Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Bog így összement?

-
DarkByte
addikt
Ezt a képet nemrég kaptam

Mod: bocs a nagyobbikat linkeltem először.
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
Ennek ellenére irigylésre méltó helyen laksz. Nagyon szép ez a környék..

Bár ha ezek a reklámozó cég oldalán lévő képek akkor lehet kicsit túlzásba van víve a dolog. Lehet a tóban már zöldes trutyi folyik és a néha leszálló 2 fejű kiskacsát egy csapással lenyeli a lochnessi szörny
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarkByte
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ez rendkívül érdekes dolog egyébként. Én is 10-20 perccel korábban fentvagyok általában mint amire a mobilt felhúzom. Viszont az is érdekes hogy vizsga előtt már nem egyszer alig akartam felkelni. Pedig nem sokkal kevesebbet alszom akkor sem mint általában ha az albérletben vagyok.
(apropó, ilyen alvással kapcsolatos témáról írtam is még long ago a logout-os bigyómba.. nem is néztem még azóta) -
DarkByte
addikt
Halőr.
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt 
Én még olyat is hallottam alvással kapcsolatban hogy az az igazán jó ha az ember legkésőbb este 10 órakkor lefekszik. Én ezt pl. magamon is észrevettem hogy 10-12-ig gázosabb fentlenni, aztán éjfél után megint könnyebb valamivel, aztán 3-4 óra felé megint össze akarok esni. Múltkor próbáltam hogy alvás nélkül mentem el vizsgázni (sajnos muszály volt mert nagyon gázul álltam még, végül meg is érte mert amit akkor tanultan azt kérdezték), az előadó 30 perct késett (a vizsga meg 8kor lett volna), azt hittem ott halok meg.
Gáz mikor már teljes erőböl kell figyelni hogy ne aludj el. (megjegyzem én is voltam már fent 30-35 órát.. azt nem is tudom már hogyan bírtam ki
) -
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Téged is
Én azt odáig értem hogy a szomszéd a hétvégén ér rá körbeszögelni, körbefúrni, lebontani.. stb. (a nem tetsző szavak kihúzandóak) a házat.. de miért pont 9 órakkor.
Vasárnap azért biztosan nem kevés ember aludna kicsit tovább.#37983: a bárányok hogyan is aludhatnának. Egyébként hogyan számolnánk őket amint ugrándoznak a réten elalvás előtt.
(erről mindig a hülye Mr. Bean-es rész jut eszembe amikor kiszámolja számológéppel a bárányok számát a képen aztán a számtól elalszik
) -
DarkByte
addikt
Már nem is tudom melyik topic-ban volt szó arról hogy nem-e fel lehetne támasztani a SNES-es fénypuskát.. hát a DuckHunt-ra itt egy alternatíva

-
DarkByte
addikt
Bedobom ide is, hátha valakinek lenne majd kedve játszani, esetleg szerver ötlete volna:
OPH!enTTD#37467: SATA II-es vinyót nyugodtan használhatsz SATA I-es lappal ahogyan már mások is írták. Én is így használok egy Seagate 320GB-osat a mostani gépemben.
-
DarkByte
addikt

-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én Az elátkozott ház és A skorpiók mocsara könyvvel játszottam [link], igaz úgy rendesen papírra pontokat írogatosan sosem..
És jogos, rosszul írtam a címet.. gondolkodtam is rajta de már nem emlékeztem.Egyébként ilyen mesélős kalandjátékos topic nincs a PHn? Sosem játszottam még ugyan, de szerintem tetszene. Eszembe jutott most az a Dexter's Laboratory rész mikor Dee-Dee a történet mesélő.
(nem találom YouTube-on
) -
DarkByte
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szerencsétlen böngészőm majd megszakad, alig akarja benyitni
(mod: na már látom másnak is izzadt az FF)
#37020: igen, erre gondoltam
csak neki valszeg neduddki translator-a van. 
#37023: te jó ég
a szoptatós kép az áááá... 
-
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Gondolkodhatunk így is, mert a javító jövőhét szerdán lesz.. de már 2 hete tanulom ezt a sza*t, és hihetetlenül nincs már kedvem

VoDaFoNe #36950: neked is.. bár az enyém nagyon nem jól kezdődik
(na jó, abbahagyom a sírást, más ember is gürizik még biztos a vizsgákkal.. kitartást mindannyiunknak) -
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Ezt nem hiszem el.. megint feleslegesen mentem egy kört. Miért nem tud minden előadó egyformán indexet aláírni.. egyiknek vigyem előadásra, másiknak fogadóórán jó, harmadiknak tegyem index megörzőbe.
De jó lesz ha jövőre már nem kell vele bajlódni..Mod: és a szerdai vizsgám sincs meg.

-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
Bezuhanok az ágyba. Jó éjt mindenkinek, meg jó dumálást annak aki marad

-
DarkByte
addikt
Áá.. nemér.. pedig már majdnem nyertem egy PH csodát Tombolán.

Na mind1, nem is ez a lényeg, a bonyolultságelmélet vizsgám legyen meg. -
DarkByte
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Tudom hogy elrettentésnek írtad.. de én jót mosolyogtam rajta
Csak ez addig poénos amíg a kissrác el nem kap valami durva betegséget azzal hogy tetemekkel játszik. Hol vannak ilyenkor a szülők 
neduddki: gondolkodtam már rajta hogy hogy sikerül ezt a fajta írást összehozni.. célirányosan írsz így vagy csak túl gyorsan írsz.. esetleg megy a kenny translator a háttérben.
Ne vedd sértésnek, nekem bejön.. tök jó szórakozás dekódolni. 
-
DarkByte
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Majd ha legközelebb kapok belenézek már hogy egyáltalán mi van benne. Amiket még megnéztem azok angol tárgymezővel jöttek, aztán hieroglifák (értsd kínai/japán karakterek
) voltak csak benne.Egyébként van olyan spam ahol az unsubscribe nem újabb spam-okat hoz magával?
Én még olyan spam-ot sem láttam ahol unsubscribe lett volna. (vagy ez most célzás volt hogy én ilyen dolgok után keresgélek a neten? Mert ez akkor mellé.
) -
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

-
DarkByte
addikt
Egyszerűen hihetetlen hogy a GMail-es címemre minden nap megkapom a"kicsi a szerszámod, vedd meg ezt" típusú spam-okat. Gondolom más is kapja nem csak én. Berakja ugyan a spam fiókba, de igazán kirakhatnák globális szűrőbe mert már ku*vára idegesít.
Azt nem lehet beállítani valahol hogy a spam fiókot űrítse automatikusan (kvázi > /dev/null
) -
DarkByte
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem Te arra gondolsz hogy frissítésnél mindig az utolsó hozzászólásodra ugrik. Ez azért van mert a címsorban van az #msg123 a cím végén (ahol a szám a post száma). Ha ezt kitörlöd a végéről és nyomsz egy entert akkor nem fog odaugrani, de ilyenkor mindig a lap tetején marad szerintem.
Ha nem akkor nem akartam okoskodni.

Mod: megelőzött a happy tree friend

Az az uptime derék. Remélem ha sikerül összehozni a kis linuxomat egyszercsak akkor nekem is bírni fogja hasonló időkig. -
DarkByte
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem is rossz. Pedig elsősorban az elektronikus zenét szeretem. Megnézem lehet-e "kapni" nagyobb felbontásban valahol ezt a klippet.

-
DarkByte
addikt
Én is elbaltáztam a tegnapi napomat rendesen. Igaz én a gép előtt ragadtam le; venni akarok egy ilyen pici gépet és 3g router-t akarok belőle faragni: VXL és ehhez próbálok egy kisebb XPt összefaragni (tudom, miért nem linux.. én is nagyon szeretnék érteni hozzá de sajnos sokszor nincs türelmem, most pedig leginkább a modemmel való szórakozás miatt nem lesz linux).
Mint ugyanis kiderült van HSDPA lefedettség otthon csak a nagy épület falai olyan vastagok hogy bentre már nem jutott belőle, a kiskonyhában viszont 2-3 mas térerő van ami már elég a 3.6Mbps-hoz, tesztek alatt pedig ~1.5 Mbps -el stabilan ment, ping 100ms körül, csomagvesztés gyakorlatilag nulla.
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak. -
DarkByte
addikt
Sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek!

-
DarkByte
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
A TV legalább hozza a "színvonalat". Egyre jobbak, mármint mivel fordítottját kell nézni egyre szarabbak. Anyám mondta nemrég hogy szerinte a Bud Spencer-es meg hasonló karácsony, húsvét környékén leadható filmekből van egy polcuk és minden évben ugyanazokat veszik elő. Egy dologért tudtam ma TV elé ülné, mégpedig a Diszkópatkányokat néztem meg. Azon sokadjára is tudtam nevetni, pedig sok embernek nem tetszik mert már-már nagyon agyatlan.

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár ott lehet a szigetelés szót is ismerték azok akik csinálták a házakat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(apropó, ilyen alvással kapcsolatos témáról írtam is még long ago a logout-os bigyómba.. nem is néztem még azóta)

Én azt odáig értem hogy a szomszéd a hétvégén ér rá körbeszögelni, körbefúrni, lebontani.. stb. (a nem tetsző szavak kihúzandóak) a házat.. de miért pont 9 órakkor.
Vasárnap azért biztosan nem kevés ember aludna kicsit tovább.
Beraktam MSN hangulat szövegnek.

De jó lesz ha jövőre már nem kell vele bajlódni..
Hajnalok hajnalán. Mondjuk még mindig jobb mint lakótársnak.. sikerült nem leadni a vizsgáját és mivel 24 órával vizsga előtt zár az ETR.. szóval most megy a 4es vizsgáját javítani.
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.