Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szeretem megszegni a szabályokat, de csak akkor, ha nem árt senkinek.
Írhatnám azt is: "Sose kapnak el gyorshajtásért, mivel nincs és nem is lesz lovam"
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Már sokszor elolvastam. De mivel most megnéztem és az eu95 és a VP95 között kereken 20 Ft a különbség, hát nem lesz tesztelve, max ha nagyon sok fölös pénzem lesz rá. Mondjuk 800Ft egy teletanknál az árkülönbözet, nemtom...majd meglátom, ha már végigmentem az összes márka normál95-én.
De nem is az volt a kérdés, hogy jobb-e, azt majd a kocsi eldönti, hanem hogy mennyi a különbség árban. Sok. Túl. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
tudod Filóbarátom, még a mai napig nem tudtam túllépni az öt soros aláírásodon...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
bolondember
MODERÁTOR
mi történt, mindenki csak ücsörög, nem OFFol?

-
válasz
venember83
üzenetére
na mivan, utógyújtásod van?

(cé báj Hofi)
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Inkább Quasimodo.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az oké, h a néninek van sok-sok ruhája - na de csak egy arckifejezése?!
Frau Baltaarc?

@Feki benzines kérdése: nevetséges, mert, mint kiderült, tényleg van valami cucc a vépóver 95ben - nem igazán érzem kraftosabbnak a kocsit tőle, de igaz az "égéstér meg minden ilyen tisztító hatás"... 10 sima 95 1 olyan szerintem simán oké, én is ezt szoktam...
-
Kazimír
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tbs: Évjáratfüggő is, igaz?

Alapvetően az oktánszám nagyon nem térhet el, a különbség max. az adalékokban lehet. Láttam valamikor egy német autós magazinban egy tesztet a különböző extraszupernek kikiáltott benzinekkel. A több száz lóerős motorok esetében mutattak csupán ki néhány lóerő teljesítményjavulást a "hagyományos" benzinhez képest. Az áruk meg... Szóval mindenki döntse el maga, szüksége van-e rá..
Azt még hozzáteszem, hogy több benzint hasonlítottak össze, és a legjobban a kagylós szerepelt

-
Lord Zero
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
amikor még benzines autóm volt, párszor - ilyen empíriagyarapító lendületből - tankoltam v-powert
valóban kevesebbet fogyasztott - természetesen nem annyival, h a sima 95 és v-power közötti árrés megtérüljön -, megtáltosodni nem táltosodott meg (1.6os motor volt, csodákat nem vártam) -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Kérdeztem legutóbb a kutast(marha megbízható forrás
) mikor normál 95-öt tettem bele, hogy mi a különbség, azt mondja csak annyi hogy másképp van adalékolva, van amelyik kocsinak az egyik fekszik jobban, van aminek a másik, ki kell próbálgatni, meg hogy ő szokta javasolni, de nem mondja hogy tuti. De az árkülönbségre már nem emlékszem. Azt mondta olyan is van, aki odaáll a bmw-vel, meg ilyen kocsikkal, és 95-öst kér bele, mert azzal is elmegy, és sokkal olcsóbb, mint a VPR100. Hmm, magyaros hozzáállás.Autóra telik, hozzávaló benzinre nem.
Nekem eddig a kagylós normál 95 jött be legjobban, azért kérdezem, hogy érdemes-e egyszer kipróbálni a VP-t, ha nem nagy a különbség, akkor talán igen. Egyszer mindenképp.
(Érdekes hogy nálam a sokak által leszólt JET is jobban muzsikált, mint a sima(nem carrera) OMV, a teszkósról nem is beszélve, az nekem érzetre mintha 85-ös lett volna.) -
RexpecT
addikt
Californication-t nézi valaki?
-
BlacKSouL
addikt
Shell super95, V-Power 95 és V-Power Racing között általában mekkora árkülönbség van?
Jajbazeg, rossz topikban vagyok...
de már mindegy, maradjon -
tbs
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Annyira vékony ledet nem tudok. De 1cm^3 már reálisabb. Amúgy szerintem a led nem jó: nehéz és irányított fényű nagyon. Tapassz a júzerre fekete alkoholos filccel pöttyöket, és világítsd meg infrával. Egy kutyaközönséges fekete-fehér webkamerával egész jó világos pöttyök lesznek... Színessel nem.
Vagy...
Fejlámpa. 2-3. Igaz nagyobb, de nem kell küzdeni.
-
frame>24
addikt
következő kérdésem lenne:
beszerezhető-e könnyen és általában hol olyasfajta LED, mely áramforrásával együtt ~1cm^2 területű (v kisebb) helyet foglal el? Markernek kell fejmozgás követéséhez.thx
-
FehérHolló
veterán
Én most azt hiszem, visszaülök a könyv mellé. Soha nem fejezem be és holnap áÁÁÁÁáÁáÁÁááááá!
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig jól nézni. Amúgy az elektrolux gyárban folyamatos imádkozás volt a svéd tulajok látogatásakor, hogy ne essen az eső... Akkor kirívó a targoncák által hagyott olajfolt...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Fizikakönyv, interferencia, első mondat:
Valamennyien gyönyörködtünk már a színek villódzó szépségében, amit a szabad vízfelszínen úszó olajfolt hoz létre.
Én még nem láttam szabad vízfelszínen olajfoltot, de ha látnék, nem az jutna először az eszembe, hogy húúú de gyönyörű... De a hiba biztos bennem van.
-
BlacKSouL
addikt
Na most emellé mit írjak

Ja, megvan, azt írom hogy ez nem az a topik
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet igazad van
Elég ideges. -
escie
őstag
válasz
venember83
üzenetére
a minap ir marhahusbol csinaltam spagettit.
a kinai fokhagymarol nem is beszelek inkabb.
nomeg a spanyol almarol, ami kifejezetten nevetseges itt, a Szabolcsban.
komolyan mondom, az Antarktiszon komolyabb mezogazdasag van, mint itt, koszonhetoen a mindenkori gazember hordaknak, akik hatalmon voltak.meg kell nezni mindent, tudatosan kell vasarolni.
foleg, ha az ember szeret szellel szemben kozlekedni, es vizelni.
vagy,
kussolj, es fogyassz, ne gondolkodj. -
válasz
venember83
üzenetére
szevasztok Huszárok
csak ez a rohadt nec 7173s telibevert írógádványszemétláda szopat mint a torkosbocit, aszongya a szemétláda hogy nem újraírható a lemez, nem az apja f.szát nem
és már jópár napja szivat, és elfogyott minden ötletem, mosmá átkozom a napot amikor voltam olyan barom hogy megvettem, bár normál lemezt frankón megír, és úgy olvas mint az állat, egy lemezt bever 2-3 perc alatt, szóval ez valamelyest kárpótol 
-
Kazimír
őstag
Nincs valakinél elfekvőben egy fokhagymás lehelletű smiley?

-
ááááááááá

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezért tartom magam tudatlanságban...
-
venember83
nagyúr
Hmm, már mi is Pakisztánból importáljuk a gyufát, hova lehet még süllyedni?

Közben meg a fát eladja az ország külföldre, óriási erdők kerülnek kivágásra, semmi pénzért, ez aztán a nemzetgazdaság. Ez is kb olyan, hogy jó minőségű, de finomítatlan belföldi sóval sózzák az utakat, az emberek meg veszik a gyenge minőségű import sót...
Az ember minél kevesebbet tud, annál jobb neki, ez már szinte biztos.
-
csapos2
addikt
Zselés szaloncukrot falok.
-
Fáraó
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Így jártam.
Akkor ez csak egy emlékeztető volt, hogy lassan vége a szavazásnak. 
Én sem találom a topikot. Mind1.
-
Fáraó
őstag
Nem akarok neki új topikot nyitni, mert szvsz felesleges, de jó tudni, hogy a magyarországi 50 Ft-os résztvevője a Coin of the Year versenynek. Sztem érdemes rá egy voksot nyomni. Aki akarja és tudja reklámozza tovább!
Katt ide:
COTY -
Mawyx
őstag
1-es lett a fizikám
Lehet menni szóbelzini, ez nagyon nem hiányzott, így is zsúfolt a program
Az meg vicces, hogy azoké is 1-es lett, akik a folyosón írták meg, majd óra végén a kavarodásban lazán betipegtek leadni a zh-t

-
BlacKSouL
addikt
nemigaz hogy nincs online hallgatható rpb

-
Racecam
nagyúr
Néz
-
burgatshow
veterán
Tudtok olyanról, hogy emelt szintű informatikai érettségivel (72%) megszerezhető az ECDL bizonyítvány? Ma hallottam róla az egyik csoporttársamtól, hogy elvileg van ilyen, de a neten sehol sem találok róla információt...
Megválaszoltam magamnak...
-
tildy
nagyúr
Én látom rosszul vagy tényleg krémszínűbb a logouton át a fórum?

Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Te te Te tekisdrága konzervesdobozka Te, hogy rágta megpapó
és már jópár napja szivat, és elfogyott minden ötletem, mosmá átkozom a napot amikor voltam olyan barom hogy megvettem, bár normál lemezt frankón megír, és úgy olvas mint az állat, egy lemezt bever 2-3 perc alatt, szóval ez valamelyest kárpótol

Az meg vicces, hogy azoké is 1-es lett, akik a folyosón írták meg, majd óra végén a kavarodásban lazán betipegtek leadni a zh-t