Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
tiv83us #24595 üzenetére
a living room az azt jelenti ugye, hogy élőszoba?
merhogy angolosul naggyon jó vagyok ám
a hálószobából meg hiányzik a hűtő, nehogy már mindíg ki kelljen szaladgálni a konyhába sörér
egyébként ahogy elnézem az ablakból igencsak fasza lehet a kilátás, az már csak akkor lenne jobb ha szembe egy leánykollégium zuhanyzóablaka lenne -
tiv83us
veterán
Felkelek csipkerozsika almombol oszt ize, mely rendes 43?
Emmi?
Amugy megtortent a bekoltozes az uj keroba, ilyen gyonyoru apartmanom meg soha nem volt /talan az Asheville-i, de az is csak azert, mert ott volt kandallo
/, majdnemhogy full panoramas, hangulatos, csendes es meg sorom is van
-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL #24584 üzenetére
"Én meg megoldom ahogy eddfig is."
Egyedül nem jó
De te miért a kis 14éves pics@kra hajtasz? Én nem igazán vagyok ien discos fajta. nekem kcsit erőltetetnek hat.Házibuliban, összeröffenésekkor vagy csak szimplám beülös helyen jó ismerkedni... -Sztem.
mod: Akinek van vmi nagyon letisztult sötét hátérképe (1280*1024ben) amin ez ízléses nő található az pls dobjon meg egy linkel mert még nem igazán találtam. (túl kényes vagyok)
-
sanyixXx
senior tag
wwaaaazzzzuuuppppppp?!?!?!?!
-
BlacKSouL
addikt
Nem írom le, hogy már megint berúgtasm, mégha tisztán borból is, ámde nem kevésbé mint másfél literből, mert sokaknak nem teccik a téma. Azt sem mesélem, hogy elmentünk a kafé álnevű diszkóba, mert minek. Sőt azt sem, hogy tele volt picsákkal, akikkel azon kívül hogy semmit, még mást egyebet sem tudtunk kezdeni, mert amikor 40 centinál jobban megközelítetttük őket, akkor megjelent egy nálunk egy fejjel magasabb, de nyúc évvel fiatalabb fasz, aki azt hitte hogy a kis kurváját tőlünk meg kell védeni. Pedig mi csak meg akartuk kefélni őket, de hát nem erőszak a seggbekúrás... aztán meg azt sem mesélem el, hogy azok acsajok akik kettesével "táncoltak" valójában epsrsze a seggüket meg a csöcsüket rázták a sok marokrejszoló fasz közöztt, azok csak addig voltak hajlandó a seggüket a farkunkhoz nyomkodni tánc közben, míg eg nem próbáltuk fogni valamijüket kézzel, akkor aztán világfelháborodást színlelve levonultak még a város térképérőlél is. Pedig mi velük is tényleg csak és kizárólag kefélni akartunk. Nemtom ezelk a kis picsa mai fiatal kiskurvák azt hiszik, hogy majd jól szerelemből foglalkozunk velük,..? Esszemfasszom megáll.++
Szóvlal ezeket mind nem írom kle, mert tudom hogy ez a jóízlést, meg a közérdeket, meg egyesek és kettesek fórumlátásást sértik, hanem inkább azt írom le, hogy .... aludni fogok. Nem érdeekkl az egész kibaszott kóceráj, a sok hülye meg dugassa meg magát unintelligens kopaszfaszú 14 éves kisköcsögökkel. Én meg megoldom ahogy eddfig is.
Jóccakát, egy darabig nem láttok, mert a fasz kivan.-na -
Zewa
senior tag
válasz
Winner_hun #24582 üzenetére
Puding.
-
Winner_hun
félisten
Eljött az alvás ideje
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun #24580 üzenetére
Egy kutya.
-
Zewa
senior tag
Jah tényleg. bele van sütve a homlokodva csak a kosztol nem láttam.
Basszus holnap előszilveszteri buli.. Asszem kihagyom.Vhogy nicns érkezésem a dologra és nem igérkezik túlságosan jónak sem...
Lenyegében egy ügyes hecker lefokozhatja az egész PH!-t.. Esetleg a technika ördöge is akár..
-
sekli
addikt
válasz
csapos2 #24577 üzenetére
ugyan, milyen szigeten elnek majmok...?
ez olyan kezenfekvo volt..., nyilvan Parci birtokolja ezt a csodas es hatalmas kepesseget..., en titkon valami jobban biztam, mondjuk, hogy a moderatorokat seggberughatjak a hazigazdak, vagy valami ilyesmi...
ez se sokkal jobb...mod3: inkabb semii..., joejt...!
-
barnam_
nagyúr
Fekete csíkban: aktív témák
-
Zewa
senior tag
Heee! Ki piszkitott bele a topic cimbe?
-
Winner_hun
félisten
Legyen a régi 5000 hsz szerint, OFF TOPIK 43-52
És ez így 50k-ig le is van tudvaRacecam ugye nem aludni mentél????
-
Kazimír
őstag
Átnevezni aztán meg vissza? Hát micsoda dolog ez?
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor #24534 üzenetére
azt hiszem, elozo hozzaszolasommal, annak megfogalmazasaval, hangnemevel mar valasztottam is (igyekeztem)
meg ugy egyaltalan, probaltam visszafogni magam, pedig tagadhatatlanul indulatokat keltett, hogy bar te sem vallod magad illetekesnek, valaszolnod kellett, s nem elso alkalommal, rosszindulatuan (egesz egyszeruen nem latok mas indokot cselekedeteidre joideje)
igazabol en nem is beszelgetni akarok, csak egy (azaz ket) valaszt kertem toled, hogy igy talan meg tudjalak erteni
megelegszem azzal is, ha elkuldod, amit csaposnak irtal privatbanha gondolod, persze belemehetunk melyebben, melyikunket hol mikor erte serelem, igerem igyekszem visszafogottan, az alapelveknek megfeleloen forumozni, s amig nem adsz ra semmi okot, egyetlen ross szavam nem les (mint ahogyan masokhoz sem volt indokolatlanul soha)
termeszetesen eloszoban jobb lenne, hisz ott nem kell "szarragozni", hogy a masik fel erezze rosszallasomat, az atadhato a hangsullyal es sok mas eszkozzel, de erre nem sok eselyt latok a kozeljovoben -
Hujikolp
őstag
Itt meg mi történt?
(#24528) philoxenia: jó kép
-
tiv61us
őstag
jon repulobarany es kurva bagy balhe lesz
BUEK mindenkinek -
philoxenia
MODERÁTOR
-
otthon édes otthon
-
Integra
titán
én ma nem iszom, másnapos vagyok a sok jégernarancstól.
de holnap este asszem megint nem úszom meg.
pókerparti, söröshordó, haverok, és aztán még szex is.. na nem haverokkal -
I_Am
veterán
LoL!
Azt hittem a nagy alkoholizálós totyik kapott alnevet a tegnap este után.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ő is sörözik .
Bocsi, hogy ideteszem, de nekem meg az imageshack nem megy jól.
-
Tim82
félisten
töményből és sörből rengeteg van most nekem, borból alig.
jó éjt mindenkinek!
tiv61us: az alkohol nem megoldás, de tüneti kezelésnek általában kiváló.
-
-
válasz
philoxenia #24517 üzenetére
Eh, közben rájöttem,hogy hülye vagyok,mert 3ra mennem kell nővéremért be Sexárdra. Csak szagolhattam
egyébként jó ital, csak nem szabad keverni semmivel. Amúgy meg rumos vagyok (stroh,portoricoi), illetve néha whisky. Sört csak mértékkel, amióta híre ment a főiskolán, hogy velem ijesztgették az elsőéveseket korsó sör eksben
-
RoyalFlush
őstag
no, jóéjt mindenkinek ! - reggel kelni kell .. úgy 10-kor
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #24502 üzenetére
Mi az hogy szörp? Mondtam , van édes , meg száraz bor is. Kedves a szárazat készül megbontani, nagy bánatomra
Gömbszörpöt is szeretem... ezért vagyok szörpös csaj.
Tiv bá, de ugye azért elfogadsz tőlem egy kis tömény jegesmacit? -
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia #24508 üzenetére
az igazsag az hogy en csak sort iszom
nagyon ritkan bort
vagy pezsgot
tomenyet soha -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tiv61us #24504 üzenetére
Nekem meg olyan itókám van, amire az van írva Kentucky Bourbon mint italféleség, állítólag a "Plus"-nak gyártják. Jó az eredeti bourbon ?
A neve " Sheffer Fort" imported from the USA az van még ráírva:" Distilled and aged under supervision of the goverment of the United States of America, in the State of Kentucky"
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia #24505 üzenetére
Nem. Ősi kelta titok.
Asszony szülei élelmiszer-mérnökök. Ne akard tudni mi minden ekll hozzá. Anyag és technika. Most én sem tom. Csuhaj... -
tiv61us
őstag
aze az csak jo lehet egy nonek hogy egy egesz forum akarja meg
hivni egy italra -
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia #24498 üzenetére
sorozok
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia #24498 üzenetére
Hmmm... Fél liter házi gyömbérsört gurítottam le pár perce.
Most menek aludni. Tán elérek az ágyig...
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HP szerverek áron alul
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest