Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Téged is
Én azt odáig értem hogy a szomszéd a hétvégén ér rá körbeszögelni, körbefúrni, lebontani.. stb. (a nem tetsző szavak kihúzandóak) a házat.. de miért pont 9 órakkor.
Vasárnap azért biztosan nem kevés ember aludna kicsit tovább.#37983: a bárányok hogyan is aludhatnának. Egyébként hogyan számolnánk őket amint ugrándoznak a réten elalvás előtt.
(erről mindig a hülye Mr. Bean-es rész jut eszembe amikor kiszámolja számológéppel a bárányok számát a képen aztán a számtól elalszik
) -
PazsitZ
addikt
Most nézem csak 600 napos vagyok
, az már ilyen felnőtt kor itt a PH-n nem? Tök jó.
Kérnék egy bekötött szemű zöld fejet avatarnak.
Köszi!Szerk.: (#37986) Ne kukacoskodj te kis kedvenc
! -
szójjábe'
tudom, neked elég 3-4 óra alvás is.általában én is ennyit alszom, csak a napi 12-14-16 óra munka mellett ez kevés, és hétvégén ki kell pihenni a fáradalmakat egy-két maratoni alvással. nemtom, te mit dolgozol, meg mennyi szabadságod van, de nekem ez kell, mert meghalnék nélküle.
ui. ja, és hiába van vasárnap, most is dolgozom.
-
minden hétvégén csinálja...
reggel 7-8-9 körül. tudomén, hogy az idős emberek korán ébrednek, és le kell kötniük magukat valamivel, de hogy ennyi tapintat ne legyen benne, hogy más az átdolgozott munkahét után olyankor még pihenne, hát ez kész.amúgy pedig mindig van valaki, aki lakásfelújít és fúr
a panel nagy előnyepersze a brazilokhoz képest még így is szerencsém van.
de már gyűjtök a következő lakásomra, alsóhangon úgy 20-30 milla még hiányzik, de csak idő kérdése.

-
Tim82
félisten
-
Lord Zero
addikt
az attól függ, a sajátjaival együtt?
amúgy a bölcsességfog ottlétét semmi sem indokolja, egy atavizmus, amit majd kinövünk hamarjában, pár ezer év alatt
nem is kötelező ott lennie - opcionálisoptions -> settings -> advanced -> make wisdom-tooth present -> innen vedd ki a pipát
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
és mivel ébresztett fel?
engem a felső szomszéd szokott, amint üvöltözik reggel a vesebeteg férjével és ez kőkeményen lehallatszik, hála a panelháznak.
(ma reggel emellé volt a szél + eső, valamint apám állandó rádióhallgatási mániája. nem szeretek vasárnap reggel 8-kor már fent lenni... az egyetlen nap, amikor addig alhatok, ameddig akarok.
) -
Sipi16
őstag
Sikerült túlélni a Pólusos bevásárlást... Olyan fura volt az üres plázába menni, csak 2 óra után jelentek meg a furcsább népek és én már léptem is le... A lényeg megvan mobil a mamának.

-
ToBeY
nagyúr
Egy felnőttnek a bölcsességfogaival együtt van 32 foga?
-
jóreggelt, huszárok!
hogyéndeszarul aludtam a széltől...a szomszédot pedig le fogom lőni, hogy szombaton is és vasárnap is felébreszt 9-kor

-
bnss
veterán
Így dél körül kezd aktivizálódni a fejemben az agynak nevezett szerv, egy kérdés: logoutra készített "teszt" végén mezei júzer használhatja a PH! tesztek végén megszokott plecsniket?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mindenki viharról beszél, én úgy aludtam, mint a bunda, kutya sem basztatott, szal nálunk nem volt vihar. Pont mikor elkezdtem írni ezt a hszt, akkor ért ide, fúj, dönget, stb. Kiru

-
bnss
veterán
Jó reggelt, errefelé nincs szél, vagy olyan gyors, hogy nem látom.

szerk.: korán reggel képes szivatni mélyen tisztelt vindóz azzal, hogy nem hajlandó "and" jelet elfogadni.

-
Ramius
őstag
Rohadt szél...

-
nike_
addikt
Péknek lenni jó!

-
nike_
addikt
Azért a tandíjnak kemény ára van mostanában.
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt!
Érdemes volt benézni, kávés képek
-
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
No hotlink
? Nekem bejön. Vagy csak a gyorsítótáramból? No mindegy.
A linkeket én szeretem
, a melegeket mondjuk én se
.(#37924) Sipi16: Hát, nem csak te

Most olvasom a Békés megyei hírlapban: Olvasói vélemény: Ön elmegy márc.9-én a népszavazásra? -Természetesen igen, mert a jövőnkről döntünk 83%; -Nem tudom, nem érdekelnek a kérdések 7%; -Nem, mert úgyis érvénytelen lesz 10%
Szóljatok, ha tévedek, de minek túlmisztifikálni a dolgot? A szavazás semmire nem kötelezi a parlamentet, csak egy "ajánlás". Holott rengetegen úgy reklámozzák (ezen válaszlehetőségekből is ez jön le), hogy ez majd döntő lesz...
Igaz, a belső oldalon már leírják, lényegében ez csak "közvéleménykutatás". -
TexT-BoY
addikt
mekkora jó, ez az 1. hétvégém amikor nem vagyok teljesen mihaszna aki 12ig alszik, aztán pedig tulaludva egész nap ópiumos. Épp tolok egy sonkás szenyát, egy csokis györi édest, ezeket pedig egy tejes caffe kíséri. Perfect sunday moorning
.
Sajnos viharból mi is kaptunk, felkeltem hogy majd a nap felkeltérőé csinálok néhány fotót, de lettettem róla mikor kinéztem a szobám ablakán. -
Sipi16
őstag
Jó Reggelt!!!!
Itt is fúj a szél eléggé keményen... Semmi kedvem nincs menni ma sehova és pedig minimum a pólusig el kell mennem.
-
poffsoft
veterán
Áldott csönd....
-
poffsoft
veterán
szép reggelt! Illetve jó éjszakát.
Felétek is ilyen őrült szélvihar van???
/linkekkel vigyázni!/
-
cizoe
őstag
Úgyszintén! ;)
Dobok egy kávés képet "má' én is.

-
tildy
nagyúr
Jó reggelt PH huszárok!

-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
NAlunk is csak az 20-50 csike an=minek mar a kajajert se kel eljarni mert hazho zhozzak:- ) a csaladna gyomra az istenk sme veszi be vasanaoi ebedre a tapso csirket:- ) meg hat a kukorizat laottt ojas sem mind1:- )))
de aze felenk sokan vagnak eldasr desznyoit marhat meg ami kad oszt abbu csk csopog egy kicsi pizmage felnk is:- )udv
neduddki
p.s, Balti meg latta is:- ))) na meg a csirkek nevelte kutjat:- )
-
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
ja, én nem megnyugodni akartam, hanem
figyelmes olvasás rulez, ggghhhihi : )))
de asszem erre pont jó, amit aszontál
............fijjjúk, tőlem a nejem mindig azt kérdi: vannak még olyan hülyék, akik ilyenkor is beszélgetni akarnak??
mit mondjak erre, mi szó, mi érdemes arra, h elhangozzék?
hábazegszerk.
kérdezném, h nálatok hogy van ez, de nem érdekel -
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Látom ismét kedves vagy a vízen túliakkal. ;))
Sajnos mostanság már nem nagyon van házi cucc, mert egy pár éve az após is besokalt a takarmány árakon, és nem bajlódik vele. Én meg nem tartok itthon semmit, mert volt részem elég a gazdálkodásból. Még egy kis veteményesem sincs. Csak a fű megy. ;))
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
pesig a fel desznyo magtol nem valtozik perketlhussa:- ))) /ko hozza a digics naaaa..../
udv
neduddki
p.s. ket olllan de ollan fustot kobaszt kostoltam este!!!:- ))) ha megeri hoyg kiszaragyin vilagabnok lesz /tartko tle hogy nem:- )))/ mod: ezzel szeretbk bodpg uj evek kivanni minden nagytestveri allab szkad hazankfinak:- )))
amugy feletk akad meg jo ki shaztaji inen onna ajndekba pizi igy tel\i\it idejen? -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Te Szamar,Te tenyegl szamrvagy??? /ercsd: vegetarizie???/ na egy vilag dolt ossze...
amugy ezzel a mostanicsl paprikat parqadicosit hagynmat milimeter szeltkere kivaloan ablikaphato es a husokkal is folotteb nagy baracsagban van /a husok is biztos elvezik hogy nem kell digicselni oket hanm huss:- )))/
amugy reg volt az mar mikor utoljara aktivan benn evoltam egy disznyo szetkapasaban, de az jo kis hazi ez az akad aze meg felenk:- ) /de ezt remelm Nked en kell magyarazni:- )/udv
neduddki
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
arra ráfújni sem szabad, ne viccelj
olyasmi, mint a mesékben a kőkeményen frigid szellemben istápolt és később szüzességüket csodálkozva elvesztő s hajdani mentoruk kurvaanyját - h mér nem szólt előbb, h ez ilyen - szidalmazó bájos királylányok haja szála: szellő se érje
szerk.
de állat, ahogy kinéz és peng
tényleg
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én azt odáig értem hogy a szomszéd a hétvégén ér rá körbeszögelni, körbefúrni, lebontani.. stb. (a nem tetsző szavak kihúzandóak) a házat.. de miért pont 9 órakkor.
Vasárnap azért biztosan nem kevés ember aludna kicsit tovább.
(erről mindig a hülye Mr. Bean-es rész jut eszembe amikor kiszámolja számológéppel a bárányok számát a képen aztán a számtól elalszik
.

(ma reggel emellé volt a szél + eső, valamint apám állandó rádióhallgatási mániája. nem szeretek vasárnap reggel 8-kor már fent lenni... az egyetlen nap, amikor addig alhatok, ameddig akarok.

, a melegeket mondjuk én se