Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
válasz
Bubu79
üzenetére
Mi a probléma a B Vectrával? Lassan 8 éve és ~ 200e km óta semmi baja nem volt az aotónak... Egyébként én azt nevezném szerencsének, hogy nem nővérem C Corsájával, vagy a régi Kadettunkkal történt.Abban már nem lett volna ilyen "viccces" a történet

Hülye vagyok, félreértettem, bocsánat. Asszem engem is kicsit elnyomott agyilag a dolog :S
-
Kidus
őstag
Kihagytad a hurka-kolbi-langos kombot.
Azt se nagyon emlegesse senki.
Bar most lehet, van a hutoben gyulai.Nem sertodtem en meg, es nem is csak erre a konkret esetre ugrottam, regota megy ez az oda-vissza mindenhol ebben a temaban, es mar untat. Nem lehet elmagyarazni, itt kell lenni, ezt mar mas is leirta, es tudom, hogy baromi erthetetlen, amirol beszelunk, de legalabb ne probaljatok meggyozni, en se mondom senkinek, hogy vegyen chargert, oda nem kell.
Mustangomat meg ne bantsd, helybol legyalulja a ponydat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem humorforrás, hanem esetleg kicsivel más vélemény.
Ngabor: ja.Tiv: jó munkát. És tényleg ne végy ma minket komolyan. Kidus se.
bubu79 :csak azért, mert nekem nem tetszik valami, még lehet jó...
Jaja

-
Szép Napot!
Boldog Új évet először és másodszor. Elnézést a vacak képekért, telefonnal készítettem - surprise of the century! - ,miután szegény jószág be tudott állni a garázsba. Történet röviden:
Édesapám, és kedvenc kutyusunk hazafelé tartottak, mikor egy magát Schumachernek képzelő egyén - aki apum szerint is gyorsan haladt, pedig ő is tempósan közlekedik - balról érkezvén átszántott a tükörjeges főúton és - édesapám korrigálásának hála - oldalba, nem frontálba kapta hőn kedvelt autónkat. Sajnos a fotón nem látszik rendesen, hoy a B oszlop eléggé eltűnt, a küszöbről nem is beszélve. A dologban a szerencse, hogy mind édesapám, mind a kutyus, mint az önjelölt Schumacher, aki hál istennek elismerte, hogy 100%ig ő volt a felelős a balesetért. Nemtom, talán felfogta, hogy ez sokkal durvábban is végződhetettt volna, pl ha mondjuk szemből csapódik be, vagy nem a B oszlopot kapja telibe, hanem az első ajtót...
-
Bubu79
addikt
Csak ne ragadj meg ezen a szinten, mert ha összeállsz valakivel, akinek ez a legfontosabb, könnyen lehet, hogy akkorát koppansz, mint május környékén a cserebogarak a szélvédőmön, 130-as tempónál az autópályán... Esetleg akad más, akinek jobb a péniszhosszabbítója és cicababa nélkül maradsz

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Te csak varosban kozlekedsz? Volt mar ugy, hogy esetleg ket-harom hetre olyan csomagokkal utaztal, amiket lehetelen becsekkolni egy gepre? Esetleg nem csak egy helyre szerettel volna eljutni? Repzajjal kicsit borsos lenne nyolcszor atszallni. De ugyis tudom, hogy csak az agyamra akartok menni igy korareggel, ugyhogy a telefonom most becsusszan a zsebembe,majd este esetleg felnezek.
-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

Bubu79: Egyszeri alkalomra nem megfelel?
(
) -
philoxenia
MODERÁTOR
A 9.11 az abszolút nem lehet humorforrás nekünk sem, az ott szenvedő embereket nem lehet közvetlen összefüggésbe hozni a nagypolitikával sem, tehát abba is kár belekeverni. Ráadásul olyan friss még, mint nekünk mondjuk a hatvanas években az '56-os forradalom, amit nálunk még most is szent és sérthetetlenként kezelnek sokan.
Az ország nagyságát meg csak elképzelhetjük legföljebb. Gondold el, ha gyalog akarnád bejárni a fontosabb tájait, gyermeked születése után, kamasz lenne mire végeznél.
-
Bubu79
addikt
Az már régen rossz, ha valaki csak az autód miatt áll szóba Veled

Tildy: Jó a meglátásod, csak ne felejtsük el azt sem, hogy az autós topikokban is kevesebb lenne a villongás, ha nem kerülne elő időről-időre az, hogy lesz@rom mennyit eszik az autóm téma... Alighanem mindkét oldalról van min meditálni

Egyébként eszemben sincsen állást foglalni egyik oldal mellett sem - nyilván mindkét oldalnak igaza an valahol - én úgy vagyok a dologgal, hogy mindenki vegyen olyan autót magának, amilyet szeretne/fent tud tartani.
Az pedig hogy egyesek nem rajonganak a batárokért ( én sem pl. ) egyéni szociális probléma - csak azért, mert nekem nem tetszik valami, még lehet jó...
-
tildy
nagyúr
Úgy látom van pár dolog amire harapnak az amerikába szakadt társaink:
-egyik ha a kinti autóikkal kapcsolatban poénkodunk (vagy nem poénkodunk)
-ha 9.11-t próbáljuk megközelíteni kicsit más szemszögből is
-esetleg még az időjárás

Úgyhogy ha békét akarunk, akkor jobb ha ezeket a témákat még csak véletlenül sem érintjük
Ezenel én is elcsendesedem.Véntrotty jól van rúgj te is belém.
Így már nemcsak önző, válogatós, koetsoeg leszek, hanem onzo valogatos ponib*zi koetseog.A probléma az, hogy igazán egyik sem igaz.
Kritika az más. Kritikában sokkal jobb érvekkel megy az ember, mint a szurkálódós poénkodásban. Ahol igazi érvek annyira nincsenek, mert nem az a lényeg.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Csak olcsóbb kell legyen a Clionál, mert másképp nem veszik meg.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, en is gondoltam viccelodok picit, de nem akartam meg tobb kart tenni Kidus idegrendszereben

tiv83us: Es elnezest, hogy ugy mondok velemenyt, hogy nem elek az Egyesult Allamokban, de attol meg a tenyek tenyek maradnak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Aludni, felhúzás után ?
Inkább egy kis unga-bunga ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Tehat a varosokban ez van? Ertem.
Vagy hosszu tavra kell? Oda miert is nem jo a repulo? Itt meg jo volt. Itt is.
Maradjunk annyiban, hogy szivesen el fogom olvasni a cikket, nem szeretnem tovabb orolni az amerikai offosok idegeit.Kidus: Sajnalom, nem allt szandekomban felhuzni teged sem, de hatha igy konnyebben elalszol.

mod: ha meg nem irtam le elegszer, a Pony semmikepp sem merce, semmilyen szinten. Tildyn kivul pedig kb mindenki igy van ezzel.
philo: nem csunya, de legalabb draga lesz, ne gondold, hogy Logan aron fogjak arusitani...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha ennyire komálják a csajok, beszerzek Én is egyet....

-
tildy
nagyúr
jaj már.
A harc az harc.
Ez meg csak csipkelődés.És még én nem értem a viccet

A pony meg nem istencsászár.
Ettől függetlenül nagyon szeretem.Szerintem fáradt vagy, pihenj kicsit.
Vagy legalább lazíts.Abszolút nem nagy arccal mondtam azt amit, de csipkelődve.
ha ti élvezkedtetek pár félresikerült szavamon, nekem miért nem viselitek el ezt a fajta "csipkelődést"? HM?Egyébként meg ne hiztizz, nem eegyszer láttam az elmúlt pár hétben tőled egy ford mustangról linket, hogy ó mennyirebejönne neked . Az se SUV, szóval

No offense

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem, elsosorban nem ezekre gondoltam, de hadd kerdezzek valamit. Hanyszor jartal mar USA-ban? Ismered a terepviszonyokat? Az elso 100 merfolden lehet szikrazo napsutes, utana johet egy tropical storm random-szeruen, majd a 300. megtett merdold utan a jeges szerpentinek, kis jegeso-hovihar komboval megspekelve, ahova ugye nem art az ero es a 4WD. Aztan esetleg ha Arizona fele visz az utad, probalj meg a bokaig ero homokban a Joshua fak kozott szlalomozni ket oklomnyi szikla darabok kozott. Vagy esetleg latogass el a nagyiekhoz Alaskaba egy hatsokerekes Mustanggal. Mindegy nem is folytatom, latogass ki egyszer,
-
Ramius
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Kerestem én is. Semmi. Viszont most sikerült szervert indítanom, legalábbis a játék szerint.
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
"Nekem nincs tűzfalam, felesleges dolognak tartom" - bátor Motkány

Legutóbb a főnököm mondta ugyanezt, majd amikor megkérdeztem a véleményét a vírusírtóról, arra csak annyit mondott, lassítja a gépet, majd vigyáz... Rá egy hétre újrahúztam a gépét, mert kicsit megtaknyosodott...
"A NET az átlag felhasználó kezében olyan, mint a majom kezében egy kézigránát - sosem tudhatod mi lesz belőle..." - szoktam volt mondani...
Bár ahogy elnéztem őskövület létedre jól elvagy egy ideje a gépeddel - nem mondanálak átlag felhasználónak

-
Kidus
őstag
En mar azt sem ertem, miert vitazik es harcol tuzzel vassal "nagy auto" temaban az, aki meg sosem jart itt, vagy csak nyaralt egyet egy hetig.
En sem vitatkozok arrol, milyen autot kell venni Afrikaba, mert meg sosem eltem ott.
Az egy dolog, hogy az ember Magyarorszagrol mit lat, meg mit hall, meg mit hisz el.
Itt elni, es itt vezetni/kozlekedni meg egeszen mas.
Allandoan ezt olvasom mindenhol, auto topic, miert vezet topic, off topic, es mindenki olyan marhara okos.
Gyertek ide, es nezzetek meg.
Ha eltel itt fel evet, es utana is azt mondod, hogy neked a poni az istencsaszar, azt mondom, szived joga, de amig onnan mondod, csak mosolyogtato, egy ido utan meg irritalo az egesz tema.
Na asszem el is teszem magam holnapra, mert elszakadt a cerna. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
De van ám tetősínes Outdoor változata is .

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
keress rá most ..
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, az egyteru inkabb. Nyugi

SUV: szinlelt terepjaro, muanyagbol, minimum 5 m hosszu, 2 magas es 1.8 szeles. Persze vannak kicsik is, pl Toyota Rav4, Land Rover Freelander, de az igazi SUV-ok tiv83us altal linkelteknel kezdodnek.
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem nincs tűzfalam, felesleges dolognak tartom, Ramius pedig kiengedte a programot rajta
Amikor játékot keresel neked van találat? Akivel játszottál, ismered?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Amiket leírsz, a Berlingonkra is áll nagyjából. Akkor most az is SUV ? Vagy ahhoz túl olcsó ?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tűzfal ? - én most játszottam egy partit
mod: indítottam egy játékszervert ..
-
ádyz
addikt
Szépjóreggelt!

És, BUÉK!

-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
A program elindult, Ramius-szal próbáltuk de nem láttuk egymást.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
működik

-
N4r4ncs
aktív tag
Srećna Nova Godina
-
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

Ez nagyon csúnya volt...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Igen: kompenzálja a péniszméreted.
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Mert nagy, kenyelmes, tagas, ha kellokepp lassitasz akar kanyarodni is kepes, nagy az uzemanyagtank, ergo viszonylag nagy hatosugara van, oriasi a csomagtarto. Gyorsulasa sem rossz. Illetve a biztonsag erzetet kelti. Kihagytam valamit?
mod: Ja, meg olcso, viszonylag, mivel amerikai gyartmany es tartos is, mivel szegeny motorbol nem huznak ki tul sok loerot.
@Kisunoka: Probaltam tenyekre alapozni... De igen, az is benne van, meg ugye eleg szar mikor mindenkinek olyan van korulotted, te meg ott vagy bezarva egy kis semmibe, ami fele olyan szeles/magas/hosszu. Szoval nem a nep fole emelkedsz egy ilyen autoval, hanem a nep koze.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez is elég lett volna, végül is a véleményekre lettem volna kíváncsi.

-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Már lejárt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Tedd azt, én is úgy lopkodtam össze

ps: ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Bocs, nem akartam azt írni rá, hogy nincs, de baromira nincs szükség se rá.

-
marsu
veterán
Ma van a 2007. év utolsó napjának első délutánja ....
Na meg Szilveszter napja. Boldog névnapot minden Szilveszternek! Eddig azt hittem csak a macskáknak adják ezt a nevet ....
-
Diego!
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szegény...
Szia philo!! Én látlak!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Olyan lettem mint a Feket Lélek, láthatatlan.

-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal...

-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
ha nem, akkor is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
használnék néhány smile -t készülő site- on weblapododról, ha megengeded

-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, a ford explorer se borult fel soha meg nem szedte szét a gumijait soha... Azóta vannak modern elektronikák az amerikai suvokban, mióta riasztó baleseti statisztikákat produkáltak.
Egyébként be kellene tiltani minden suvot, mert magasabban van az eleje, mint a többi autó gyűrődő zónája és emiatt nem úgy zajlik le az ütközés, ahogy kellene. Akinek tágas autóra van szüksége, vegyen egyterűt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt !
Van már ilyen topik ?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs olyanom, csak unatkozom

tiv : re Attól függ mi ellen

Ha amerikában nem ezek a batár dögök lennének elterjedve, akkor gondolom nektek sem kéne batár böhöm, hogy megvédjen egy másik batár böhömtől
Ha az tmondod , hogy igen, akkor viszont ne állj meg a batár böhömnél, vegyél inkább kamiont, az max csak a boeing ellen nem véd meg

yetike: hát azt inkább mégsem. nem akarok egy szúrós szempárral farkasszemet nézni

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akkor én azt hiszem megálltam az első lépcsőnél, az alkoholmentes sörnél

Kalandor: látom jó helyre került a kis szőrgombóc

-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
muhaha

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Itt Charlie tartja a frontot: Játszom, ahogyan lélegzem!

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
A SUV az kell, ez nem is kerdes. Punktum.
Legalabb normalis terepjaroban jarnanak az emberek, annak legalabb feelingje is van, meg vannak szepek is belole... Illetve a SUV-nak is van feelingje, csak az valahogy olyan muanyag... S legalabb ha nem szep, akkor semmilyen.
Igy belegondolva lehet megis a SUV az elso lepes a gumino fele s nem az alkoholmentes sor? Vagy a sorrend alkoholmentes sor - SUV - gumino? Hmm...

Egyet tudok: Steve Vai - Speed Metal Symphonyja jo!!!
-
Diego!
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
vagy csak simán a gyűrődőzóna hiánya miatt, a tehetetlenség következtében szinte semmi külsérelmi nyom, csak a belső szerveid szakadnak le és lesz jó kis belsőturmix, ezzel együtt "élettel öszeegyeztethetetlen jelek" miatti halálbeállta...

de a SUV, az kell. Főleg az alvázas konstrukció...
-
venember83
nagyúr
Tudod mit? Nem is teperek egy onzo, valogatos koetsoeg utan
Lista folott tulajdonkeppen miota van szinte totalitaris uralmad?Megjegyzem eleg nagy sokkot okoztal, mert megneztem a Ponyt, haat, inkabb no comment. De 80as evekbeli amerikai autonak nem neznem semmikepp, az biztos, bar akkoriban nagy sikeruk volt azon a foldreszen a felkelo nap orszagabol es kornyekerol szarmazo negykerekueknek, de ettol meg nem lesz amerikai auto.
bolondember: Igen, eleg csunya seruleseket lehet szerezni, labbeszorulas szinte tuti, ami par helyzetben igen megnehezitheti a kocsi gyors elhagyasat... Szar tervezes.
25600: nem kotelezo velunk beszelni, ha ennyire untatunk...

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Helyes, Dzsizász fijjam.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Csacsiról szemed levedd, mert megdarálva birkabendőbe töltelek, hogy teljes legyen a képzavar Veled kapcsolatban

Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)