Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Krk-en láttam élőben is életem legjobb buszát. Hülyén hangzik, de mikor kijött az új Starliner akkor világossá vált hogy létezik buszozás az Ikarus, Karosa, ill Rába-Daf-Man világon túl is. Gondoltam is, hogy azért egy ilyen járgány már élőben eléggé rendben van. De nem hittem hogy összefutok vele. Olvastam már róla ódákat, meg láttam képeket, de élőben még ütősebb. Ott állt a szállónk előtt, mikor mentünk vacsorázni, akkor körberajongtam, a sofőr meg ott mosolygott rajtam. Aztán visszafelé jövet megkérdeztem felnézhetnék-e, és megengedte. Tényleg, a buszok Lexus-a.
Tudom, hülye vagyok, de akkoris tetszett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest