Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vegre!

Kisunoka: Egyszer mindennek eljon az ideje.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fel a csörrel!
-
FehérHolló
veterán
Bukta. (Életemben először.)
Ez van, majd a következőn. -
(Kolombusz)
veterán
A DFI hangkártyája működik.
Átjumpereltem és megy.Gondoltam megosztom veletek, ha esetleg emiatt nem tudtatok aludni éjjel, akkor most már megnyugodhattok.

-
dokar
addikt
tegnap újra megnéztem a jay és némabob visszavágott.
ismét sikerült szétröhögnöm magam lefekvés előtt.
igaz az asszony elaludt a filmen, mert számára unalmas volt. hihetetlen. -
Racecam
nagyúr
Néz
-
ádyz
addikt
Megnéztem ezt a Legenda Vagyok című filmet, bevallom őszintén, Nekem nagyon tetszett!

Ajánlom mindenkinek!

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szereted ezt csinálni, vagy csak nincs más?
-
Whaskes
senior tag
elmentem inni.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Sör se folyhat, mert akkor kiszáradtál volna már jópár napja, lévén, hogy nem volt kellő minőségű folyadékbevitel

csapos2: Nem! Csak azért, mert ott nem lehet dolgozni s inkább megyek melózni, jött munka, jajdejó!

megj: Nem, nem dolgozni szeretek, de teljesitmény szerinti bérezés van
-
BlacKSouL
addikt
na volt valami?

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Visszaolvastál?! Na eredj a sarokba!
-
tbs
addikt
Mondom, nem vagyok pda guru, mástól is informálódj azért.
Sorban akkor.
MicroSD-t fogad az Eten X500-am. Fájltranszfer: pdaból kivesz pc-be bedug. S viszont. A CAB-os telepítőket kell kajtatni, illetve kis ügyességgel ki lehet szerelni őket a windowsos setup.exe-kből...
xnview.com
Playert nem használok, nem is fogok, nem ismerem.
iGo néha jóljön nekem.
wktasks: nem rendszerturkáló, és a pda-k programindítása/bezárása nemkicsit más mutatvány, mint egy desktop gépen. Ezzel könnyebb az élet. Google. (Sokáig nyomtam még az mButton-t, de már nem.
)Ja, én is a filemanager-ét használom.
(Ngabor2: Opera865 végre rendesen megy wm6-on a gépemen.)
Hardreset után, ha jól tudom, minden pda újrahúzza a full rendszert... Enyém tuti. Tiszta lap, ha már elviselhetetlen a szoftverkörnyezet...

A dologhoz hozzá tartozik, hogy otthon minimális a desktop windows használat, sd kártyás, goosync/funambol mutatványokkal nincs is szükség rá...
-
ngabor2
nagyúr
azt mondták, hogy megmaradok, meg valami olyasmit, hogy elmehetek.
nem véreztem el, mert a tapasztalt asszisztens rájött, hogy jobban jár mindenki, ha a kezdőt nem rajtunk gyakoroltatja. úgyhogy engem 1x szúrtak. kolléganőmet 3x. mármint az egyik karját. a másikat csak 2x...
elég rossz árfolyamon vették a véremet, de evvan.
-
venember83
nagyúr

Szep napot!
-
jeges
senior tag
"Már a firmware update-et is sd-ről nyomom."
ne szaladjunk ennyire előre. ez azt jelenti, hogy az update-et a pc-re töltöd le, és onnan tolod sd-n keresztül a pda-ra? ezek szerint az sd tartalmát is lehet szinkronizálni? vagy csak egyszerűen átpakolod sd-re, és onnan telepíted? vagy nagyon rossz irányba tapogatózom?
én sem szertnék sok alkalmazást, csak amire szükség van. xnview-t kerestem, de nem találtam. core playert dícsérték, az már fenn van, igo-t nem is akarok, a wktasks meg nem ismerős, de nem érzem, hogy turkálnom kéne a rendszerben egyelőre.
próbáltam pár browsert, de az explorer vót a legjobb. vicces, de így van.
azon viszont gondolkodtam már, és lehet, hogy borzasztó nagy butaság, de az oprendszert pda-n nem lehet újratelepíteni? -
ádyz
addikt
Jóreggelt, és szép napot mindenkinek!
És már lázas sem vagyok...

-
ngabor2
nagyúr
voltam orvosi vizsgálaton. véremet vették, meg megnézték, hogy látok-hallok-e. úúútálom a vérvételt

-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

-
tbs
addikt
Pl. felraksz egy semmitmondó, homályos képet. (Ugye Batmanus?
) Milyen segítséget vársz..? Hogyan lehetne kevésbé homályos..? Hogyan lehetne jobb..? A géped fullautomatán mindezt megmondja...Igen zavaró, ha tucathibákat kell szövegesen ecsetelni 100 júzernek. Olvass sokat, nézegesd mások képeit, kérdezz tőlük. Majd ha ezekkel felvértezve alkottál, akkor az alkotásról tudnak technikai véleményt mondani.
Ami jórészt semmitmondó lesz, mert addigra ezeket már mind tudni fogod. És akkor már csak azt a képed fogod megmutatni, ami TÉNYLEG KÉP. Önmagában. Elvont, vagy populáris. "Művészi", vagy tucat. Stb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
a második mondatoddal nem értek egyet, az elsőt és a harmadikat elhiszem.
-
Kidus
őstag
Nem szemelyes kepeket akartam feltolteni, hanem olyan kepeket, amik szerintem jol sikerultek, jol tukrozik azt, amit el akartam kapni, ami szerintem szep. Pl. egy allat, egy level, egy haz, vagy barmi mas, amire velemenyt varnek, mit lehetne jobban, milyen beallitassal kene, tippeket stb.
Ez az inda nem tunik rossznak, az a fotozz az valami credit-eket emleget, egy darab kepet nem tudtam feltenni.
Ezen kivul egy fizetoset talaltam csak, evi 40 dollar, viszont az tenyleg igenyes.
Benezek azt hiszem az itteni topicba is. -
tbs
addikt
Pár tipp:
Ne keress ilyen oldalt, kivéve ha nem vágysz folyamatos konfliktusra.
SOK képet nem szabad feltölteni. Maximum a saját fejedben kialakult albumok legjobbját, legtöbb érzelmet megmozgatóját. (Pl. "ezt nagyon elbactam, de rohadt jó lett volna ha nem!" érzelem...) Sok képet a kutya nem fog véleményezni, szövegben javítgatni egyenként.Az itteni DigitFényképes topik (bármilyen hihetetlen) MESSZE jobb bármelyik fotóvéleményezős oldalnál, megkockáztatom: tanulni is lehet belőle.
Vagy flicker, és kommenteld föl rendesen. Nem rosszabb, mint más, tematikusabb oldalak.Lelkes hobbifényképészek ritkán keverednek olyan helyekre, ami a "profik" zártköre.
Sokat kell olvasni és gyakorolni. Hajrá!

Ja, csak halkan jegyzem meg, hogy a DigitFényképes topikban jó pár egyéb véleményezős oldalról is vannak "erős" emberek, mostanában egyre többen jönnek át. És még egy dolog: ki a profi..? Én egyetlen elfogadható definíciót találtam eddig: aki ebből él. Nem a legjobb, legszebb, legművészibb... Hanem aki el tudja adni a képeit. Az pedig NEM jár véleményekért szájtokra. Van saját oldala...
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na gyere, elszivunk egy cigit, megiszunk egy sort, asszimilalodni kell...asszimilalodni.
-
FehérHolló
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá!
áááÁÁÁááÁÁÁ!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Kidus
őstag
Mondjatok nekem plz egy olyan oldalt, ahova fel tudom tolteni az altalam keszitett fenykepeket, albumba rendezni, es ahol hozza tudnak szolni minden kephez.
Lehetoleg olyan oldalt keresek, ahol szakmabeliek, vagy lelkes hobbifenykepeszek is megfordulnak, es tanacsokat tudnak adni.
Nem artana az sem, ha meg lehetne adni a fenykepezo tipusat, amit hasznalok.
Elore is thx
-
fastervótam
tag
Jó kis antipiracy videó:

-
jajdejót gitároztam! ráadásul guns-t, amit vagy 10 éve nem...

tisztább lágyabb szárazabb érzés
-
bbazsy
őstag
mindenkinek további kellemes éjszakát, én elmentem aludni, mert már mindenem tele van..
mod: inkább hagyjuk
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ez az élet Babocsai néni...

már egy ideje gyakorlok, de nem merek belevágni élesben, mert mivan, ha el kell adni a házat

-
válasz
bolondember
üzenetére
de akkor nem nyílna az ajtód, és nem lenne légkondid!
szóval nem biztos, hogy rosszul járnál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
bahhh, ha most real money-ban jáccok, $10.000 zsebbe (card)

-
lúzer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
és tényleg
inkább ezen melóznék mint a satupadon
-
válasz
tiv83us
üzenetére
félig-meddig...
Jules: We should have shotguns for this kind of deal.
Vincent: How many up there?
Jules: Three or four.
Vincent: That's countin' our guy?
Jules: Not sure.
Vincent: So that means there could be up to five guys up there?
Jules: It's possible.
Vincent: We should have fuckin' shotguns.Jules: Whoa, whoa, whoa, whoa... stop right there. Eatin' a bitch out, and givin' a bitch a foot massage ain't even the same fuckin' thing.
Vincent: It's not. It's the same ballpark.
Jules: Ain't no fuckin' ballpark neither. Now look, maybe your method of massage differs from mine, but, you know, touchin' his wife's feet, and stickin' your tongue in her Holiest of Holies, ain't the same fuckin' ballpark, it ain't the same league, it ain't even the same fuckin' sport. Look, foot massages don't mean shit.
Vincent: Have you ever given a foot massage?
Jules: [scoffs] Don't be tellin' me about foot massages. I'm the foot fuckin' master.
Vincent: Given a lot of 'em?
Jules: Shit yeah. I got my technique down and everything, I don't be ticklin' or nothin'.
Vincent: Would you give a guy a foot massage?
[Jules gives Vincent a long look, realizing he's been set up]
Jules: Fuck you.
Vincent: You give them a lot?
Jules: Fuck you.
Vincent: You know, I'm getting kinda tired. I could use a foot massage myself.
Jules: Man, you best back off, I'm gittin' a little pissed here. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
és most őt szivatják, mert a fogyatékossága miatt előnybe került.
nah, jóccakát, alunni kell, mert ma(tegnap) reggel korán keltem nyolckor, mert jöttek leolvasni. És már megint egyre álmosabb vagyok. Jujjuj, az esti pizza fele itt van az ágyon mögöttem...sebaj, tuti lesz reggelim

tiv: ez a faramuci, hogy emiatt nem indulhat, mert előnyt élvez, helyette abban a közegben kell indulnia, ahol a többiek biztos sokkal hátrányosabbak mint az egészségesek.
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem akarok rosszindulatunak tunni, de azokkal a labakkal...szinte kilovi magat a talajrol. Nezz meg egy "emberi" labat. Mindkettonek megvan az elonye es a hatranya is, de en erre csak Jules-osan azt mondanam vala, hogy not the fuckin same ballpark.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De az vicces, hogy az ép egészséges emberek rosszabbul teljesítenek. Akkor kell egy paralimpia, ahol a sérültek garantáltan rosszabb eredményűek mint az épek, meg kell egy szuperlimpia, ahol a sérültek a segédeszközeikkel jobb képességekkel rendelkeznek mint az épek. Vicces lenne.

-
rarri
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem is azért írtam, hogy kipróbáld. Én is csak véletlen kísérletezés közben jöttem rá a hatására. Nagy kémikusok voltunk mi a barátaimmal!
/most Bash biztos kiábrándul belőlem egy kicsit, de hát ez is én vagyok/ Sajnos mennem kell aludni, ti jók legyetek, Üdv! Bash, tudom.
Fokukac, vagy Főkukac, nem a Britni vagyok, ő nem talált volna ilyen jót ki.
De amúgy minden tettem felemelt fejjel vállalom, mert minden tettem hozzájárult ahhoz,/ a jó és a rossz is/ , ami vagy aki most vagyok. 
-
BlacKSouL
addikt
Basszus, ez milyen már, hogy a sérültnek van előnye
[link]
Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Assetto Corsa EVO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)