Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gyenge vagy, én az óvónénimbe voltam szerelmes. Nem, nem Ildikó volt
Legalább tizenhéttel idősebb volt..... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
De nem mindegy hogy te akkor hány éves voltál. Mert ha 15, akkor nem érvényes..

-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
5 év?
Semmiség, majd szólj, ha nálad 17 évvel idősebbel lesz dolgod. 
rarri!
Majd idővel átlátsz rajtam is.
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagy a valószínűsége, hogy senki nem fog rádszólni még akkor sem, amikor hatodjára töltöd újra a poharadat. De nem csak Taco Bell-nél van ez így, hanem kb. majdnem minden gyorsétteremben, hagyományos éttermekben pedig a pincér gondoskodik róla, hogy soha ne álljon üresen a poharad.

-
Tim82
félisten
Most jöttem vissza 24-nézésből. Érdemes visszaolvasni?

-
FehérHolló
veterán
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bunkóság.
-
FehérHolló
veterán
Kicsit specifikus kérdésem lenne hozzád, tegnap jutott az eszembe, amikor valami hülyeségen filóztam.

Taco Bellnél úgy van, hogy fizetsz egy poharat, és azt akárhányszor újratöltheted. Bunkóság mondjuk 0.2 litereset kérni (most nem jut eszembe unciában (oz), de körül 0.2l volt), amikor tudod, hogy nagyon szomjas vagy és 1 litert is megiszol? (Van nagyobb pohár is természetesen.)
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Magyarázatot!
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Látom, nem voltál még idősebbel, azért mondod ezt..
Yetike, jófiú legyél! 
-
Bash
őstag
Szia! Örülök,
hogy itt vagy,
hogy felforgattad a topic-ot,
hogy megismétled szavaim.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Szerettem volna már valamikor mondani egy szakmai topicban, csak meggondoltam magam: Az aláírásodban kicsit beképzelt a bácsi.

Tudom, hogy régi, de most ez megy a fejemben: [link] Valaki nem tudná esetleg linkelni a teljeset? (Ez csak az első fele.)
rarri: Meglátásom szerint idősebb vagy annál, hogy a kívánságaim kielégítsd.

-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha akarod, neked az leszek!

-
Winner_hun
félisten
Akkor jó, sok volt a rossz változat ami nagyon rosszul nézett ki. Még jó hogy nem publikálok minden egyes verziót

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem is jó, esetleg egy picit narancsosabb okkeresebb színben kacsásabb lenne.
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Imádom Moldovát! Bár ezt a könyvét nem olvastam. Ha lesz időm, bepótolom. A "Bűn az élet" az egyik kedvencem. Nekem a Havas riportkönyvei is tetszettek.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én elsőre sem értettem, mi a bajod vele, szerintem teljesen jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Á dehogy, kilopták belőlük a rezet régen, már pamutgombolyagból is csináltak villanymotort, az lett a baj, mikor be kellett volna indítani....
Olvass Moldovát, a nálunk létező szocializmusnak nem volt jobb kritikusa . Az, hogy újra kiadták ezt a művét például, bizonyíték rá. De antikvárban is fellelhető ez a könyve, ezt ha még nem olvastad el, érdemes.
-
tildy
nagyúr
Elmegyek mozit takarítani amerikába

Viccet félretéve: villamosmérnök.
És mit fogok dolgozni?
Színvonalas, minőségi mobil tartalmakat fogok nyújtani a felhasználóknak.Tudom, a kettőnek nulla köze egymáshoz... Csak mikor belekezdtem, akkor be voltam parázva, hogy "elbutulok" a melóm miatt... Meg idővel még jól jöhet...
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
úgy tünik, februárban lesz

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Dolgoztatnád az ovisokat?
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Aztán a szinkron motorok kitalálták, hogy ők csak generátor üzemmódban hajlandók dolgozni, és megbukott a szocializmus.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Onnan ismered ?

-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogy te milyen vagy! Valaki majd téged ríkat meg egyszer, meglásd!

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Rossz óvónéni lennék. Nem csipázom a kisgyerekzsivajt.

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nincs mit.
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A méret nem mindig számít. Jelen esetben sem.
A valódi oka egy "félresikerült" ELTE PPK kollégiumi látogatás.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azért nem, mert nagyobb nálad ? 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez így kevés. Hisztérikusan, görcsösen rángatózva, vagy csak pityeregjen, zokogjon?
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor sírni fogok, és azt nem akarhatod!

-
bolondember
MODERÁTOR
milyen nyomást tud adni?
jut eszem helyére: tegnap este megnéztük a "Golyózápor" című filmet, mely az én szememben egy klasszikus, kellemes kis stílusparódia, ami egy percig se veszi komolyan magát, s még Asszonka is mosolyogva jött ki a filmről és elismerően nyilatkozott róla (miközben legalább 10 embert lőnek halálra, illetve tesznek el láb alól - a Főhős, "Mr. Smith" egymaga ennek 99%-át...

ajánlom.
Verdikt: 99%

-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hova menjek?
Itt van a gépen. (Sajnos felét sikerült csak kinyomtatni...)Ráadásul előbb már diskscpaet fullt is nyomott.te bolond, te milyen nyomást akarsz azzal a bélyeggel mérni? Más bélyegem sajna nincs. Viszont azért ez is módosítja a tudatot, legalábbis ha tanulni kell.
Baszki állatjó dolgokat tanulunk, pl. abs, esp, (kár hogy arról keveset.. uyge épületautomatizálásnál ritkán hasunálják
) , kár hogy ennyi más vizsgám van és arra is tanulni kell. -
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
És az erősáramú motornak nem kellett volna még suliba járnia?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Volt egyszer egy kis vilanymotor. Azt nem írhatom, hogy élt egyszer, de Volt. Nem, nem Amper. Eljárt reggelente az óvodába, ahol mindenféle rendű és rangú villanymotor előfordult, szinkron és aszinkron, egyfázisú és háromfázisú, kicsi és nagy, nagyfordulatú és erősáramú is. Reggelente sorakoztak, Tildy néni, az óvónéni számolta őket, megvan-e mindenki......
-
tildy
nagyúr
Nem szokásuk

Csapos: de, nagyon perverz. De az én döntésem, én kásám, ha már ezt főztem ki magamnak, kutya kötelességem megenni....
PH!iloxenia: hát nemnagyon. Kinőttem már abbol a korból, sőt boszorkákkal sem álmodom, max univerzális meg aszinkron villanymotorokról.. Upsz ez a manó szövege
De lehet jól esne azért egy mese így estére. Ha te ilyen járatos vagy benne, igazén mondhatnál nekünk jóéjt mesét

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Úgy örülök hogy félreértettelek!
Aludj jól, álmodj szépeket! 
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
És azon kivül, hogy nem való semmire, még a másságodat is bizonyítja.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Mondja ezt egy egyfejű sárkány
Végeztem a lambdaszondával, meg a páraérzékelőkkel is... Jöhet msot a nyomásmérő bélyeg.... -
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Elméletben kocka, gyakorlatban henger. Látom magam is. A férjem is ilyen.

-
venember83
nagyúr
Tudtam, en, hogy tele kellett volna nyomjam smileykkal a hsz-t, hogy mindenkinek nyilvanvalo legyen hogyan is ertem a rosszindulatot, mindegy. Beke veletek prohardveresek, most mar tenyleg fekszek.
Montoya: Ha lesz szerencsem talalkozni veled, akkor elfogadom a meghivast s rogton a nyomatekositas vegett vissza is hivlak

Vájtréven: Lasd fenti par sor. Felre lettem ertve.
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én speciel Teréz anyára, Oshora, és olan emberekre gondoltam, akiknél fel sem merül hogy milyen színű a hajuk, mert a tetteik, bölcsességük, derűjük elfeledteti a kinézetüket. De említhettem volna ismeretlen embert is aki a környezetemben él. Amúgy semmi bajom Richarddal, őt is nagyszerű embernek tartom. Sokat jótékonykodik, és próbál segíteni. fehér holló, mit szimbolizál a harmadik szárnyad?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyen

vagy ilyen

vagy ilyen

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Mi az a malaj csillagva?

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem az ősz haj is lehet gyönyörű, mert mindenben van szépség amit a természet alkotott. Az a baj, hogy manapság nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki felvállalja a természet adta külső jegyeit.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Kedves barátom. Botorság lenne azt hinni, hogy a világon minden jó, és csak jóindulat létezik. Te is tudod hogy ez nem így van. Ezért el kell fogadni a rosszindulatot is, és a maga helyén kezelni. Elfogulatlanul megvizsgálni a dolgot, és aszerint kezelni. Az eddígi hsz. eidből tudom, hogy van humorérzéked. Ezt és nagylelkűségedet használva simán túlléphetsz mindenféle rosszindulaton. Senki nem tud téged objektíven látni annyiból amennyit mutatsz magadból, ezért kezeld lazán a dolgokat.

-
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
a sört vagy a vén szamarat?

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
azé szeretünk. ha összefutunk, meghivlak egy sörre

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát ez csúcs! Azért mindíg okosodik az ember...
Amúgy könyvben néztem, a gépemben még alig tudom mi milyen gomb, és mire való. Remélem nem ástam el magam nálad emiatt.
Igaz, hogy szőke vagyok.... 
-
venember83
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
En nem szolok be, en mindenkit (szinte) szeretek, de ezert cserebe csak rosszindulatot kapok... Le is fekszek.
rarri: Koszonom.
bolond kollega: Kosz, nem kell, felek, hogy meg a vegen ongyilkossagba taszitanam szegeny teremtest.
Szep almokat s minel szebb ebredest mindenkinek!
Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legalább tizenhéttel idősebb volt.....

Nem értem mit szeretnél mondani, de ez az én hibám, ne haragudj.. 

A galambberregetés különösen tetszik!