Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Joreggelt?
-
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pislogassal

-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Inkabb itt az a gond, hogy mi itt vagyunk, o meg ott, fogalma nincs az itteni kozlekedesrol, mint ahogy sok masik okosnak sem, aki megaszondja, de en a 4WD hajoban majd osszefostam magam a jeges uton a kamionok kozt, valoszinuleg egy Suzukiban elobb a szivroham vitt volna el, utana meg a kovetkezo kanyarban alacsuszunk egy truck-nak, vagy valami mas katasztrofa tortenik. Vagy forditva. Vagy a ketto egyutt.
Aki nem itt eldegel, nem fogja erteni, mirol beszelunk. En se ertenem. Mivel 26 evig odaat voltam, nagyon jol tudom, mirol beszeltek, de en mar itt is elek egy ideje, es azt is tudom, mi a kulonbseg. Itt kiskocsival nem lehet elindulni, es kesz. Varosban ok, nagyobb utra nem.
Bevasarolni sem, bar ez mellekszal, de mindennapi eletben azert eleg fontos, hogy olyan kocsid legyen, ami az eletvitelednek megfelelo, azaz ha te havonta egyszer mesz nagybevasarolni, ne taligat vegyel, hanem olyat, amibe bele is fer valami.
Es ezen kivul meg volt szo tobb dologrol, amit szinten csak ugy lehet megvitatni, ha mindket fel tapasztalta mindket oldalt, ami jelen esetben ugye nincs meg, mivel csak mi ismerjuk mindket oldalt. Majd ha valaki olyan magyaraz, aki elt itt is, akkor erdemi lesz a vita, addig felesleges szajtepes, es fika. Hozzatennem, aki elt itt, nem is fog ilyeneket irogatni, mint itt altalaban az emberkek.
Sokadszor olvasom, hogy itt azert van nagy kocsi, mert megengedhetjuk magunknak. Na, ez korulbelul az utolso szempont, es ez a kijelentes eloszor meg vicces, aztan mar nem, vegul pedig mar agyrem.
Na befejeztem, ma 20 orat dolgoztam, asszem talan alszom.... -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Borzaszto lehet... remelem sosem tudom meg, milyen erzes.
Tudom, eleg szar parhuzam, de nekem csak gazdikkal van tapasztalatom, akik elvesztettek a kutyajukat, macskajukat... lattam megtermett ferfiembert magaba roskadni es zokogni az allat felett. ( Pedig "csak" egy kutya volt ). Akkor sem lehet mit tenni. Ilyenkor jobb leginkabb semmit nem mondani, csak megertonek es elozekenynek lenni, es inkabb nem kerdezgetni, nem mondani okossagokat, mert nincs olyan, amit egy idegen ilyenkor tehet vagy mondhat, ami segit ( szerintem ). -
Kidus
őstag
Ma arra ebredtem hogy kismacska fekszik a fejemen, eroteljesen nyomva a propellert.
Miutan kinyitottam a szemem, de lathatoan nem allt szandekomban felkelni, elkezdett maszkalni a fejemen, neha belelepett az orromba, fulembe, aztan miutan felkeltem az agybol, es meggyozodott rola, hogy mar biztos nem alszom tovabb, fogta magat, osszegombolyodott, es elaludt....
-
Kidus
őstag
Azerse olvasok vissza

-
Kidus
őstag
Na minnya jovok, csak bekenem a szemoldoket fokkkremmel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
-_-
-
Kidus
őstag
Najo.... visszadolok.
Remelem nem ebreszt egy ora mulva senki. -
Kidus
őstag
Es igen!
Koszonom szepen a mai reggelt is, ezuttal a kedvenc fonoknomnek, aki elcseszte a beosztast megint, es beirt reggel 6-ra, meg a masik csajt is, akivel neztunk egymasra, ki megy haza.
Hat en jottem, en be vagyok irva delutan 4-tol 1-ig is, nameg mindezek utan holnap 6-tol delutanig.
Koszonom.... remelem szep napja lesz, legalabb olyan, mint amekkora elmeny volt fel 6-kor kelni a semmiert. -
Kidus
őstag
Elfek mar csak ilyenek. Majd megtanulod. Fiatal vagy meg...
Amugy nalunk itten olyan jo ido van, hogy mikor kileptem az utcara, csak az oszlop fogott meg a szeltol, majd lefagyott a kezem, aztan a nagy hegyes fuleim, ezt kovetoen pedig konnybe labadt mindket voros szemem, de olyan szinten, hogy nem lattam azt se, merre megyek. Igy aztan fel ora alatt sikerult eljutnom a celig, es vennem egy kavet az innen 6-8 percre levo kavezoban ( csakazeris ).
-
Kidus
őstag
Koszonom szepen a festonek, aki baszott jonni tegnap, ma viszont sikerult rafekudnie a csengore reggel, nehogy magamtol keljek fel ma sem.
...szom
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mosma a sult csireket eszi.
Epp fogyozik, csak 2 tal kajat pusztitott be.
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, tudom hogy mondtad, de megis letezik valahol. Kulonben engedne.
Ez olyan, mint a pass valtas. Ugyanarra nem lehet valtoztatni, mint ami volt, hasonlo uzenet lesz az eredmeny.
Kell neked egy masik nev, es menni fog. -
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tud ilyen akkot krealni, mert mar van.
Masik nevet kell valasztanod, es menni fog.
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig ez igen erdekes.
Ha adsz nekem egy nicket meg egy passt, megprobalom.
De csak holnapra szerintem. -
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hja, akartam mondani, hogy engem sem, mar reg nem moderalok ott, megis mai napig megtalalnak az emberek.
De! mac-rol sajnos nem tudok felmenni, igy nem fenyeget az agyverzes veszelye
-
-
Kidus
őstag
Vissza akartam szokulni, de voros maradtam. Pedig eros festeket vettem, bar nem vagyok egy expert, ez volt a harmadik hajfestesem, a lenyeg, semmit nem fogott, ugyanolyan voros a fejem, mint eddig, kiveve a tetejet, ami sotetbarna es arany kozt jatszik. Nem rossz, csak nem az, amit akartam.
Most, hogy elkezdtem csinalni a kajat, felmerult bennem, mi lesz, ha ez is hasonloan sikeredik
Mondjuk olyat foznek, amire azt mondjuk: jo-jo, mondhatnam azt is, hogy finom, de... miez? -
Kidus
őstag
Hat.... ha az ebed is ugy sikerul, ahogy a mai hajfestesem, akkor rendelunk....
-
Kidus
őstag
Nem, konkretan kertuk az ajtot, mondtak is, hogy jonnek majd, de azt nem gondoltam, hogy hajnali 10kor

Meg itt mindent mas csinal. Az egyik beteszi az ajtot a helyere, a masik lefesti, a harmadik elbujtatja a rusnya kabelt az eloszoba kozeperol ( ezert meg majd szolni kell ), es egy negyedik meg a legkondit kene hogy megbuheralja.
Van azert par dolog itt, jo ideig nem laktak ezt a lakast azt hiszem. De ezek mar az utolso lepesek
-
Kidus
őstag
Jelentem, az ajto kesz.
Most majd egy festo jon, epp arra varok
-
Kidus
őstag
Hudealmos vagyok... most keltett valami ember, hogy akkor o most lemerne mekkora ajto kene nekem. Bejott, lemerte, elment. Minnya jon azt mondta. Most varok....
-
Kidus
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Ah, banhoz sincs mar erom.
Itt a veg...
Amugy semmi gond, szokasosan mindenki fogalmatlan volt ma is a munkahelyen, csak most en szivtam a legnagyobbat. Es holnap meg nagyobbat fogok. Mert egyszeruen logikatlan faszsagokat kell csinalni, mert csak. Mert a fonok azt mondta. A kisfonoknek meg fingja nincs arrol sem, hol van, milyen nap van, ott hagy a szar kozepen, de nem tema

-
Kidus
őstag
Istenem, ilyen fospunpa napot....
Meginnek egy pohar pezsgot. Na persze nem unneples gyanant, csak ugy nyugizaskepp.
Regen orultem igy egy csendes, nyugodt kis feszeknek, mint most.ui.: meg mielott valaki eszrevetelezne, a helyesirasi hiba direkt

-
Kidus
őstag
Mi ez a szexualizalas itt kerem?

mod: hja... lift me up
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Cicakok mar alusznak reg apjukkal.
Csak en virrasztok megint... napok ota ez van. Most csak azert nem probalkozok alvassal, mert szabadnap kovetkezik
Nem melabus gondolkodas ez, inkabb olyan szentimentalis, bar neha borongos, helyenkent viszont egesz mosolygos. Erdekes hangulat ez, ritkan jon ram. Kihasznalom
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ejjel fel 2 mult, es muzliszeletet eszegetek, forumot olvasgatok, meg zenelek.
Es gondolkodom az elet nagy dolgain.
Meg a kicsiken..... -
Kidus
őstag
Ha mar Pavarotti, ez is kotelezo

-
Kidus
őstag
Bocellit is Pavarotti fedezte fel, ha jol emlekszem, marpedig szerintem jol emlekszem.
Gyonyoru hangja van, es talan meg jol is hangozna egyutt a ketto, ami meg ezen kivul nem elhanyagolhato, tole iszonyat sokat tanulhat a srac.mod: az meg termeszetes, hogy Pavarotti jatszott a hangokkal, ez volt az elete, nagyon sok tapasztalat volt mogotte, ahanyszor eloadta, mindig csak szebb lett

-
Kidus
őstag
Azert azt valljuk be, hogy a Nessun Dorma-t nagyon kevesen tudjak a vilagon igy elenekelni.
Pavarotti pedig a tortenelem ( megkockaztatom ) legnagyobb tenorja. Meg a harom tenor kozul is magasan o volt a legjobb. Eleteben nem hibazott szerintem, ha megis, nagyon regen es fiatalon lehetett. Egyszeruen balvany. Nem lehet felerni hozza. Nem azert, mert fanatikus vagyok, vagy Pavarotti imado, ez teny.
Ez a srac nem profi, mondhatni kepzetlen, teljesen ismeretlenul odaallt, es elenekelte majdnem ugy, mint Carreras, vagy Domingo.
Es ez azert nem semmi. Le a kalappal elotte. -
Kidus
őstag
Nem szemelyes kepeket akartam feltolteni, hanem olyan kepeket, amik szerintem jol sikerultek, jol tukrozik azt, amit el akartam kapni, ami szerintem szep. Pl. egy allat, egy level, egy haz, vagy barmi mas, amire velemenyt varnek, mit lehetne jobban, milyen beallitassal kene, tippeket stb.
Ez az inda nem tunik rossznak, az a fotozz az valami credit-eket emleget, egy darab kepet nem tudtam feltenni.
Ezen kivul egy fizetoset talaltam csak, evi 40 dollar, viszont az tenyleg igenyes.
Benezek azt hiszem az itteni topicba is. -
Kidus
őstag
Mondjatok nekem plz egy olyan oldalt, ahova fel tudom tolteni az altalam keszitett fenykepeket, albumba rendezni, es ahol hozza tudnak szolni minden kephez.
Lehetoleg olyan oldalt keresek, ahol szakmabeliek, vagy lelkes hobbifenykepeszek is megfordulnak, es tanacsokat tudnak adni.
Nem artana az sem, ha meg lehetne adni a fenykepezo tipusat, amit hasznalok.
Elore is thx
-
Kidus
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
A padlizsan krem az megvan, azt anyumek szoktak csinalni mindig, eloszeretettel eszegettek barmikor, en meg rosszul voltam mar attol is, ha meglattam

De ettol meg biztosan fain, csak vannak zoldsegek, amiket egyszeruen keptelen vagyok megenni. A kelbimbo is ilyen. Ha ki akartok kergetni a vilagbol, dobaljatok meg kelbimboval.ps.: ez a paprika krem jol hangzik

-
Kidus
őstag
Ahh, olyan salit dobtam ossze, hogy meg nekem is izlett, es ez nem semmi

-
Kidus
őstag
Azt en is sutottem mar, a kovetkezo project a kedvenc karacsonyi pulykahusim lesz ( amit persze barmikor lehet enni, csak otthon mindig karikor csinaltuk ), van benne vorosborba aztatott aszalt szilva, es gomba, korulotte sult aszalt szilvak, es sult almakarikak. Es mindez krumplipurevel. Tetejere afonyaleki, isteni

-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Kidus most volt fel eve, en meg masfel. Majd talan ha elfogadtok mar valami normalis fizetoeszkozt, EU, vagy USD vagy mittomen
/szal olyan 2020 koruli PH! talin ott leszunk
/.Gronlandra amugy szivesen mennek, szeretem a Jegesmacikat, meg amugy is akartunk sielni menni...

tiv voltam
-
Kidus
őstag
Mar csak 10 perc
Egesz jo ez az idoeltolodas
-
Kidus
őstag
Na hat akkor egesseg

-
Kidus
őstag
Najo, inkabb osszeszedem macskacicot, es elvonulunk aludni, igy reggel 8-kor

Joccaka.Kicsim te meg ha olvasol pls hozz finomat!

-
-
Kidus
őstag
Kihagytad a hurka-kolbi-langos kombot.
Azt se nagyon emlegesse senki.
Bar most lehet, van a hutoben gyulai.Nem sertodtem en meg, es nem is csak erre a konkret esetre ugrottam, regota megy ez az oda-vissza mindenhol ebben a temaban, es mar untat. Nem lehet elmagyarazni, itt kell lenni, ezt mar mas is leirta, es tudom, hogy baromi erthetetlen, amirol beszelunk, de legalabb ne probaljatok meggyozni, en se mondom senkinek, hogy vegyen chargert, oda nem kell.
Mustangomat meg ne bantsd, helybol legyalulja a ponydat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
En mar azt sem ertem, miert vitazik es harcol tuzzel vassal "nagy auto" temaban az, aki meg sosem jart itt, vagy csak nyaralt egyet egy hetig.
En sem vitatkozok arrol, milyen autot kell venni Afrikaba, mert meg sosem eltem ott.
Az egy dolog, hogy az ember Magyarorszagrol mit lat, meg mit hall, meg mit hisz el.
Itt elni, es itt vezetni/kozlekedni meg egeszen mas.
Allandoan ezt olvasom mindenhol, auto topic, miert vezet topic, off topic, es mindenki olyan marhara okos.
Gyertek ide, es nezzetek meg.
Ha eltel itt fel evet, es utana is azt mondod, hogy neked a poni az istencsaszar, azt mondom, szived joga, de amig onnan mondod, csak mosolyogtato, egy ido utan meg irritalo az egesz tema.
Na asszem el is teszem magam holnapra, mert elszakadt a cerna. -
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem, en majd januar 1. reggel dolgozom, 6-tol
Ma vegre off, ram is fer, faradt vagyok. Mar nagyon vartam, hogy nyugizhassak kicsit, meg pakolaszhassak. Nameg aludni is kene valamikor, de meg egy kicsit nem
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En itt, bar csak fel szemmel, eppen a dobozokbol es borondokbol pakolgatok kifele.
Jo dolog ez a feszekepites
-
Kidus
őstag
Macskacico pihizget

-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Volt nalam egy nagy taska meg egy doboz es meg raadasul siettem is, de betettem zacsiba es utana a szemetesbe.
Szandekomban all felmenni es kidobalni minden szart holnap, mert ma melo van, es elotte meg par dolgot pakolnom kell, es boltba mennem kajaert stb... mar nincs sok idom.
Es lehoztam par mosatlant a mosogatobol is, es betettem a mosogatogepbe.
Ugy a nagy reszet....
Bocsanat, majd kiviszem a szemetet is. -
Kidus
őstag
Szerintem meg lekorlatozni onos erdekbol, az az onzo dolog.
Ugyhogy tulajdonkeppen o az onzo, nem te.
Ha o nem akar menni, nem megy.
Ha szeret, akkor vagy o is megy legalabb egy kicsit a kedvedert, ha nem akar, vagy pedig hagy, hadd bulizd ki magad, de semmikepp sem jo otlet ez a lelki terror.
Mindig is genyosagnak tartottam.
Allj ki magadert. Nem azert, mert fontos a buli, hanem mert ez azert igy megsem egeszesges, nem jarsz minden nap buliba, es nem hagyod minden nap egyedul, hogy oka legyen leonzozni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)