- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na hát ez a leírás eleve hülyeség... Ha a monitor alvó módban van eleve villog a led. És én már kapcsoltam be többször úgy, hogy elindítottam, visszajöttem, villogott ahogy szokott sima kikapcsolásnál, mégis bekapcsoláskor azt írta, hogy nem végzett a refresh-el...
Ez az EVNIA szoftver is ami hozzá van, csak mire elindul megőszülök...
Na tessék és most már regisztrálni is kell... -
hopeless69
csendes tag
Én mindenképpen fehéret akartam,de óriási macera. Az árak kb 10%-al drágábbak, mire eldöntöttem valamit már el is fogyott vagy az árak kilőttek ram és ssd miatt kb a hajam téptem. Az a ram amit vettem most kb 80 e és 45 ről indult.
Az NZXT hűtővel szerencsém volt, mert amit rendeltem másnap kb fél áron lehetett beszerezni ezért gyorsan újrarendeltem és 80 helyett 44 lett.
A ház is drága volt, de az NZXT H9 full verzió mellett döntöttem, mert járt hozzá HUB, és 7 gyári venti, ami eleve nagyon drága és így jobban jött ki. A hátránya az kb annyi, hogy mocskos nagy a ház plust nehéz is. Viszont ebben pakolászni egy álom mindenre is gondoltak.
A tápot spec benéztem az ASUS táp fehér,de a kábelei feketék. Persze nem olyan egyszerű kábelt cserélni,mert a pinek nem fognak egyezni ezzel a táppal, szóval egyelőre hanyagolom.
Itt még telepítés előtt van (piros led miatt) és még a kábeleken húzgáltam egy kicsit utána. 820.ban állt meg. Ha nem fehét és még időben vettem volna ramot ssd-t szerintem 700 alá ment volna kissebb hűtés mellett.
Viszont WOT-ban a 400 körüli FPS és a 35 fok nagyon meglepett. Ahhoz a játékhoz túl lett építve. De majd még meg lesz dolgoztatva egy jobb monitorral is.
-
-
4264adam
veterán
A fóliát le kell venni.
Nem találtam még én sem megoldást a villogó LED-re. talán a fekete szigetelőszalag.
Vagy a piros mint deathcrow42
kollégánál 
Vagy olyan helyiségbe rakni ahol nem zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Skynet258