Hirdetés
Aktív témák
-
Ez nem diszkrimináció?

Nagyon off, meg angol, akik nem értik, azoktól elnézést, de nme tudom linkelni, így csak a copy marad

virgin girl is on the phone and asks her boyfriend to come
over and have dinner with her parents. Since this is such a
big event, the girl announces to her boyfriend that
after dinner, she would like to go out and make love
for the first time. Well, the boy is ecstatic, but he has never had sex
before, so he takes a trip to the pharmacist to get
some condoms. He tells the pharmacist it's his first time and
the pharmacist helps the boy for about an hour.
He tells the boy everything there is to know about condoms and
sex. At the register, the pharmacist asks the boy how many
condoms he'd like to buy, a 3-pack, 10-pack, or family
pack. The boy insists on the family pack because he
thinks he will be rather busy, it being his first time and all.
That night, the boy shows up at the girl's parents
house and meets his girlfriend at the door. "Oh, I'm
so excited for you to meet my parents, come on in!"
The boy goes inside and is taken to the dinner table
where the girl's parents are seated. The boy quickly
offers to say grace and bows his head.
A minute passes, and the boy is still deep in prayer,
with his head down.
10 minutes pass, and still no movement from the boy.
Finally, after 20 minutes with his head down, the
girlfriend leans over and whispers to the
boyfriend, "I had no idea you were this religious."
The boy turns, and whispers back, "I had no idea your
father was a pharmacist."yetike: Mintha láttam volna már 1-2 képet róla, az egyiken talán valahol ült valami spagetti pántos felsőben. De nem vennék rá mérget.
-
BlacKSouL
addikt
Na mi van, mindenki aludni tért? Vagy a sok beszéd meghozta a kedvet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nem tudom. Rég nem láttam már. Bár lehet, csak nem egy topikba járunk.
tildy: Jó neked. Én ma majd 7 órát utaztam azért, hogy egy tanár beírjon egy 1est. ( év közben letiltott, de azt elfelejtette, hogy mivel V (vizsgás) tartárgy, ezért ehhez nincsen joga, és így 2xesen kib@szik velem, főleg akkor ha nem vettem volna fel az utolsó pillanatban 1 vizsgát ( akkor még a THIH is rámvágott volna egy 6ks büntetést)). És mindezt azért, mert az elmúlt 1 hétben nem lehetett elérni sem emailben, sem az irodjában, sem telefonon.... (Erre linkeltem, hogy kezd egyre ez jobban igaz lenni)
Oh és kimaradtál egy mutogatós showból

Thrawn: Lol
-
norbiphu
őstag
-
válasz
philoxenia
üzenetére
tudod, mi a trikini?
-szalmakalap
-napszemüveg
-papucs :![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
minden más felesleges

-
Hopp, már ennyi az idő, najó, asszem eltolom a biciklit, Mellekben gazdagon kellemes hétvégét Huszárok
majd jövök akkor itt leszek, ha nem akkor nem

-
norbiphu
őstag
lassan lehetne mar SZEX TOPIC 1, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
philoxenia
üzenetére
mindegy nekem mikinis csak cici legyen rajta mindenképp

tildy: Nem súgdosok, még a végén elhagyod az Urad miattam, azt meg semmiképp nem akarom, mit kezdenék 2 asszonnyal, így is fáj a derekam

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Jah, mondjuk régebben volt ilyen visszatérő problémám, hogy elkezdett vérezni az orrom, de durván. csak úgy rájött. Aztán hála az égnek már egy ideje megszűnt... Hogy miért azt nemtom. Mondjuk az eset úgy történt, hogy bementem a fürdőbe, hideg vizes zsepit csinálni, srác jött arra, meglátott, erre kb ilyen " hú bazzeg.." és elrohant. Mondom biztos hoz zsepit.. Erre megjelent a kamerával... Beteg egy banda volt, de életem legjobb éveit töltöttem velük

tildy: Szijjja

huhú mekkora zene: ilyen kell most nekem....
-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Sajnos nekem is megy a fenekemre is arányosan. De egy kicsit tudok javítani a dolgon azzal, hogy csak deréktól lefelé dolgozom meg az izmaim, karra mellre soha nem tornászom. Pl: uszodában belekapaszkodom a dobbantó alatti karba, és lábemeléseket végzek, nyújtott lábbal, álltalában 6oo-at 6 részletben. Köztük 2 hosszt leúszok hanyatt, szintén a kéz használata nélkül. A gyorsgyaloglás híve is vagyok, szinte sehova nem megyek busszal.

-
Nono, mindjárt jön Racecam, és elpirul

-
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
élőben 3D-s.
Fényképen csak 2D.... -
válasz
bolondember
üzenetére
nem a méret a lényeg.

amúgy én a kicsiformás hívője vagyok, ez van

-
rarri
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Szépeket. Bár nagyon nehéz vásárolni, mert a D kosárhoz 85-ös kerület van, és ez elég ritka. Abban bízom hogy a sok szilikonos nő miatt megkezdik az ilyen melltartók nagybani gyártását.
cactus.: Milyen szexibébi vagy a második képen! Nem semmi. Ezt én is megmutatnám...
-
poffsoft
veterán
tom, maradi vagyok, de miért nem élvezem a vistát.....
csapos2 (#37196): hol ? mikor? link nincs???
CactuS,rarri,Mawyx: nem én voltam, esküszöm! De mások is élnek velem .....
Mondjuk csak hírek volt, mostmár helyzsinelnek májámiban, egy fokkal jobb (picit kevesebb a vér). Meg legalább szét röhögöm magam, mikor 3 perces spot-ban a farmerből desztvízzel, centrifugával, mikróval kinyerik a tutit, a kroma meg 30 mp pittyegés-zúgás után kidobja, milyen anyag volt az

-
Egye fene, ma már úgysem kerülhetek mélyebbre
Ha nem gond azért felkészítés gyanánt magyarázom a bizonyítványom egy kicsit 
Ezt azért, mert elsőre nem árt legalább ruhában látni ( meg jól mutat a kutya
Hátrány, hogy egy szombat hajnalban készült)Ezt meg már publikáltam a film barkochba topikban, miután valamelyik kolléga eltolt egy 40 éves B osztályú horror filmet. (amúgy szintén buli után készült a balatonon
) -
válasz
philoxenia
üzenetére
a nőkben azt bírom a leginkább, hogy a pillanatnyi hormonális és érzelmi állapotuk visszamenőleges hatállyal változtatja a bizonyos dolgokról, emlékekről, időszakokról, emberekről alkotott véleményüket...
sokszor tapasztaltam már, hogy tudom, hogy akkor boldog volt / szerette eztmegazt, de a mostani érzései alapján úgy emlékszik, hogy nem, akkor szar volt, sosevoltjó, mindigisútáltaeztmegazt....
Ui. megjegyzem, férfiben is ismerek ilyet, de ez az emocionális emlékezés elsősorban a nőkre jellemző
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Nyálcsorgatva a te képedet várjuk!
Nincs egész alakos képem, és ami van, azt se tudnám berakni, mert nem értek a számítógéphez. Legyen elég annyi, hogy D-és a melltartóm...
Cactus:de hidd el az vagyok
sárkányka: ez igaz, de a kilókkal a párunk hozzánk való viszonya is változik, és ez a fő ok.. -
válasz
philoxenia
üzenetére
Hehe, igaz
Képből válogatni kéne (No nem mintha ilyen sok készülne, csk valami olyan kéne, ahol látszik a pofim a szőrtől
)Egyébként az kimaradt, hogy a mai napom után ez hatványozottan érvényes...
-
Zewa
senior tag
Szép estét Offolok!
Én vigyorgok mint egy vadalma mert jó napom volt. Eltöröltek néhány igazolatlanom, egész jó félévi, alakul egy kapcsolat+Mazda 6MPS-ezhettem kicsit.

-
BlacKSouL
addikt
Voltam már 98 is. Onnan fogytam 79-re... szóval ha kell odateszem magam. Én is jobban érzem magam 80 kiló alatt, és úgy tűnt, hogy úgy nagyobbak voltak az esélyeim is. A magasságomhoz jobban illik, arányosabbnak tűnik ha 80 alá megyek. Azt mondták mások is, hogy a felépítésem jó, csak le kéne hántani a fölösleget. Motiválásnak mi kéne jobb, minthogy kidolgozottabb külsővel nem lenne gond válogatni a csajok között? 
De köszi a dícséretet mod: (mindenkinek), ez is hiányzik ám néha, a pozitív megerősítés

CactuS: nem, most csak és kizárólag engem...kisajátítom az OT-t

-
Jaj, eltévedtem, ez itt most az osztályozzuk a pasikat topik? Belépés csak fényképpel?

BlacKSouL: Öregebb korban, azért eltűnik ám a csajok Brad/Rambo kinézet/testfelépítés igénye. Rájönnek, hogy az életben egy kicsit máshogy mennek a dolgok. Fehér ló helyett megteszi a szürke is. Javítsatok ki, ha tévednék. (Szerintem fordítva is igaz, bár van akinél ez már viszonylag korán tudatosul (személy szerint én mindig többre értékeltem ha egy nővel tudtam beszélgetni, nevetni, minthogy C+os melltartót viseljen, ne tudjam megcsípni a bőrt a hasán...))
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, hát visszajöttem