Hirdetés
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jutalmat kaptál-e?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az mar sikernek szamit!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
maradjunk annyiban, h a portörölgetést nem meózta le, de a takarítás többi részével elégedett volt...
KisSzőrös: jaja, Apum, 'reggelt!
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szejbusz, fiacskám

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Neked is!
Asszonka mit szolt az elvegzett takaritasodhoz? Vagy eljutottatok egyaltalan addig?
Kulonben meg, hogy kapcsolodjon a valaszom valahogy...
-
bolondember
MODERÁTOR
jóreggelt Hölgyem és Uraim!

Meg nem erősített hírek szerint az M7-en felborult egy tejszállító kamion - csináljunk tejsodót?

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Van annak sok rokona. Mi nyáron pl. egy ilyen rokonnal futottunk össze

Bejött a nyaralóba, ott traverzált jobbra, balra. -
ToBeY
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja ez thx

-
venember83
nagyúr
Csak nehogy kideruljon rola, hogy piromanias, mert megegetheti magat a gyertyaval.

Kulonben nem biztos, de azt hiszem Winner egyik rokonat lattam az erdoben a reggel, aaaaaaakkora farka volt s milyen gyorsan futott es maszott. Elismeresem. Kar, hogy nem volt nalam a fenykepezogepem. Bar amilyen gyors volt, nehez lett volna jo kepet kesziteni rola.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igazad van. Az az érzésem, hogy a hófehér macskánkkal, annakidején mélyen megbántottam a cicákat. Ezután, csakis koromfekete macsekot fogadok be.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Visszaolvastam mielőtt írtam,de nem találom.

-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Tobb onfeju meg ritkan fer meg egy lakasban, igaz?

tiv & Kidus: rajottem, hogy ti diszkriminaltok a macskak kozt, mert csak azt vinnetek haza, amelyik tetszik. Ez pedig alkotmanyellenes, elore a macskak kozti egyenjogusagaert!
Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. Ha mas nemuvel, akkor kismacskak is lesznek. Sok. Vagy ivartalanitjatok az egyik cicust. Az is helytelen. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak nem te voltál
? -
(Kolombusz)
veterán
Heheheheheheee, a szomszéd társasházban lakó faszinak bebaszták a Mondeo jobb első ablakát.
Gazdag a faszi, azzal nincs is gond (van neki Civic Type-R, Chrysler Crossfire, Suzuki Hayabusa). Most hozott be egy Mondeot külfüldről magának, 2 literes turbódizelt, Ghia változatban. A féreg szlovák rendszámot rakatott rá. Száradna le a keze, hogy tele van pénzzel és képes ilyenekkel trükközni.
-
ngabor2
nagyúr
no, lassan én is indulok tápot beszerezni. magamnak is, meg a gépnek is. macska nincs, a lakásban különösen nincs, de ha lenne se lenne, mert nem igazán szeretem őket. túl önfejűek.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap este valaki linkelt egy ilyen égős logikai játékot, annak mi volt a címe?
-
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az egeszben az a legszebb, hogy mar egyszer korbejartuk a kornyeket, hogy talaljunk cicat, es az orrunk elol vittek el, amit kineztunk. Aznap nem is jartunk sikerrel sajnos, nem talaltunk olyat, ami utana megtetszett.
Varni kellett par napot, ma megint felkerekedtunk, odaertunk vegre, es ahogy beleptunk a cicakhoz, meglattuk ot. Volt vagy 3 mp az egesz, beleszerettunk, mar mentunk is szolni, es kezdtuk tolteni a papirokat, kozben ugye vegig az olunkben a cica.
Gyonyoru volt es elragado, es persze, hogy beleeltuk magunkat, mivel azt mondtak, vihetjuk.
Szakadjon rajuk az eg.... -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Miutan kitoltottem 10 oldalnyi applicationt es sorbaalttunk fel orat, mar szinte atleptuk az animal shelter kuszobet /ami mellesleg fel ora volt kocsival autopalyan/, rajott egy idiota, hogy a kinezett love-at-first-sight macskankat /egy gyonyoru maine coon/ - ami egy oraig csak bujt hozzank es rogton elrabolta a szivunket - hogy mar adoptalta egy masik faszi es hetfon jonnek erte es vissza kene vigyuk. Komolyan elgondolkoztam, hogy a kabatom ala becsempeszem es elfutok vele a kocsiig, majd meg sem allunk hazaig...
Hatalmasat csalodtunk most Kidussal, ez lett volna a karacsonyi ajandek...
Mindegy, majd 3 allammal arebb talalunk talan egy hasonlo cicust, ha megyunk vakaciozni 3.-an. De akkor is elszomorito es idegesito... -
tiv83us
veterán
Goddamn that sicko fucko fat fuck asshole incompetent rude cunt.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én 3-ig itt agonizáltam csendesen, akkor rámjött, hogy most már tényleg nem bírom tovább, éhen és szomjan veszek, aztán örömmel konstattáltam, hogy az éjjel nappali szabadság miatt zárva, úgyhogy kimentem a nyugatihoz, és benyomtam egy gyros-t.
most már kibírom holnapig. máig.amúgy a kit ismerhetek már egy ideje nem csak az ismerősök ismerősét dobja ki, hanem másodszintűeket is.
-
BlacKSouL
addikt
Én nem hiszem hogy normális vagyok..(Kibédi is ezt énekelte)
iwiwen rányomtam a Kit ismerhetekre, kiad egy csajt, ugye elvileg ott minden találat egy ismerősöm ismerőse. Nézem a csaj adatlapját, nincs közös ismerős..
Hát ez így érdekes. Nézem a képeit, ejha..nézem az adatlapját, pécsi. Egyedülálló. Egyidősek vagyunk.
Erre fogtam magam és ezt megírtam neki
Persze odáig hogy "hát ez érdekes" , meg hogy van 1-2 pécsi ismerősöm, meg kellemes ünnepeket kívántam neki. Csak úgy.
Hiába no, 3 óra hajnalban...de mi a hátravetett lófarkat keresek még ilyenkor a gép előtt?
ZZzzzz...Altató -
BlacKSouL
addikt
Aranyos Aki a Samorost 1-2-t szerette, az ezt is fogja

-
REDeath
őstag
a fa*zkivan már. ugyanolyan karakterkódolás mellett, egyik html-ben látszanak az ékezetek, a másikokban meg csak négyzetek. ismétlem, ugyanazon fájl lett copypastelve. ennyi. asszem feladom másnapig. vagy felgyújtom a gépem aztán az egész webet.
még mindg nem értem. nem ittam semmit, ki is aludtam magam úgyahogy. Ugyanaz Ugyanaz Ugyanaz a tetves fájl.

alvásba folytom tanácstalanságomat

béke legyen veletek és rohadjon el a karakterkódolás
-
BlacKSouL
addikt
Fáradt is, sörös is vagyok ehhez. hacccázmittoménmennyi lépésbül jött ki, de 350 óta egyelyben topogtam, mindig egy maradt ki. Na beverek még egy mákoskalácsot, aztán szunya...remélem jóféle ópiátos álmom lesz: látok néhány jópinát

-
7
addikt
No. Én meg aláírtam sokak szemében a halálos ítéletemet. Megint levágattam a hajam.

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Melyik az?! Én egy kortyot nem ittam, de mentségemre legyen mondva, terveztem. ;)))
-
AMD Power
titán
Megint sikerült piásan hazaérnem.

-
-
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
metz-nek minth alett volna egy 100 folottije, de ijat nemveszel:- )
amugyg 36 volt az altalasno max wide-ban, 33meg4:3-ban /ebbol itt is van a kornyeken aruljak vhol/ a 36osk tutjai meg megegy aprokat el vannak szallva arugyileg:- (udv
neduddki
p.s. aze egy tx36pd50et el yunnek viselni vajd ellnere is:- )
mod: kukuctol visszavonva a npt:- )))
-
venember83
nagyúr
Ma fekszek koran, szep almokat hirhedt es elvetemult offolok!
-
ngabor2
nagyúr
ideértem.
ma nem ittam sört. és mivel meglehetősen igen álmos vagyok, ezért már nem is fogok.
bambano: normál esetben mi is úgy csináltuk volna a grub-installt, hogy live-cd be, azt hagy szójjon... csak egy apró technikai bibi volt: a notiban meeegdöööglöööött a cd... emiatt volt ez a sok bűvészkedés.
no, jóccakát mindenki köré.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy időben egy saroképületben dolgoztam, ahol a kereszteződésben rendszeresen nem szerettek elsőbbséget adni. Na ha ott csikorgás, csattanás volt (legritkábban heti egy), mehettünk az ablakba nézni az utána következő műsort

-
ladybug
őstag
-
-
Winner_hun
félisten
Tegnapelőtt pont előttünk volt baleset. Most történt még egy, sréhen szemben, puffanásra lettem figyelmes, mondom van valami. Fater mondja ő is hallotta, biztos tüzijáték. Aha pont csak egyet lőnek, mi? Meg a hangja se volt valami csattanós, tompa puffanás volt inkább. Viszont féknyikorgás nem volt. Vagy ABS vagy nemtom. *****Kocsma van sréhen szemben, aki onnan kikanyarodott (ahogy elnéztem) az volt a hibás, túl nagy ívben akart kifordulni. Valami BMW*****
***** - friss infó: nem kikanyarodott, mind a kettő ment az úton, valahogy találkoztak középen
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az emásznál biztos, ha megigéred nekik, hogy sokat fogod használni, szerintem adnak egyet ingyen

-
(Kolombusz)
veterán
120-130k-ért lehet kapni nagyon nagy crt tv-t, aminek jó a képe is?
-
Whaskes
senior tag
vén kecske is megynyalja néha a sót

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
taníccsalak?

-
Whaskes
senior tag
jóestét setét kockák

-
a felhők fölött jó idő van...
ellátni a magas tátráig is -
Lortech
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Keress rá baromfi kocsonyára.
baromfikocsonya Ahogy nézem általában 1kg csirkelábbal indítanak, szóval - bár nem lettem volna meglepve
- nem mi találtuk ki. 
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kell mondani. ;)))