Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nem hinném, hogy túlzok, ha azt mondom, a mostani populáris zenék 80-85%-nak a mondanivalója elfér két tőmondatban - egyszerűen azért, mert a mocskos kis kapitalista lemezkiadók pontosan tudják, hogy sláger csak olyasvalamiből lesz, amit könnyű megjegyezni - de nem egyszerűen könnyű, hanem százasszög egyszerűségű szövegeket értek alatta ( mint mondjuk a talán legtöbbet refrénelt Nem csak Neked fáj címezetű nóta, ami első pár halláskor még talán tetszett is valamilyen szinten, de aztán hamarosan tele lett vele a hócipőm, annyit nyomatták...)
-
válasz
tiv61us
üzenetére
ez nem egyedi, nekem is volt mar ilyenben reszem.
a nyári LGT-koncert legvegen, a harmadik visszatapsolas es 3 ora zene utan kijott a Presser a szinpadra, leult a szelere, es annyit mondott, hogy "He' " - es a 60 ezer ember egyszerre, mintegy varazsutesre elkezdte enekelni, hogy "Te aki az utcan ujsagot arulsz, otkor kelsz, zotyogsz villamoson", es vegigenekeltek igy a Neked irom a dalt, minden zenekari, zenei kiseret nelkul, pontosan, egyszerre.
Elkepeszto volt, ilyen zenei elmenyben ritkan van resze az embernek. A Presserek meg csak neztek, es teljesen el voltak erzekenyulve.

na mindegy, szoval jo volt. -
Pukkancs
aktív tag
Bakker bekapcsolom a tévét és egy fickó magyaráz benne valamit, közben egy nagy sügér kilóg a farmerdzsekijéből, és még ficánkol

-
-
Viszlát
addikt
Nem vagyok Robbie Williams rajongó, van egy-két jó száma, de ennyi. A véletlen úgy hozta, hogy kijutottam a koncertjére tavaly nyáron. Erősen aggódtam, hogy nyálverés lesz, örüljünk, hogy idetolta az arcát, de maximálisan csalódnom kellett... rendesen odatette magát, ahogy kell. A végén már én is üvöltöttem a 70ezer emberrel együtt, hogy Let meee, entertaaain you

Ja, csak azért említettem meg, mert ez volt a legnagyobb és leglátványosabb koncert amin valaha voltam. A tűzijáték és fényeffektek simán lepipálták augusztus huszadikánkat, profi volt minden szempontból az egész.
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jól beszélsz
Ugyan az évek során kicserélődött pár bandatag és volt pár viharos pillanatuk is egymással, amikor úgy tűnt Kirk Hammett és Lars Ulrich között nem igazán nagy az egyetértés, de mégis összeálltak megint, mint a mosatlan és nyomják a zenéjüket 
Sajna még nem voltam Metallica koncerten, de remélem egyszer eljutok egyre - ha videoszalagon lenne meg az S&M koncert, már rongyosra néztem volna, de mivel DVD-n van meg, így még használható a lemez

Vénember: a Slájm Gájsz jellegű egydalos sztár bandákat ne is említsük... Biztos velem van a baj, de az általuk képviselt hangzásvilág nálam a zaj kategóriába tartozik - csakúgy, mint az "ühm, yeah, ühm, aha-aha" típusú kántálós rettenetek...
A zenének legyen mondanivalója és ne két sort ismételgessenek egymás után...
-
válasz
venember83
üzenetére
Háááát... Funnah Fanny 25 év múlva nem lesz látványosság, az álomhajót meg már most is elfelejtette a többség

-
metallica forever

voltam most bécsben a koncertjükön, és nagyon jól nyomták, 15 fokos süvítő szélben 2,5 órán keresztül, kevés világszár nyomja ennyi ideig, az biztos. -
-
Bubu79
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Szerintem az általa képviselt rétegzenét mindig lesz aki frissen tartsa - mint a mostani lakoldalmas nótákat, amiket már hatévesen is ki nem állhattam, mert a csapból is az folyt.
Ezért nem lesz szükség a nosztalgiára...A mostani előadók közül egyébként én sem hinném, hogy 25 év múlva is akkora rajongótáboruk lenne, mint mondjuk ma egy Metallicának, Iron Maidennek, vagy akár a már említett Piramisnak, LGT-nek

-
válasz
tiv83us
üzenetére
Aham, lesznek majd győzike remixek, ahol összejön a kis baráti kör és könnyes szemmel idézik fel, ahogy győzike khm.. egyedi stílusban egyengedi élete és családja kalandos útját.
Pesze az igazi fanok - most jól irtam?Ezt mindig elbaxom fan,ugye?
- 25 év múlva is kívülről tudják majd győzike szavait,és legjobb jeleneteit.Aztán majd rendeznek emlékesteket is,ahol majd eljátszák... -
tiv83us
veterán
Vajon a mai fiatalok, akik Gyoziket hallgatnak, 20-25 ev mulva ok is ekkora siros nosztalgia party-t rendeznek majd a refi szep idok emlekere?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
venember83
nagyúr
[link] - a konyv jobb, mint altalaban... De legalabb a csaj szep benne.
De van benne egy bitang jo szoveg:
Slartibartfast: - Lehet, hogy oreg es faradt vagyok, de olyan kicsi az eselye annak, hogy megtudjuk, valojaban mi folyik itt, hogy egyszerubb ha futyulunk az egeszre es elfoglaljuk magunkat. A boldogsag sokkal jobb az igazsagnal.
Arthur Dent: -Es boldog vagy?
Slartibartfast: - Aaaa, nem. <nevet> Itt santit az elmeletem.
-
Azért irigyellek. Mármint,hogy ilyen rendet tudsz tartani. Nálunk Anyai ágon khm.. elég erős a rendszeretet, ha szabad így fogalmazni. Nálam sajnos ez a gén valahogy kimaradt. Egyszerűen előbb utóbb mindig kupi lesz az asztalomon és a lakásban/szobámban. Nekem annyi kell,hogy ha éppen munkálkodok,akkor elférjek, illetve,hogy eljussak az ágyamig (kell egy csapás),amire szigorúan nem pakolok
Ugyanakkor szerintem vigyázok a cuccaimra, szal nem úgy kell elképzelni,hogy gépbe dobálom a kávéscsészét,meg a kajástányérokat 
-
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
a kobor a legnagyobb szamuk
de nekemeaz ajandek
-
ToBeY
nagyúr
Link 1050 sört meg kellet inni ehez a fához,gondolom innen sokan válalnák-e nemes feladatott.

De jól néz ki a végeredmény -
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
a nagy bulu kaacsonykor volt
mobil utan
telepo
emlekszel amior azt mondtuk
moooooooooooooooooooooooooooobil
mooooooooooooooooooooobil
a kaurva eletbe -
philoxenia
MODERÁTOR
."79-ben a harmadik album jelenik meg, azon a Kóbor angyal a legnépszerűbb dal. Szeptemberben ismét a Budai Ifjúsági Park a színhely, ahol a következő koncertfelvételekből álló lemez anyagát rögzítik: A nagy buli címmel az év végére jelenik meg"
A Piramis hivatalos honlapjáról.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Rendezetlen volt, mert az már családiházas övezet, és az utca végén akkor kezdték el építeni az új luxustársasházakat vagy miket, de nem földút. (Ennyire a belvárosban nincs sehol földút.) De már azóta kész vannak, és E350 meg CLS400 Merciknél szarabb autót nem láttam még a házak előtt.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem ez jobban bejön

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Sose búsulj Egyfejű
Vigasztalódj azzal, hogy az üveg tartalmából az ÁFÁ-t még viszontlátod egyszer - bár közel sem olyan jó a hozama, mint pár üveg sörnek 
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nyamí bezony, ott a gömbszörp....

-
-
tiv61us
őstag
bogok meg egy orat
aztan lemegyek sorer
mert megittam a fiamet
aze ne mondjatok, hogy nem volt jo egy ilyern karacsonyi koncert -
tiv61us
őstag
ez 10 ezer ember volt
minimum
lehet telapo is ott vlt
telen
szabadban -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a második az hegesztés

tiv: ettől kiráz a hideg
(nem rossz értelemben) -
tiv61us
őstag
[link]
ne mondjatok, hogy nem szep -
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
'79-es ajándék?
Szerintem ne bontsd fel - nem jó évjárat... Még akkor sem, ha a Piramis zenéli el Neked... Én már csak tudom, abban az évben kivitleztek engem is és mint azóta kiderült, pár dolgot igencsak elszúrtak a készítők (másként is fogalmazhatnék, de az nem passzolna a hangulatomhoz
) 
-
tiv61us
őstag
mingya beteszem csak meg sirok kicsit
-
tiv61us
őstag
raadasul ez az amin ott voltam
bassza meg -
tiv61us
őstag
kaptam vegre egy 79-es ajandekot piramistol
hihetetlen hogy mindenki igy enekli
egyutt
tobb ezren
masodpercre
nagy idok voltak -
Bubu79
addikt
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Munkás darab
Ez pedig azt hiszem aktuális 
-
Winner_hun
félisten
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah
bocsi eztt benéztem -
poffsoft
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Tudod, mi a király?:
popeye
Aktivitás
utoljára bejelentkezve 2002-08-26 13:38 utolsó feltűnés 2002-08-26 13:38
Azért az én első hsz-emet inkább ne!!!
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jól érzed magad? mond kérlek
megártott a bor?gonosz OFF

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egyrészt mert nem kell havat lapátolnom társadalmi munkában a 64 lakásos tömbház körül. Másrészt mert nagyanyáméknak sem kell havat lapátolniuk falun 70-80 x évesen. Harmadrészt mert letudtuk két külön napos utazással őket így karácsonytájt, nem kellett a hókotrót a kocsi elé kötni. Negyedrészt mert kibebaszott depressziós tudok lenni ha már három hete csak mocsok ködöt meg szürkeséget látok.
A hó az akkor jó, ha nem kell benne közlekedni, nem kell eltakarítani, és egy nap hóesést egy nap verőfényes napsütéses száraz idő vált. És különbenis, a kockaváros belsejében a betondzsungel tetejére minek essen? (Tiszta alaplap innnen felülről, azt néztem épp hol a procifoglalat?
) -
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hát amolyan ironikusan írtam, látom egyből Guinness rekordernek jelölnének egyesek ebben a témakörben .. ha ezen múlik megkeresem a legelső hsz.-t

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szépjóestét mindenkinek

Örülök, hogy van még olyan, aki képes kajára nézni ( csábítóan néz ki - és ahogy látom van is mivel leöblögetni
) - jelentem a karácsonyi ebéd eszméletlen finomra sikerült, de alighanem kicsit elsokalltam belőle 
Kicsit pihegek még és utána tesztelem még cseppet a bejglit - reggel és délben jónak tűnt, de a minőségellenőrzés a profit őrzője, úgyhogy feláldozom magam

Mod.: Én is boldogabb lennék hó nélkül, mint FeketeLélek - de hát ez van - itt a tél...

-
I_Am
veterán
Yuppppiii Achmed karácsonyozik
Silence! Night!

-
venember83
nagyúr
Blackie: Itt sincs ho, az eget is lattam. Miert ad ez ekkora boldogsagra okot? Ha meg ho lenne, akkor megertenem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ééééésss, igeeeen!!!
Na mit láttam ma? Na mit? Hát kék eget és napot!!!! [link] ; [link]Teljesen feldobottt. Már azt hittem örökre bepállik a seggünk ebben a ködös felhős sötét mocsok ég alatt.
Ja, mediterrrán délvidékieknek üzenem, itt északon egy pehelynyi hó sem hullott!!
És úgy néz ki nem is fog... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
legyen moderátor az, akinek még a szarva se áll jól

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még 1 ok: Winner_hun-t MODINAK!!!

/tennapelőtt megint nagyot alakítottál. Szerintem szokj le a makk-ról
/ -
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
L
L
Legalább is a rám eső része:
1. én azt nemrég el****tam
2. nem lennék, úgy sok dolgot nem engedhet meg magának az ember.ps: sose hajtottam moderátori rangra. Bár ez egyesek szerint nem így van

-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
két étkezés közt gondoltam felnézek .. kb. 3 napja eszek, etetnek mindenhol, ilyenek az ünnepek .. Ehhez mit szólsz ?

(#23206) poffsoft: szép kigyűjtés

-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Inkább a ph-ra menekülsz?
-
ladybug
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Oh, az mindig olyan.....szórakoztató?
Aktív témák
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AliExpress tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha jobban belegondolsz lehet (népesség növekedés kis hazánkban) .. nem akarom jobban kifejteni, mert a végén kapok egy ban-t karácsonyra
- 25 év múlva is kívülről tudják majd győzike szavait,és legjobb jeleneteit.Aztán majd rendeznek emlékesteket is,ahol majd eljátszák...
Ugyanakkor szerintem vigyázok a cuccaimra, szal nem úgy kell elképzelni,hogy gépbe dobálom a kávéscsészét,meg a kajástányérokat

arról nincs esetleg egy koncertfelvételetek?
Ezt a Ságváris hasonlatot pedig nem tudom, hogy bóknak vegyem-e, mindenesetre nekem így megfelel.

bocsi eztt benéztem