem egy Asus-os videót, Philips oldalán leírást.
Nekem ez lesz az első oled monitorom, megcsinálom amit tudok védelmi szempontból, aztán idővel kiderül mennyi lesz az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós kamerák
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258