Hirdetés
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Nagyon könnyű, győzikének is volt ilyen....

Chysler 300C black
Chrysler 300C white, full tuningZewa: Adatlapod.

-
djtoomi
addikt
Jobb napot!
Valaki enmt udja, hogy ezen a videón milyen szám hallható?
Nagyon megteszett a szám, de jó lenne az egész verzió.
Amúgymeg elég sz@r ez a nap is, esik az eső mindenhonnan, hatszázszor levágott a táp, nem bírja a húzást.
-
djtoomi
addikt
A fenébe!
Úgynézki meghúznak bioszból, nem tom, holnap még rpóbálok valamit, de nincsen valakinek vmi útmutatója a sejtekből?Ma is olyanokat kérdezett higy sima izomszövet, meg hímivarsejt alakja.VÁÁÁÁ -
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már úton van feléd, ha te nem indultál felé... 
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Attól függ k(m)inek a veréséért...

-
djtoomi
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Vagy 80 éves nőt, akiről kdierül hogy transzfesztita....
Vazz, holnap második óra.
Máskor ha valami doga volt, és 5-öst akartam írni belőle, 3-szor elolvastam figyelmesen, és 5-ös lett, ezt meg 36-szorra olvasom, és még mindig semmi.

venember83: Mert félévi eredmény.

-
-
djtoomi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az bőven elég....
Amúgy tudom hogy nincsen, sajnos.
tildy: Most látom, te is szívsz ezzel. De nem írhatod újra vagy valami?

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
17 karó? Egy tantárgyból nem sok, nekem összesen van kb 25...
Nem kll ötös, ezt megofogadtam hogy sz@rok rá, csak számtech meg matek 5-ös(na jó matek 4-es), a többi 2-esel bőven jó, de ne buktasson emg mert frászt kapok, úgyis utálom mint a sz@rt, plussz 1 év...
Igazgatóról jut eszembe: na hozzá nem mennék, az kéeps 0-ást is adni, nem szeretjük egymást.
Tesi faxa, nem tudok kézenállni, ezért az egész első félév 2-es, anyucikádat...Jó, ok sosem volt nálam tesicuccom első félévben, de többire mindig 5-öst kaptam, de nem tudok kézenállni 10mp-ig spiccben, 2-es az egész félév.
bolondember: Köszi, de gugli sem tud sokat segíteni, vagy csak blf@sz vagyok a kereséshez.
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Rohadtul nem számítottam erre, van 3 1-esem, 1 db 2-esem, és 3db 3-asom. Ebből simán kerek 2-es kijön.

nike_: Nem magolni próbálom, de egyáltalán nem vágom a nő nemiszerveit, és a menstruációt, hogy mikor mi, és a sejtek formája,feladata, meg ilyen f@szomok váááááá....

VilágosMadár: Csak nem IP banolták innen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djtoomi
addikt
Jó eddigig egész évből, vagyis első félév egészéből...

Kibeba ideges vagyok, ohgy ezt a sz@r harántcsíkolt izomszövetet, meg szívizomsözvetet, sejtet, nőt, menstruációt nem tom. A szervrendszer nagyjából ok, a férfi is nagyjából. Menstruáció félig, nő 10% a többi meg 1% sem.
-
djtoomi
addikt
Mindjá felrobbanok.VÁÁÁÁÁ....
Bioszból holnap felelek egész éves anyagból, ha 5-ös akkor kapok egy 2-est félévkor.
VÁÁÁÁ itt rohadok biosz könyv felett, azt még mindig enm tudom. 
-
djtoomi
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó, de hangfalból akarom megijeszteni, új z5500-ról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djtoomi
addikt
Jobb estét!
Valakinek nincs egy olyan száma, ami alig egy pillanatig tart, és semmi enm hallatszik belőle csak egy bumm? Mintha a mélynyomó robbanna eggyet, haveromat meg kéne ijeszteni úgyhogy jó lenne ha valaki tudna egy ilyet mutatni.

-
djtoomi
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Egyáltalán nem gyúrtam, sőt, őstag most is szívesebben lennék, amúgy milyen vga-t topik, milyen gépet, víz, és azonnali vga-s kérdések, de télelg nem kéne addikt rang.

Mondjuk ma elég sz@r a napom, holnapra van mit tanulni, it rohadok hülye könyv felett, épphogy valami, de sztem 10hsz már emgvan, pedig télleg csak r-rá-nézek a gépre, régen, volt egy srác egyik topikban, sík hülye volt hw-hez, és minden marhaságot kérdezett, valakivel közösen segítettünk elmagyarázni, 2 nap alatt nekem 200hsz, csak ott...
-
djtoomi
addikt
Jónapot!
Há miféle hogy a 30.000 még nicnsen meg?

-
djtoomi
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Távesz vitu.

-
djtoomi
addikt
Szalamalejku!

-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Nekem hangcodec,videókodek,fraps,office,winamp,meg tv tuner progi, mozilla meg minden ilyesmivel eggyütt benen van 1.5 órába. Amúgy jellemző.
Felteszem tegnap xp-t mac helyére, első dolgom indulás után, internet explorer,letoltes.com,mozilla firefox, exit,setup, mehet a letöltés, addig a vga drivert sem tettem fel, lusta vagyok ie-ben tabok nélkül botorkálni.

-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Én sosem szoktam olyasmit csinálni, egy rendzser fullos sallangos installálása kb 1.5 óra, eben hangcodec emg minden benne van, két odlalt használok: letoltes.prim.hu és google.hu(fraps,daemon,office,vga,hang driverek...), a felhasználói progik officeon kívül meg az előbbin mind fentvanank.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fallgós szánkó az mi?Én csak sallngos toszkánt ettem.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Olyan aranyos.
Bár biztos hiányzik neki máris a gazdája, én enm tom mit csinálnék ha az enyémet ütné el egy ilyen vadbarom görény.

Gyönyrű kutya volt, részvétem.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szegény kuytus.Imádom őket.
Legalább még életben van?

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
2 hsze-el olvass feljebb.

-
djtoomi
addikt
Ich beruf: ich modíren májne ávátár.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Diliház?

-
djtoomi
addikt
No jó reggelit!
Felkeltem, mingyá fekszek vissza
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is be akarok szerezni egy 360-at,nem gond ha priviben nyaggatlak egy kicsit a témával kapcsolatban?

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez fájt. 
nike_: A kutyákat nem bántani, legokosabb teremtmények a világon.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Uhhh ez mekkora volt.

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát ennél szebb napot, ennyi midnennel a kezedben...

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én az Ő avatarjával is.

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én jós vagyok nah, hát mi féle dolog hogy kiröhögtök.

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kinagyítottam teljes méretűre( a monitor 100% amgasságára) és sehol nincsen smemi gond, tökéletes a kép.

#28340:

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nézd emg más tft-n, nekem teljesen jónak tűnik az a avatarja, csak nálad látok valami sok kis pixelt az orrodon.

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Visszafele jah, múltkor írom vagy 3 odlalt és javítani akarok, deközben mást is írtam openo-ban egy másik doksiban belekattintok a szövegbe, és csak úgy negedte javítani hogy megnyomtam egy betűt, és az előtte állót törölte, a del nem használt.

TFT-n nekem teljesen jól néz ki az avatarod, hiba nix.
Eddig crt-ztem ugyanilyen volt.
Winner_hun:A hiba az ön készülékében van?!
-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sürgősen kellett,és torrenten alig jött 100-al.
De inkább ezentúl várok egy hétig sem minthogy ilyen odlalról szedjek.

Amúgy télleg a batáromtól kérdeztem.

-
djtoomi
addikt
Jobb napot!
Na kikészített asztali, ma repült fel rá friss XP SP2, de ezzel a kis MacBookal jól megvagyok, de hülye safari, mért nincsenek fülei.

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Utoljára asszem egy makis torrentben volt benne valami izé, nod rögtön jelzet is.
Tegnapelőtt meg leszedtem egy office 2003-at valami ruszki oldalról, feltelepítem, nem indul, de még csak be sem másol.Mondom jóvan majd ráér holnap. Tegnap teszem fel, nincs elég hely.Na mondom jó, ez valami vírus, nodot rányomom először semmi, leszedek minden frissítést érdekes módon a fájlok vele tiszta vírus volt.

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bátor vagy...

-
djtoomi
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
jóh, de én torrentezek, meg havonta új driverek özöne hw csere miatt,szal egy xp kb egy hónap, és ha leszek egy telepitőt bármihoz, mondjuk egy nem megbízható helőrl, rögtön egy vírus, általában nekem is csak ilyen spywarek vanank de tegnap benéztem egy trojait,ma csak 3 giga üres helyem volt, tegnap még 140-150gb..

-
djtoomi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert azért vettem MacBookot,mert már unom a windows összes virussal eggyütt,hiába van túzfalam,spyware írtóm,nodom,valahogy mindig becopok egyet...És itt volt az idő, de most asztalin se XP nem indul restart után os x sem, szal faxa, macbooket meg szokni kell,rohadt kicsi a kijelzője, de rohadt gyors.

-
djtoomi
addikt
Segítség váááááá, ma megkaptam a macbookot azzal nincs is gond, faja meg minden annyira hogy asztalira is feltettem os x-et de nem találok hozzá 8800gt drivert.
Így meg 1680x1050 helyett 1024x768 elég kellemetlen... 
-
djtoomi
addikt
Csirkeszar.Mármint jobb napot.

-
djtoomi
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Mákos tészta sem rossz, azt sok-sok cukorral, én még amit imádok az a mákosguba, na azért ölni tudok, kár hogy egy évben csak párszor van.

-
djtoomi
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Akkor mit szólsz túrós tésztához eper lekvárral?(Szigórúan tészta,nem csusza, szalonna nélkül)

#26474:Úgy a legfinomabb, cukorral, ahogy muterom csinálja, de mostanában nagyon szeressük sósat is, petrezselyemmel...

#26475:Krumplis tészta sok-sok sóval,ketchupal,sőt néha tejföllel is jó.
Káposztás-tészta sósan,tejföllel... 
-
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hát itt Gödöllőn az összes főbb út,midnen olyan út,ami kétsávos,és a viszonylag nagyobb forgalmi kis mellékutcák is levannak tökéeltesen takarítva,hókotrógépet nem láttam,de sehol nincsen se hó,se latyak,de az út mellett közvetlen a 2 méteres hó-sárkupac amit letoltak,szal nekem nincsem bajom velük.

-
djtoomi
addikt
Na pájinkás jójeggelt mindenkinek!

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Télleg,hogy elrepült az idő...
Na akkor jó éjszakát, én asszem még hallgatok egy kis step up ost musicot,aztán kidőlök. Addig is jó éjt PH! és mégegyszer bujék.

venemer83: Köszi,viszont,mindenkinek!

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez jó!
Remélem utólagos engedelmével megengedélyezi hogy aláírásba pakoljam.

#26067:Neked is békés, boldog, sikerekben gazdag, hülyeújonc mentes új évet kívánok!
Pffff, hogy kihalt a fórum.

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Sztem sima fekete coupé 645 vagy M6.
Illetve ha M6 akkor viszont ilyen bordó.De ezek a felnik isteniek,egyszerűen fenomenálisak.Az tetszik a legjobban benne,a felnik,féktárcsák,fékek.Illetve az ülés,meg egész középkonzol szép,meg az egész autó is,csak ne lenne olyan drága.
Köszi.
Amúgy nekem amire fáj a fogam:szemből,hátulról.
Ez a festés,ezek az elemek,áááá,eszement gyönyörű,az a diffuzor,ááááá.Gyönyrű.De beérném ezzel is.
-
djtoomi
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az télelg faszántos kis bömös volt, mondjuk nekem akkor is felülmulhatatlan az abból a korszakból való 5-ös(1996-2003),sztem az mindenidők legszebb bömöse.
Amúgy is boldog új évet,asszem itt még nem mondtam!
#26045:Róluk beszélsz?Ha igen,nem csúnya darabok...

Nekünk E46-os volt,328-as benzines,de most ilyen E39-es van.530D.Szép autó.
Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mostmá télleg kezdek erre a sz@rra morcos lenni, sejtek, emg izomszarok megvannak, de a nő nincs.

Ehh ez fájt. Szegény macskacicok...