Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
szasz Tata
szarvas: ha olyan 10 ropinál indítasz akkor talán már nagyobb esélye van az alkunak
és akkor még nagyon baráti árat mondtam 
Thrawn:
meg minek mikor van már magyarosítás hozzá? 
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Kössön beléd a beton, ki szólt hozzád?
Rögtön fenyegetőzöl itt, csak azért mert szuperintelligens és kedvenc vagy... Meg akarsz félemliteni... Hát sikerült, megyek is meccset nézni.Ja, szuperintelligens visszavonva, az peterkeT.
tildyke: Mi (bár nem tudom mire való a többes szám) csak azért kötekedünk, hogy le tudjad valahol vezetni a mérged, ha már a pajtás nem alkalmas ilyesmire...

Szia Jancsihuszár!
-
Winner_hun
félisten
Vlad keresője persze hogy akkor nem megy amikor a legjobban jönne. Na mindegy. 4 topik teljes átnyálazás, majd megleszek

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kössél a betonba, ne tildy-be jó?!

-
bolondember
MODERÁTOR
az "a" az határozott (konkrét) névelő, jelen esetben "egy holdon" élsz összefüggést kellett volna alkalmaznod...
csocsóztam most kicsit szünetben, huhh, két olyan bombát lőttem... Pedig full gyík amatőr vagyok... Na de ha minden mecssen egyszer-kétszer elsül jobbkéz, és mindenki csak néz.
Főleg én...
mod: nem konkrét, határozott névelő, csak nem jutott eszem helyére...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem mondtam hogy melyik holdon
Igaz ott volt az "a" névelőcske
-
Bundás22
őstag
válasz
venember83
üzenetére
akkor én nem is linkelek csak mondom h írd be a youtube keresőjébe h "cigány kuka"
ha azt kibírtad ezt hogy fogod?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Amíg boldogít addig végülis túl nagy probléma nincs vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tolerancia ? Ma? Mikor legszívsebben törnék-zúznék? Te a holdon élsz?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dave93
üzenetére
engem csak személy szerint zavar, nem mint modot. amennyiben nem ütközik alapelvekbe, felőlem mehet. de mintha az iwiw topikjának a címében is benne lett volna a ne kérj és ne kínálj meghívót rész. vagy keverem a torrentessel? a franc se tuggya.
más: japán állatviadalos oldal. csak erős idegzetűeknek! [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Vegyész, ki tudja...

Szép estét neked is!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
tiv83us
veterán
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Írni fogalmazni. Pfff

-
vágányzár
tag
A kislányom még csak 2 és fél éves, de már akkorát szarik mint egy vimes doboz. No egy kicsit túldramatizáltam a dógot, de a szomszéd közel ötvenkilás kutyáját már lealázza.........a jóízlés nevében a link törölve.
na így mán jó[ Módosította: ngabor2 ]
-
-
lúzer
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem értem
DDR-ből csak egy van nem?az is beolvadt nyugatnémetbe
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom szövegértelmezési gondjaid vannak. Én nem a 9-eshez kértem spoilert, hanem a 8-hoz, és akkor illik a spoiler szót használni, ha az adott részt a tv még magyarországon nem adta le. Ezért használtam a spoiler szót, ha utána még tovább olvas valaki akkor azt is megtudja, hogy melyik sorozathoz, és ha nemszeretné megtudni, hogy mi fog történni az egyik részben, mert inkább tv-ben szeretné megnézni, akkor nemolvas tovább. Mivel rég láttam, és már töröltem ezért nemtudtam, hogy most mi van. Ezért kértem tájékoztatást.
(#32636) bobsys:
(#32638) Thrawn: photoshop gyanús
(#32640) ngabor2:
(#32642) Winner_hun: akkor be is ismerted, hogy csak hsz-t gyűjtöttél
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
FehérHolló
üzenetére
vegyél neki ilyet
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na de van reszelő, home-made rulz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fogadjunk, ha szóban kérdezett volna, akkor egy "mittudomén, haggyálbékén" típusú választ kapott volna tőled. de nagy nyilvánosság előtt égetni... az megy

varnyu: a ddr2-t bele lehet tenni a ddr1 slotba, csak előtte egy jó éles vésővel ki kell szedni belőle azt a műanyag vackot. hogy nem fog működni, az egy dolog, de a leírásod szerint ez nem is volt cél
erős ember a s939 proccantást is beletette a s754-be... -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt kapta meg olcsobban, gyorsabb is, mi a baj?
-
Thrawn
félisten
-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem legózott eleget gyerekkorában...
-
FehérHolló
veterán
Meséljétek el legyetek szívesek, hogy hogy jut eszébe valakinek DDR2-es RAM-ot DDR1-es slotba dugni???
Még az sem tnik fel neki, hogy nem ott van rajta a kivágás és baromira nem illik a foglalatba... -
Winner_hun
félisten
válasz
Hujikolp
üzenetére
Egy kis spoiler csak most, csak neked
-
Kérnék egy kis spoilert, a szökés 3x8-as részben van az, amikor helikopterrel akarnak elszökni, és a 3x9-es rész az amelyikre sokat kelett várni, az a legujjabb rész?
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Csak ő nem nyúl.

vénség:
-
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Nem igazán tudtam, hogy ezt hova lehetne írnom, de szerintem itt tökéletes helyen van. Nem olyan rég befogadtam önszántamból egy igazi bajtársat. Úgy hívják Figaró és így néz ki.
A lényeg, az hogy ő egy igazi bestia, és ő fogja elhozni a világra az apokalipszist, csak még sokat kell edzenie hozzá. Minden nap 2 óra tréninget tartok neki, hogy fitt legyen. Fél óra súlyemelés (120kg-mal), a következő fél órában körbefutja a földet (2x) és végül a maradék 1 órában harcművészetet tanul. Még nem a legtökéletesebb emberölésből, de majd egykoron rettegett ellensége lesz minden gonosztevőnek. Kezdetben csak az ellenségeimet fogja megritkítani, majd ezt követően biztonsági rendszerként fog szolgálni a házam körül. Ennyi. Igen magamtól is megtalálom az X-et a jobb felső sarokban.

Ja még valami. Szerintetek, fel lehet regisztrálni a PH!-ra az ő nevében is? Majd rárakom a billentyűzetre, és ahogy járkál rajta, osztja az észt nektek…
-
Feladtam egy hirdetést, de azért ide is beírom, ha valakinek kell egy iwiw meghívó tökingyen az küldjön privit!

-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
künn a mezőn leng a kasza
a parasztnak nagy a... munkakedve!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
á, nem akarok én csopvez lenni - az inkább adminisztráció, meg ilyenek, nem EZT a munkát végzik...
tehét, nem nem akarok a helyébe lépni.. inkább RDM, nekem az kell, de azt is ki kell várnom - elvileg júni 1.-gyel mehetek... ELVILEG...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ennek örömére valaki igazán elmondhatná, hogy :
(1+10s)/(s^2*(1+5s)) inverz laplapce transzormáltja mi és azt hogy számítjuk ki.
Próbálkoztam, de elakadtam.Eddig jutottam:
(1/s^2)+(1/s^2)*(5s/(1+5s))
Segítsen valaki pliz. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Csopvezt lekotoz, leitat, kirugat, helyebe lepsz. Elorelepes, nem?
-
Lord Zero
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
toomi, kicsit sem érzed.. hm, érdekesnek, h egy hardveroldalon felsorolod azokat a női nemiszerveket, amiket megtanultál?
szerk.
és - h stílszerű legyek - vért kíván, h a menstruációról sehol egy kanyit nem írnak, és a gugli sem működik, és egyáltalán -
bolondember
MODERÁTOR
csókolom...
megérkeztem a munkába - égek a munkavágytól. Ezzel még nem lenne gond: csopvez is itt marad velünk éjszakára, én meg vettem könyvet is...

-
BlacKSouL
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Vagy 80 éves nőt, akiről kdierül hogy transzfesztita....
Vazz, holnap második óra.
Máskor ha valami doga volt, és 5-öst akartam írni belőle, 3-szor elolvastam figyelmesen, és 5-ös lett, ezt meg 36-szorra olvasom, és még mindig semmi.

venember83: Mert félévi eredmény.

-
venember83
nagyúr
válasz
djtoomi
üzenetére
Miert kell egy kis altalanos / kozepiskolai tanulasbol ekkora ugyet csinalni? Sosem ertettem...
32607: Akkor sem ertem. Ha tudsz, akkor atmesz, ha nem, akkor nem, azzal, hogy idegeskedsz es vitatkozol semmit nem oldasz meg. Akkor mar inkabb imadkozz, tobbet er. Kulonben meg transzvesztita

-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Kérezkedj be az orvosira, és mondd hogy világéletedben nőgyógyász szerettél volna lenni, és engedjenek be tanulmányozni kicsit, mert felelni fogsz, és ezen múlik sokmindened. Aztán viseld hősiesen ha egy 40 éve preparált 50 éves nőt hoznak ki neked spirituszban.

felelésnél meg mondd, hogy te ugyan mindent tudsz, de csak élőben, valakin tudod elmutogatni mi hol, miért

-
Bash
őstag
Én a tanulással mindig úgy voltam, hogy kár összezavarni a fejünkben lévő tudást, 5-10 percnél tovább sosem bírtam, egyszerűen beteggé tett. Inkább elvolnultam az irodámba vagy valami éjszakai vendéglátóipari egységbe, amíg a szobatársaim hajlanig bújták a könyveket. Ismerem a te fajtádat is, egy-két lányka vizsga előtti napon bizony el-elbőgte magát az idegességtől, az izgulás engem sosem érintett. Persze néha utáltak is, hogy ezzel a hozzáállással jobb jegyeket kaptam, mint ők, de idővel elfogadták, hogy én voltam a szakasz rangelső. Aztán harmadik-negyedik évfolyamra a sok tanulás a legtöbbjüknek meghozta a gyümölcsét.
P.S.: nem, nem büfészakos voltam, és nem is ruhatáros, de tildy ezt jól tudja.
Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és akkor még nagyon baráti árat mondtam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ettől függetlenül igazán békénhagyhatnának.