Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
kezicsókolom, ez itt a mellgazdálkodás topic?

-
rarri
senior tag
Én láttalak, és hidd el, helyesebb vagy.
És a mellméreted szerintem rendkívül szexi, és 68 kilósan ugyanakkora lenne mint az enyém, így most nagyobb. A hsz-edből tudom hány kg vagy, és olyan magas mint én. Az sem elhanyagolható, hogy sokkal okosabb vagy, és fiatalabb is. Most nem hízelegni akarok, de ez a tény.
És biztos vagyok abban is, hogy tenni fogsz azért, hogy még szexisebben nézz ki, csak most esetleg más fontosabb az életedben, vagy csak lazítasz e téren most. -
tildy
nagyúr
Hát én minden vagyok de vékony nem
Képet meg nem láttunk rólad, így eldönteni sem lehet ki a helyesebb
Bár ez amúgy sem léyneg, mert a szépség szubjektív.
Most olvastam vissza miről ment a duma:
futás, és egyéb ugribugri sportok valóban kizárva, teljesen.
AMit én csinálok, és nem vészes:
- súlyzós edzések
- szobabicikli és ellipticalEngem viszont rettenetesen zavar a mérete, fele ennyivel megbékélnék. Igaz nekem inkább 80E-85D.
Kedves Scream: ígérem, ha végre utolérem önmagam, megcsinálom.
Oké? -
DarkByte
addikt
Bedobom ide is, hátha valakinek lenne majd kedve játszani, esetleg szerver ötlete volna:
OPH!enTTD#37467: SATA II-es vinyót nyugodtan használhatsz SATA I-es lappal ahogyan már mások is írták. Én is így használok egy Seagate 320GB-osat a mostani gépemben.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hát ha megengeded, hogy kirakjam publikba, akkor magad is rájössz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tőled
Ladybug : én is voltam ma suliba, kivételesen jól is éreztem magam. Épületautomatizálás
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett. -
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pontosan így vín. Csak színezőanyagot tesznek bele.
-
-
BlacKSouL
addikt
Dilemmám van. Nekem csak SATA I -es az alaplapom, de gyakorlatilag videodigitalizáláshoz megefelelő normális méretű vinyót normális áron majdhogynem már csak SATA II-ben kapni. A gépet tuti nem fogom, nem is akarom lecserélni, bővíteni nem tudom, mert eleve alaplapcsere kéne, az meg vinne procit, ramot, mindent, szóval egyszerűbb-e ha megveszem ugyanazon árért a nagyobb SII-s vinyót, amennyiért a kisebb S1-est venném, legfeljebb nem használja ki a gép a gyorsabb átvitelt, meg az NCQ-t? Vagy mit? Vagy hogy?
Régi Hi8-as ccsaládi felvételeinket akarjuk áttolni DVD-re, de a jelenlegi szabad 40GB tárhelyem nem nagyon elég a nyersanyag tárolásához. Még ha minden fölöslegest kiírok is, akkor sem marad 80GB-nál több szabad helyem a 12-as mostani vinyón. Viszont a mindennapokhoz nem szükséges ennél több, tehát az új vinyó csak és kizárólag addig kéne, vagy lenne igénybevéve, amíg a digitalizálások folynak. Utána meg csak állna úgy üresen.
Nemtom mi lenne a jó..

-
rarri
senior tag
Igényt tartanak a gépre, úgyhogy kicsit kiszállok. Pussz...
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Főkukac, őszinte leszek. Tényleg az a legjobb torna számomra. Mindíg izomlázam van utána, és pont olyan helyeken, ahol szeretném /fenék, comb,néha has./ Egy maratonnál a vádlim is.
De ez kevés ahhoz, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, mert enni is imádok. Amúgy most a mélyhűtőben figyel egy baileys, és egy gyümölcsvodka, úgyhogy jó estém lesz.. 
Bash: szerintem te komolyabb srác vagy, alkalmi ivó.
-
akkor neked csak fekve lehet, intenzív vízszintes mozgással??

---------------------
ui. én sosem vagoyk másnapos. nekem addig van bajom, amíg még aznapos vagyok, aza a 4-6-8 óra, ami a kijózanodáshoz szükséges... illetve azt sem nevezném bajnak, csak dolgozni nem lehet úgy.
-
rarri
senior tag
válasz
RexpecT
üzenetére
A tudósok kikisérletezték, hogy ha el akarod kerülni a másnaposságot, akkor lefekvés előtt egy powerade energiaitalt kell meginni/ nem koffeines, izotóniás ital/, bevenni hozzá egy fájdalomcsillapítót, és úgy feküdni le aludni. én még azt is tapasztaltam, hogy enni se árt előtte...
Nekem teljesen bevált ez a módszer, csak én utána is ezt az italt iszom felkelés után a biztonság kedvéért .
Bash: Szia! Aranyos vagy..
yetike.
szarvaska:nekünk tilos kocogni.
-
Ramius
őstag
Szép napot!
-
RexpecT
addikt
Sikerült felkelnem
.
Még fáj egy kiscit a fejem , de a multkor olvastam hogyha piálsz akkor lefekvés előtt egyél és igyál vizet.Bejött, mivel ilyenkor a belem is sokott fájni mostmeg semmi.
-
rarri
senior tag
Ezt ladybugnak leírtam a 37257-es hsz-ben, kérlek olvasd el./látod, nem tudom hogy kell belinkelni/ Valóban úgy sportolok, hogy maximálisan figyelembe veszem hogy a mellem formája megmaradjon úgy ahogy húsz éves koromban volt.
Egyébként kung-fuztam is,/nem embernek való, amikor az a feladat, hogy egymás hasán végig kell gyalogolni/. badyztam is,/unalmas volt/. Most mennem kell, mert igényt tartanak rám itthon. Később jövök! 
-
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ez jobb

-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nem is olvastam.

-
7
addikt
Változó magasság, de a sport tényleg csak kevesüknél jellemző intenzíven.

Viszont olyat is hallottam már, hogy bizonyos mozgásoknál, sporttevékenységnél kifejezetten hátrány a nagy mell, akár olyannyira is, hogy nemhogy nem javallott, de nem is szabadna csinálni (futás, ugrókötél, stbstb). Így viszont kilőve néhány viszonylag népszerű mozgásforma.
-
Milyen szerencséd van. Egészen véletlenül az egy olyan fórum, ami tele van segítőkész informatikusokkal
Thrawn: Majdnem jó, de kimaradtak a "HELP!!!??" "PLS" "SEGÍTSETEK!!!" kulcsszavak a fórum ciméből.
yetike: Jah, pl amazonoknál sem lehetett túl nagy előny nyilazás közben...
-
rarri
senior tag
Lehet hogy ők alacsonyak, és nem sportolnak.
Főkukac: Senki nem hiszi el, hogy nem értek hozzá, hogy kell képet felrakni ide, és hogy hülye vagyok a számítógéphez. Pedig így van sajnos. Például a klaviatúrám jobboldali részét még nem is használtam, azt se tudom mire való. állítólag kellene lennie a neten egy résznek, ami az enyém, és innen tudnák felrakni képet.Megígérem, hogy ha tudok, teszek fel neked egyet. Pápán készültek rólam bikinis képek, de csak a telefonomban vannak..
-
7
addikt
D-kosaras ismerőseim közül sokan panaszkodnak rá, hogy fáj a hátuk, mert nehéz a mellük. Van, aki fontolgatja, hogy műtéti úton még le is vetetne belőle.
Bár nem tudom, mennyire nehéz megtartani, tény, hogy láttam én is már narancsbőrös mellet (korábbi kedvesem - nem, nem volt csúnya, kifejezetten érdekesnek találtam eleinte), tehát gondolom, nem olyan ritka, hogy változik a méret.
-
rarri
senior tag
A D-és mell még nem okoz hátfájást, és a hátizmaim is erősek.
Kb akkora a mellem, mint a 3722O-as hsz-képen. Szerintem az EE-s méret okozhat hátfájást./Zalatnai régi melle/ Tényleg szerencsés vagyok,és csak az az érdemem, hogy az évek folyamán megőriztem ezt.Nem könnyű dolog, tenni kell érte.
-
Igaz, a változatosság ilyen esetben nem gyönyörködtet

Eh, tanulnom kéne, de most nem megy. Inkább tervezem tovább a logomat (nem a lógómat
) 1.0 verzió, de azt hiszem ez megy a levesbe, mert túl hosszú, meg más zene lesz alatta.rarri: Cininek beépítettek valami légzsákot nem? Mármint gondolom a bukókeret az nem jöhetett szóba, így maradt az előbb említett megoldás
Amúgy, lassan érik az a fotó rólad is 
-
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Az a ritka, hogy valaki magas legyen vékony, nagy mellekkel, és a hosszú lábam is mindíg fejkeltette a fiúk érdeklődését. Amúgy /remélem Tildi nem haragszik meg /, Tildi is ugyanez az alkat, csak szerintem ő helyesebb. Az elmondása szerint most kicsit több kiló, de ez változni fog nála, és szerintem így is nagyon szép. Főkukac, te fiú vagy, tehát az összehasonlítás értelmetlen.

-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ja, bocs odáig azért nem szokásom visszaolvasni.

-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
csapos2
addikt
János, hívd fel rarri-t is, de sebesen!!
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aha, picit jobb a minőség.
-
rarri
senior tag
Szia jetike. Most ébredtem fel, és visszanéztem a hsz-eket . Hogy milyen magas vagyok? 181 cm, és 68 kg. Elég ritka hogy ilyen adottságokkal rendelkezzen valaki. Nekem szerencsém van e téren. Legfeljebb a korom miatt gonoszkodhatnál, de nagyon jól érzem magam ennyi idősen is. Egypáran tudják hogy nézek ki, szerintem nincs okom panaszkodni. Ráadásul mindíg a huszonéves srácok hajtanak rám, ami számomra rejtély, de jólesik. Szép napot neked!

-
Mawyx
őstag
Az a fura, hogy a visszaigazoló emilben jó a dolog "Megjegyzés: NEM kérek rá se kukoricát,se erős zöldpaprikát.", a számlán meg az van a megyjegyzés rovatban, hogy "Kopogj". Régen ezt írtam megjegyzésbe, mert akkor másfajtát rendeltem. Múlt héten is így szerepelt, de akkor jót hoztak.
-
7
addikt
Az nem jelent semmit. Csak nincs pofájuk azt mondani, hogy szemre mondd meg, hogy elbasztak valamit.
Meg lehet, de szerintem ez nem olyan, hogy pénztártól való távozás után kuss a neved, mivel ugye kipróbálni nem tudod. Egyébként meg a boltban is visszaveszik a hibás árut számla ellenében. Ha tudod bizonyítani, hogy te nem ezt kérted, akkor bocsánatot kell kérniük és visszaadni a pénzed/küldeni újat.

Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van robotmellyed? Azt jó lehet fogdosni, jó fémérzete van...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És nemcsak nem szeretem, hanem az erőset nem birom megenni.