Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nekem a scroll nem pattan mindig a helyere s mikor kinyitnek egy uj fulet vele, akkor lejjebb vagy feljebb ugrik az ablak aminek hala rossz linkre kattintok... Nem baj, le lesz cserelve, ugyis mar nyugdijaskoru szegeny...
yeti jr: klasszikusrol volt szo, nem komikusrol...

-
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Dehogy, neeem. Dehogynem

Idézhetnék egy ideillő klasszikust, de nem teszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#30395: Na ez meg a másik...szerk: Kezd kiidegelni az egerem. Pár napja elkezdte, hogy egy kattintásnál kettőt kattint, drag-drop műveletnél idő előtt eldobja amit fogok vele (vagy fogvatartás helyett kettőt kattint rá stb)

dzsedike: Téged még idézni sem merlek, megjelensz te magadtól is

-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hopp, megneztem a sajatomat... S meg en beszelek elfogultsagrol

-
Thrawn
félisten
Iszákos banda!
Hol is lesz, meg mikor?
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy én is inni fogok. Neki viszont rossz a mája, ihatja az enyémet is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Az usb hostok tudják kezelni az usb klienseket... Mint pl. egy külső merevlemez. A PDA-t többsége (szerintem) nem tud hostolni, ami meg tud, ahhoz is szokott kelleni átalakító, mert csak 1 miniusb kliens lukjuk szokott lenni... Szóval nem leányálom a gondolat...
Amit esetleg fontolj meg, egy digitális fotó-tank. Azok ügyesen kezelik a memóriakártyákat, szoktak tudni usb hostok lenni, így a pda-ra tudsz telepíteni róla. Vagy kártya közreműködéssel, vagy közvetlenül. Illetve az okosabb image-tankok szép nagykijelzősök, fényképet őriznek és videózni is tudnak... Pl. -> [link]
-
jeges
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
tbs, PazsitZ, köszi!
usb-host: mintha írták volna, hogy ilyet tudnak bizonyos pda-k, de nekem nem jött le, hogy ez lenne az a funkció, ami nekem kell.
konvertálás: a qvga (240*valahány) felbontásra külön köll konvertálni? ezt pda felteszem nem tudja vagy csak qrva lassan.
a terv: jó előre konvertálok sok-sok filmet, amit tudok nézni, ezeket felteszem egy külsö merevlemezre, és így indulok útnak. ezekt út közben tudom cserélgetni a lejátszón. emellett a naponta lőtt fotókat is áttolnám a merevlemezre nap végén. ez mely pda-kkal kivitelezhető? 400mhz feletti proci, minél nagyobb felbontás, stb... akár konkrét alanyokat tudtok mondani?
-
Szép napot mindnekinek!
-
7
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Az csak a biztosítás rész. Azon felül van még azért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No inkább ne hízzon semmi
Hiányzik Tiv. Sr.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lehet benne valami. Nagyon félreértett engemet tildy, pedig én nem is érdeklődöm iránta oly módon, mint ahogy azt ő gondolta.

-
tbs
addikt
Igen, ezek a befalapok szoktak menet közben "realizálni", hogy legyen miből a hasznukat lefölözni. Olyan befalapot nem igazán láttam még, ahol jóságos szamaritánus módjára a 100% profitot továbbították volna a kisjúzer felé.

A 15% elég jó, a kockázatához mérten; szerintem.
NEM VAGYOK A KEDVEZMÉNYEZETTEK KÖZÖTT?!?

(
) -
tildy
nagyúr
Nem tudom, nem hiszem
Igazándiból nem látom át , hogy kereskednek a papírokkal , vagy hogy eladogatják-e közben a részvényeket, vagy mi van. Azt tudom, hogy kivételkor az akkori eladási ár alapján számolnak.
Ennek utána járok.
Csak egy példa:
pl tfh van 5 darab papírom, amit vettem 1000 ftért. Felmegy az ára 1800ra, eladom, de hogy meglegyen a megfelelő részvénymennyiségem venni viszotn csak 1750ért tudok. Így bár ha nem vettem volna, akkor realizáltam volna elég nagy hasznot, de így hogy vettem, azért jóval kisebb.
Valami ilyesmi lehet a dologban szerintem....
Ha meg nem, akkor úgyis a végén derül ki. 10 évig úgyse nyúlhatok hozzá, egyébként 17 év múlva járna le.Jánoska, nem nem nála. Sőőőt...
Viszont annak örülök, hogy ez év végére így kb ~1-1.1 millám lesz benne, amire viszont már idővel lehet kapok hitelt
A biztosítási rész az még nem hoz túl jól, ha kipurcanok, csak ~fél millát kap a kedvezményezett.
Aki viszont nem az itt jelenlévők közül való.
-
PazsitZ
addikt
Amennyire átnéztem az MP4 lejátszók kínálatát, úgy egy hónapja, én nem láttam olyat ami fájlmásolást gép nélkül tudna. Avagy ami bővíthető kártyával abba belerakhatod és tudsz képet nézni. De általában ezekbe minisd kell a fényképezőkbe pedig nagy van, tehátproblémás a dolog.
DivX-et se nagyon visznek szinte mindegyik esetében konvertálni kell. Talán nagy árkategóriásoknál nem.
Ekkor viszont szerintem már jobban jársz egy PDA-val. -
tildy
nagyúr
Na megjött a tavalyi befektetési-értesítőm

Egész szép summa van már a biztosításomban. Így a tegnapi nap örömködéssel ért véget.
Annak viszont kevésbé örülök, hogy bár a részvények ára 80%-al felment, mégis az egész ~ 15%ot hozott egy év alatt... -
7
addikt
Jajtigonoszak, bántjátok Jancsit.
Helyes!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vágányzár
tag
Azelőtt sátortetős takaróval ébredtem, ma meg csokicsíkos lepedővel......Ez mán a vég? remélem még reverzibilis, lehet, hogy a gyűrűs izmot meggumiztatom, ....öregszem.....
-
jeges
senior tag
-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Felesleges nem sok van, de azért igyekszem.
-
csapos2
addikt
Mi lehet az amit ennyire szeret a szisza? [link]
-
burgatshow
veterán
Hurrá, eljött a nagy nap: matek UV 11:45-től. Fingom sincs, hogy mi lesz, remélem meg lesz ha nem, akkor nem tudom mi lesz...
-
tbs
addikt
ngabor2!
Szerinted hogyé' van idehaza egy IQ sci. multiméter..? Konkrétan egy IQ-160 érdekelne... Esetleg olcsóbb, de hasonló primitív (még is csak nekem lesz
), pontos, jól kalibrálható cucc..?Vízminőség ellenőrzéshez kellene, meg apu borához. Semmi trükk.
-
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szépet.
-
venember83
nagyúr
Szep napot offolok!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
I am...

-
jeges
senior tag
t'om, nem itt kéne meg kereső, de lenne egy kérdésem:
hosszabb útra mennénk, és két dologra lenne szükségem:
1) fényképek kezelése - fényképező, ill külső merevlemez közötti adatátvitel
2) legyen képes filmet lejátszani - célszerűen divx formátumot hosszabb úton is, nyilván itt is fontos lenne a külső merevelemzzel való kommunikáció képességemilyen kütyüt köll keresni, ami mindkét funkciót képes ellátni, és ez mennyibe fog fájni? nem szeretnék laptopot vinni.
előre is köszönöm a segítséget
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
előre is tonhalas köszönet, vendégem vagy egy búzasörre te is

amúgy féélelmetes, hogy az ember szervezete mennyire hozzá bír szokni az esti sörhöz. egy hete nem iszok, nem is igazán érzek késztetést, hogy berohanjak bármelyik bótba és hazacipeljek 2 üveg erdinger dunkelt, viszont a kajaidőben le nem írható részleteken érződik, hogy valami nem az igazi. a sok nyomelem és ásványi anyag... az alkohol nem jelentős. remélem ez azért változni fog, mert feb 16 még messze van

ja, 60 napos jelenleg az uptime-om. nem mintha valakit érdekelne, csak szólok.
-
dokar
addikt
nemsokára indulok a DUFI-ba

-
ngabor2
nagyúr
kááávééét!
-
Tüdüdüdűű tüdüdüttüttű, tüdüdüttűű, its a fájnal kántdávn
Kellemes csütörtöki reggelt Huszárok!!! 
-
poffsoft
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
mert nekem fájt az a bukta....

Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor írjam, hogy mindenki, hadd hízzon a májad
Úgy látom muszáj lesz felhívnom és beszélnem a fejével egy kicsit