Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Tudna vki segíteni? Az idegeimre megy ez a windows hiba. Csak úgy, mármint nem tudom mihez kapcsolni, csak gép bekapcs, ülök előtte, nem gépezek, feldobja a hibát, vagy netezés közben vagy akármi közben, reggel 8kor vagy délben, vagy akármikor, tehát mihez kötni nem tudom, jön és dobjaezt a hibát. Ezután ilyen lesz a tálca. Hogy ilyen színe lesz, ez még nem zavarna, mert "visszaszínezem", de ezután elmegy a hang, nem tudok zenét hallgatni. Ha elindítok pl egy zenét, ezt ezt2 dobja.
Mi lehet a gond? Elég idegesítő újraindítgatni a gépet naponta 3szor, 4szer, akárhányszor
-
Mawyx
őstag
Ez a rádió elviselhetetlen
Telefonáljanak, nyerjenek, mondják el véleményüket, fejtsük meg, vajon mire gondolok, hát erre!, áhh, nem jó, másra gondolok sajnálom, bípbípp 
Egyébként jó reggeltet!

-
Mawyx
őstag
Azt gondoltam, hogy akarni nem így akarja
, de az érdekelt megy-e a bolt...
Pár használt cuccot (vagy csak kipróbált, kibontott holmit) egy évig hirdettem és először árában, majd mivel a kutya se érdeklődött, ár alá mentem, de így se kellett. Azóta is kerülgetem őket, majd meghirdetem megint, mert aggatnak. -
Mawyx
őstag
Felrobbanok
A páromtól kaptam ajándékba szednvicssütőt, erre be akarja dobni melóhelyen a közösbe, nem érti miért zavar, hogy mások is használják az edényeinket
Mondtam veszek oda másikat, ez az én ajándékom, erre bepukkadt
Mi fizettük a hűtőt, kávéfőzőt, mikrót (mellesleg a mikrót is én kaptam)... totál le is van lakva, már is. És egyetlen jó szót nem hallunk a "kedves" kolleginától, csak furkál miket a hátunk mögött. És rakjuk ki az evőeszközt is, hagy használja. Még mit nem, azért ne csulázza már össze, amit a számba veszek 
-
Mawyx
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Dejó
Ezt hogy csináltad? -
Mawyx
őstag
Emilt kaptam magamtól
Vajon hányezer embernek küldtek az én címemmel? 
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt!
Érdemes volt benézni, kávés képek
-
Mawyx
őstag
Az a fura, hogy a visszaigazoló emilben jó a dolog "Megjegyzés: NEM kérek rá se kukoricát,se erős zöldpaprikát.", a számlán meg az van a megyjegyzés rovatban, hogy "Kopogj". Régen ezt írtam megjegyzésbe, mert akkor másfajtát rendeltem. Múlt héten is így szerepelt, de akkor jót hoztak.
-
Mawyx
őstag
Asszem jön a pizza, hallom a sportkipufogót

Gyros pizzát rendeltem, a megjegyzés rovatba írtam, hogy nem kérek rá se erős paprikát, se kukoricát, de nem vették figyelembe. 2ezret kibasztam és nem birom megenni

-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ez igaz. Abban meg lehet reménykedni, hogy a szomszéd pizzát rendel és alákap a szél...

-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Azt mondtátok arab, török nem jó. Akkor hogy is van ez?

-
Mawyx
őstag
De hülye film, ez nem az én lelkemnek való
(Vanilla Sky) -
Mawyx
őstag
Hiba történt az oldal használata során!
Nem érhető el a kedvenc pizzásom Netpincéren
Mi lett ezzel?! Megyek kajáért. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg nem ártana egy jobb gép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindjárt jövök, lemegyek a boltba gyümölcsléért.
-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, valahogy így

-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Idő is és hozzászólásszám is számít
[link] -
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Hát jah, sajnos nekünk sincs ilyen gondunk, ezen a fényezésen csak javítani tud

-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Naja, de otthon ingyen (mármint izé...) mosom le, ha meg már ennyit kell érte fizetni, akkor mossa a gép és lehet közben csókolózni bent

Egyszer pont olyan kocsi állt előttünk a mosóban, mint a mienk és hopp, a tükör leszállt, néztünk ám,hogy lehet mégse kéne bemenni

Rendszeresen jártunk vhová, de többször átvágtak és nem találtunk új helyet még
A ledrágább mosás meg se látszott a kocsin, csak vizet engedtek rá és annyi volt. Máskor legalább jött a srác és kézzel javított a dolgon, de egyszer amikor más (olcsóbb) mosást nyomtak meg és visszamentünk, hogy nem jó, azzal jött,hogy őt ez nem érdekli. Na, kiverte a biztosítékot, vásárlók könyve egyből, de felírta a rendszámot a srác meg lefényképezte a kocsit, azt hittük egyik este szétveri, de megúsztuk... Pofátlanság 
-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Gépit is annyiért szoktuk, akkor már inkább az mossa ennyiért

Winner_hun: Köszönöm!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szia!
Keress egy fésűt! Borzos vagy
-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Az mennyibe kerül?
Beállsz, adnak vizet és mosod a kocsit magadnak, mintha otthon lennél az udvarban? -
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Sose voltam még

Nem is baj, a közút nem tereprally helyszín. Legalább a rendszám legyen olvasható, meg ne egy sárkupac száguldozzon.
-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ehh, koszos kocsiért büntetnek
Néznék meg nálunk a kocsikat, rendszám olvashatatlan, sőt nem is látszik,hogy egyáltalán van rajta, 2cm sár áll a kocsikon, mert ciki a sárfogó gumi 
Szeretek pepecselni vele. Ha beállok egy mosóba, azzal nem vagyok kisegítve, tiszta lesz (vagyis annak kéne lennie
), de nem csináltam semmit a kocsin, csak beálltam vele vhová. -
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Tényleg, ilyen időben nem érdemes.
-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Mondjuk le kéne mosni a kocsit, de nem tudom hogy kell itt Bp-en? Egy ásványvizes flakonban viszek le vizet, azzal nem megyek sokra. Lerohad a lábam, mire annyi vizet összehordok, amennyi elég lenne

-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Mert mi nem megyünk sehová
Hétvégék eleve kilőve, most meg pláne, tanulás van, vagyis látszik mi van helyette 
-
Mawyx
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
De jó nektek (irigykedikszmájli)
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt!
Azt mondta a rádió, hogy néhány órára mindenhol kisüt a nap.

-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Sose jutott még eszembe fölévinni a kurzort.
-
Mawyx
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Meg a beszélt nyelvek: szankszkrit, üzbég, zulu...
szerk: Cactus hozzászólását lefordíttattam, így se értem
:
"- Ez egy embergency Pentagon call...I ne legyen egy hitelkártyád!!!
- Úr a hozzáállás nem fog dolgokat felgyorsítani semmilyen darab hosszában all.I'm-nél miközben elmegy megkérni téged, hogy beszélj a fúvókába nagyon világosan.
- Én közepén vagyok egy War! Ez az IS frigging ridicoluos!!!! " -
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
[link] nyamii

-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
-
Mawyx
őstag
Örülj neki
Pl 17évesen nem értettem hogyan lehet hízni, úgy éreztem eszek amennyi belém fér és gyönyörű lapos pocim volt, sose hittem, hogy tud kifelé domborodni, nem csak befelé horpadni. 24-25évesen meg már is... Úszógumim is alig van, de így is megkapom a Kedvestől, hogy ez mi, haha, csap-csap. Amikor meg én is visszacsapkodok,hogy nini és az ott nálad micsoda, akkor egyből kuss van 
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ha eszek este, reggel nagy a hasam, erre ráreggelizek, aztán ebéd stb, este későn megint eszek, másnap reggel megint nagy a hasam...olyan gyorsan nem birom emészteni és egyre nő. Ha nem eszek este, akkor reggel annyira nem nagy, mondhatni lapos felé tart, fel birja dolgozni a 3 órakor beledobált ebédet...
Persze van, aki annyit ehet, amennyit akar, mégis vékony, de az nem én vagyok. Meg persze van, aki sportol, de az megint nem én vagyok, így marad az, hogy nem zabálok már este és reggel se eszek felkeléskor, hanem amikor megéhezek, ami rendszeresen kb 10-10:30-kor következik be.Szerk: Amikor felkerültem egyetemre, rendszersen este ettem, akkor volt időm és háromnegyed év alatt 10kilót szedtem fel, holott előtte sose volt súlyproblémám. Azóta se birom leadni, de úgy tudom legalább tartani a szintet, hogy nem eszek este. Nekem valahogy nem tesz jót, szélesít nagyon.
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
6 óra után már ne egyél, mert hízlal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mawyx
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
csípő nélküli

-
Mawyx
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Csirkés törököt hoztam, kellemes volt a séta, jó idő van.
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én is kérek! Eddig fájt a pocim, de már hatott a fájdalomcsillapító.
Rendeljek pizzát vagy sétáljak el pizzáért (nem tudom esik-e még az eső) vagy arabot egyek? -
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Azt pár hétvége alatt összeszórólapozom

Felszereltem a kis oroszlánomat - belülre, nehogy ellopják

-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Csak nehogy rámessen

-
Mawyx
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nah, úgy látom sikerült egy olcsó kocsit kinéznem
Még álmodni is túlzás róla 
-
Mawyx
őstag
(Kolombusz), djtoomi! Köszönöm! Indul a képkeresés

Vajon hogy találtátok ki ennyiből?!

-
Mawyx
őstag
Én is linkelek két kedvencet
Oingo Boingo Dead Man's Party
Carrie Underwood - Love Is A Battlefield Ez a csaj magával ragad, fantasztikus hangja van
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Proxmox VE
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahh, vki észrevett 
Telefonáljanak, nyerjenek, mondják el véleményüket, fejtsük meg, vajon mire gondolok, hát erre!, áhh, nem jó, másra gondolok sajnálom, bípbípp 

, de az érdekelt megy-e a bolt...

Van neked engedélyed írni ide a fórumba?

Asszem olyan nekem is van, de eszembe nem jutott volna meghirdetni
, láttam iwiwen is ez van fent.
Ezt hogy csináltad?
Vajon hányezer embernek küldtek az én címemmel?

Szépen csillog és fénylik mosás után.
Én talán meg birok inni egy egész pohárral, ha szomjas vagyok