Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
bnss
veterán
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Sipi16
üzenetére
Félelem, gyengeség, és nagyon nagy bátorság. Félelem a jövőtől. Gyengeség, hiszen nincs akaratereje ahhoz, hogy szembenézzen a problémával, és megoldja azt. Bátorság, mert ilyet megtenni...hát nem kis bátorság kell hozzá.
Viszont bennük is van hiba. Hiszen nem is engedik, hogy bárki segítsen rajtuk. Kizárják a külvilágot, és minden embert.
-
tildy
nagyúr
válasz
Sipi16
üzenetére
Az a kutya amúgyis olyan... Izé. Nem is tudom, hogy a mopsz a cikibb vagy a fa

No viszont volt a faluban játékbolt, így sikerült egy hatalmas kék buszt vennem, már ott pihen a keresztfiam fája alatt.
Amúgy a fenti fám az tényelg ciki, de itthon igazi fenyő van
Mindjárt díszítem is. Ha kész mutatok képet , mindkettőtől .Az itthoni szerintem szebb lesz. És fenyőszagú is.
Mopsz meg úgysincs, nem is kéne... Szipogós kis...
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mi olyanokat csézünk szünetekben, mint a szél! Persze 2 órás doga után én se érezném magam jól! 

.

Hajnalok hajnalán. Mondjuk még mindig jobb mint lakótársnak.. sikerült nem leadni a vizsgáját és mivel 24 órával vizsga előtt zár az ETR.. szóval most megy a 4es vizsgáját javítani.