Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Plazma TV topic
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Integra
titán
mi lett a filmvilág topic-kal? miért lett áthúzva a listámban meg tűnt el a fórumból?
-
dokar
addikt
ebből milyen jó aláírás lehetne klikk

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Persze, mert bekell állítani:
Eszközök -> kiegészítők -> témák
kiválasztod azt a skint, amit használni szeretnél, és rányomsz a Téma használata feliratra. -
csapos2
addikt
Hova lett a filmvilág topic?!
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Felrakod ezt a skint, és neked is olyan lesz

-
feltörte a cipőm a lábam...

-
válasz
philoxenia
üzenetére
lehet ilyet kapni valahol egyébként, nekem kell egy ilyen

-
Dr. Romano
veterán
Ma voltam a Teskxóban és ledöbbentem. Már mindenhol fizetni kell a szatyorért (5ft) vagy csak nálunk?

-
Vége a vizsga időszaknak, és teljesítettem a kredit szűrőt, szóval most öröm és boldogság van

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igazából nem túl bonyolult ez a része, de kipróbálhatod valami szünetmentes tápon keresztül is, azokban általában van zavarszűrés, ha jól tudom.
mod: én se vagyok igazán szakember, de van itt hasonló topik [link]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Magas lesz ez nekem, sosem tanultam semmi elektronikát.
Lehet, hogy a gáztörvények, meg a kocka lecsúsztatása ideális lejtőn helyett inkább ilyesmit kellett volna fizikán tanulnunk. -
Diego!
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Itt olvasgathatsz a témáról ....
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Várj csak, most jut eszembe, mikor még máshol laktam, akkor is csinálta egyszer-kétszer, de akkor még nem mindig.
És ott más konnektor, más hosszabbító volt. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A hálózatról kétféle módon is szedheti, jó ha tudod árnyékolni az összes kábelt, a tápkábeleket is. A hálózati csatlakozóra esetleg egy zavarszűrés?
mod: a gépben a tápod is gyanús, esetleg az alaplap is szedhet össze, próbáld ki egy mp3 lejátszóval, mint jelforrással például...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem a hálózatról szedheti össze, mert volt már alaplapcsere is (hangkarival együtt) és azóta is csinálja.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miről kap jelet ? Húzd ki a kábelt a mélynyomóból, ha megmarad a zúgás, akkor belső zavarjel, ha elmúlik, akkor a kábelen szed össze zavarjelet. Vagy a jelforrásból jut át zavar pl.
mod: ha teheted más konnektorba dugva is próbáld ki, a legjobb lenne akkuról, ott biztosan nincs brumm.
-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem mondtad, hogy távirányítós.

Akor viszont az van, amit philoxenia mondott, vagy a trafó is lehet.
Mellesleg, ha gépre van kötve, akkor meg a hangkari miatt.
Inkább nekem segítsetek!

Memókártya, VGA hűtő, másik alaplap vagy 2db SilentBlade venti?? Melyik legyen?

-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor lehet a "potmétere" azaz a hangerő-szabályzója ment tönkre, egy kis kontakt-spray-t neki, hátha meggyógyul.

philoxenia: Az is lehet.

-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mert a mélynyomó mellett van a trafó.
Kell közé egy ellenálás, és kész is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ő szokta mindig mondani, hogy a sör nem alkohol, a medve nem játék, a yeti nem f@sz.
csak ezért... -
bnss
veterán
Köszi, a bass teszt már megvolt, igazából ennél a 2.0-ás szettnél nem a "vakolatbontó" basszus a lényeg.

(#39719) CactuS: köszi a tippeket, most el kell menjek, majd este folytatom. Genius 1100X. Tuc-tuc zene is van benne, de ez a szett nem arra van kitalálva.

(#39721) ádyz: gondoltam rá én is, PH tesztben olvastam/láttam is, de azzal a programmal nem jutottam dűlöre.

-
Szerintem ne a Viváról keressél számokat egy ilyen teszthez

Akár lehetne Pink Floyd (High Hopes, Sorrow), Depeche Mode ( Question of Time, Dream On), Disturbed (Pain Redefined, Forgiven).
Lehetőleg minnél több zenei stílusból próbálkozzál, ne csak a mai tüctüc zenékkel
(Félreértés ne essék, én is justmusic.fmet hallgatok, de azért az kevés egy teszthez)Jah, THX Bass testek jó 5let, bár azt nem írtad, hogy milyen hangszórók pontosan.
-
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nem.
ellenben Yetike fórumtársnak nem szavazunk meg egy tömör és velős f@sz rangot? 
-
ádyz
addikt
-
bnss
veterán
Kellene egy kis segítség, készülő félben lévő hangfal teszthet kellene még néhány zene, jöhet szinte minden stílusú. Viva toplistát átnéztem nagyjából, viszont abban nem sok "régebbi" dal van.

-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Dehogynem

Megmondtam, hogy a nagyúr rangot meg kéne reformálni, unisex rangra cserélni.
-
AMD Power
titán
Van egy olyan étterem ahol lehet úgy előre foglalni helyet ,hogy már az ételt is ki lehet választani előre.
Tudja valaki melyik ez az étterem?
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Hát persze

Tudod ez olyan, hogyha te bordó csúsztathatós walkman mobilt keresel, akkor valószínűleg nem fog érdekelni a fekete széthajtható walkman mobil
Értsd: ha már segíteni akar valaki, akkor legalább vegye a fáradtságot, és úgy segítsen, ahogyan kéri a segítségkérő
Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)