Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
késtél
mákészvégeja, a helyzet, akkor, ott nem engedte meg h megemlítsem, de most csak ketten vagyunk: baze, mindig a kubai csajjal ütemezzzzzzzéééé
nem is értem, eddig mérnem, aszittem barátok vagyunk
pffff
: ))))))))))szerk.
bolondember: nem olyan vészes, klittykalty, csak kicsit nehézkes az itemkezelése, szerintem (cserébe viszont pár kiloból - vs gigák - meg lett oldozgatva, fasza) -
Bash
őstag
Az öreg elvonul American Idol-t nézni, Season 7 ma indul.

-
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
ME hujje vagy!!!: - (((
Mondtam ma oleget hogy a vizcsu felul kell megkezdeni a kozledest, mert annka a taertalma belfojjik a kadba
ehhh:- (((udv
neduddki
p.s.:- )))
mod: Mileott Szmar megkerdezne mi a francot csinlaok:
1 szolidalok a kofejuvel
2 bamakot olvasok
hejejs megfejtok koztt Balti tavolbaveszo sikojjait sorsoljuk /de batrabbak kozzoott kioszthassuk Robibaba majdnemhanyasat is ami akkor kovetkezett madjnembe, mikor latott a Mesterm kezei alat:- )))/ -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a kábelt összekötöd a borotvával, az elemet beteszed a borotvába, kiveszed belőle, beteszed a fogkefébe, fogkefére fogkrém
a kagyló fölötti tükörben (de csak miután van melegvíz, ergo gőz) megnézed a széf kódjáta kádba én se tudok bejutni : )))
szerk.
lol, nem is kell, elég ha ráklikkelsz, miután van melegvized (gyufával befűtesz a gázbojlerbe), és ha azelőtt mindennel megvagy (értsd: fogmosás, óvszer a lakatos szekrényből), ajtóra klikk, és gratulálnak -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
lesz egy doboz vizes gyufád, egy elkó fogkeféd, egy fogkrémed, egy villanyborotvád, egy lemerült elemed, egy kesztyűd(ajtó és kád között a padlószőnyeg alatt) meg egy borotva-kábeled. Ezekből kéne ventilátorozni, tüzet csiholni a konvektorba, melegvizet abban, majd fürdeni gondolom, meg valahogy energiát csiholni a fogkefébe, fogatmosni, aztán valahonnan kódot találni a számzárhoz a szekrényen. Eddig logikáztam ki, de csak a tárgyak megtalálásáig jutottam, meg addig, hogy a borotva működik a kábellel.
minden helyet meg kell nézni közelről, azokban vannak a tárgyak, pl első fiók, mosógép, szemetesek, mosdó..
óbazzeg, a gyufa megszárad a ventilátornál, nem kell bekapcsolni...

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Én is így voltam vele, megnéztem mégegyszer, a kép szélére kattints, akkor odébbmozdul
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us
üzenetére
én most a békávés totyikban "szólalkoztam" össze vele, igazából vitatkoztunk, meg minden, de valahogy teljesen más...
Pedig a stílus ő, de a tartalom...
az...
mintha megcsörömlött volna, vagy nem is tudom - régebben szerettem olvasni a hszeit, most meg... most meg lassan ott tartok, h nem is biztos, h elolvasom...
én is sajnálom... -
BlacKSouL
addikt
Hogy lehet továbbmenni ha már megvan minden tárgy?? [link]
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
I have no idea...

no joejszakat...!
egyebkent tokjol nez ki...

-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
remelem nem unatkozol azert nagyon sokat...

mod: Incognito-e is dupla...!
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
SzlobiG avatarja duplán van, javítsd gyorsan!
-
Winner_hun
félisten
A hiba félig elhárult, a középreigazítást nem szereti a motor [link]
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Végül is szerintem minden márka ihatósága attól függ, hogy az un. "prémium" söreiket fogyasztjuk-e éppen, vagy a tartály alján maradt, majd palackozott... valamit.
A Sopronit régen én is szerettem, ma már valószínűleg meg nem innám, ahogy a sima Borsodit se..
-
tiv83us
veterán
válasz
Gambit
üzenetére
Fesztőrrel mi történt? Tisztára mintha átállt volna a sötétoldalra. /Nem vagyok politkailag sehova sem tartozo egyen, csak olyan mintha mas jott volna vissza helyette :S)
Sajnalom, ha ezt olvasod Faster, de miutan eltuntel nagyon hianyoztal, viszont most ahogy visszatertel nagyon gaz olvasni, ahogyan teljesen megvaltoztal. Nem a politika miatt / lehe azert?
/ mert en azt leszarom. De en nagyon birtam a regi Fastert. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
tudod, az ilyen hülyék miatt találják ki a limiteket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
100 milliós limit, és leteszteli, édes istenem...ha hatszortízahuszonharmadikon lett volna, azt is letesztelted volna?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát te nem vagy normális. 100 millió karakter? ÉDes istenem, de nagy az állatkerted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gambit : szomorúan tapaszalom én is
de legalább ott is belinkelte, hátha akkor jobbak az esélyeim ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mennyire?
egyszer régen már írtad, h kipróbáltad, akkor az valami észveszejtően soknak tűnt (így rémlik) -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kész is vagyok, viszont úgy néz ki hogy a ph-n az egy hozzászólásba írható karakterek száma maximalizálva lett ami maximális szopás

-
lúzer
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
lehet hogy egy párhuzamos univerzumban élsz?
és a ph az átjáró a tér-idő kontinujtin? -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
sajnos nagyon nem vagyok éhgyomorra, már megint túlettem magam.
egyébként meg gimi harmadik óta nagy kedvencem a Metaxa, de hogy micsoda különbség van a 3 és az 5 csillagos között .. a 3-as mintha egyszerű brandy lenne, az 5-ös meg egész lágy, szinte édes, olajszerű, harmonikus. Eddig kétszer voltam Görögországban, és mindkétszer nagyon jól éreztem magam, bár az emberek stílusa kevésbé tetszik, mint mondjuk a spanyoloké. De a Metaxa bizony igen nagy találmányuk.Erről jut eszembe, ha valaki tud szerezni úgy liternyi nagyságrendben eredeti korfui Koum-Quat likőrt, sárga színűt, az szóljon, és máris átveszem tőle. [link]; [link]
-
de szar ez a kozel sör. ki is öntöttem.
még Trak hagyta itt a hűtőmben...jó lesz helyette a jó kis beck's.
Lortech : én is vizsgázom holnap, most fogom kezdeni olvasni

fél 9-ig dolgoztam, majd hazajöttem, 2 óra alvást lenyomtam, most már talán értelmezni is tudom
-
lúzer
veterán
Ha valaki dolgozik, meg tudja nézni hol tartózkodik a barátnője/pasija.
egy kis ellenőrzés
Telefonszám alapján (cellainformáció) -
Lortech
addikt
Huhh, el kéne kezdeni tanulni.
No mostantól operáció kutat ások. Jó éjt annak, aki alhat.
-
Winner_hun
félisten
263 egyéni arckép van a ph-n jelenleg
Legalább is remélem nem számoltam el
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
egy kortytól még a gyomrom sem lesz etiles..

egyébként meg hajrá -
BlacKSouL
addikt
Egy korty 5csillagos metaxa így éjfélfelé közeledve..mennyei mézes manna.. és még szomjas is vagyok..
-
Lord Zero
addikt
vajon éljem-e meg sokkhatásként, h mikor beléptem neduddki ajtaján, épp egy kubai lány lábai között bazmegolt, h lazíts, lazíts..!??
és ha igen, legyen maradandó? -
Kazimír
őstag
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
na az emg a másik hogy mire elkezdhetem nézni a nyomorult filmet, eltelik 4 perc áttekerhetetlen szenvedés.
nembaj, ezután annyi dvd-t fogok "lopni" hogy csődbe megy hollywood meg az összes cég akinek köze van origi dvd-k gyártásához.
káoszt hozok a dvd iparra -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jah, bealszol, mire elérsz a filmig

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is idegbajt kapok ettől - aki "ellopja", az úgyis leszedi ezt a feliratot róla, aki meg megveszi, az nem tudja eltekerni...
röviden, egyszerűen: anyjuk csipáját, miért nekünk kell sz0pni, meg idegeskedni emiatt?!

-
REDeath
őstag
hi
most betelt a pohár, soha többet eredeti DVD-t.
28 nappal később c filmről van szó.
berakom olvasóba, elkezdem nézni, fél-egy percenként beszaggat. hurrá
felmásolni nemlehet ugyebár mer védve van és sza lesz.
dvdfab meg shrink meg társai elveszik az eredti dvd érzetét szal értelme sincs.
(pedig most azzal másolom fel vadul, hogy végre megnézhessem ezt a ********)ha csak az olvasóm a szar akoris kapja be a dvd ipar, mér nem lehet 1 giga ramma lelőre beolvasni ugy 300 megát a dvd-ből?
nem mond egyik fejlesztőnek se semmit az hogy Puffer méret növelés?
midnegy, amúgyis szar napom volt, de hogy én többet soha nem költök 1 ft-ot se eredei dvd-re azis biztos.
olvasóm amugy nemhibás, mert most megnéztem másik filmmel (igen, egy *alóz film) és láss csodát működik. jééééé
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tiszta horror, rosszat fogok álmodni.
-
(Kolombusz)
veterán
Úgy gondoltam, hogy megosztom veletek. De mégsem.
-
venember83
nagyúr
Jóccak mindenkinek, ha valaki keresne, akkor álomországban vagyok.
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már úton van feléd, ha te nem indultál felé... 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát nem az enyémet. Ez alap

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
"Az állatvédelmi törvény értelmében állatkínzás "az állat .......szükségleteinek olyan mértékű korlátozása, amely tartós félelmet vagy egészségkárosodást okozhat,. "
Erre gondolsz ?

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Attól függ k(m)inek a veréséért...

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Gyere bunyózni. Én ütök, te állod. Feszültséglevezetés.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mert szamár.
-
venember83
nagyúr
Jo a meccs, a barack-kompot is finom volt elotte, meg a fahejas tejbegriz is, most meg almos is vagyok... Mit tegyek?

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Revolut
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

/ mert en azt leszarom. De en nagyon birtam a regi Fastert.