- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
-
24900 - 24801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
-
csapos2
addikt
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
Nem ez a kerdes foglalkoztat...
FeherHollo: talan akkor bele kene vagni, ki tudja, lehet van benne uzlet... A minosegellenorzest <elozetes szemrevetelezes utan, nok eseteben> vallalom!!!
de majd fog, ha még sokáig ácsingózol hiánylistákért

-
csapos2
addikt
Nem ez a kerdes foglalkoztat...
FeherHollo: talan akkor bele kene vagni, ki tudja, lehet van benne uzlet... A minosegellenorzest <elozetes szemrevetelezes utan, nok eseteben> vallalom!!!
Minek neked áram?
-
venember83
nagyúr
-
poffsoft
veterán
Tudom.
Ja, ladybug valami szexhianyt emlitett, irt-e valaki listat? Mert en is szeretnek rajta lenni...
-
poffsoft
veterán
aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
ezt írtam, tehát benne van, amit itt mondassz. és nincs szerkesztve.mindössze a neveket nem írtam ki. aki követte a történéseket, az tudja, hogy az első tempbant peterkeT adta, te meg a véglegest.
mondassz, őőő nem teljessssssssen hejjjjes......

-
FehérHolló
veterán
Tudom.
Ja, ladybug valami szexhianyt emlitett, irt-e valaki listat? Mert en is szeretnek rajta lenni...
Magyarország nőket nem exportál Romániába, mint ahogy áramot sem.

(Nincs mi megb@sszon.) -
venember83
nagyúr
Te öregapám... Ez a "the day the routers died" kewrpurdva jó.
Tudom.
-
poffsoft
veterán
Itt várok hátha módosítod a hozzászólást, de nem. Talán klikk a linkre, olvasd el mi van ott és rájössz
(ha nem, nem tudok segíteni)404-es oldal, naés?
Egyébként észrevettem, de nekem csak 5 percem lett volna.
Másrészt gondoltam menni fog önállóan is.....

-
FehérHolló
veterán
Te öregapám... Ez a "the day the routers died" kewrpurdva jó.
-
venember83
nagyúr
Ugy latom volt mar szex, egy kis enyhe drog is <alkohol tartalmu pia>, most legyen meg a harmadik osszetevo is

-
ngabor2
nagyúr
és vágányzár? a jogos modba is írtam: a jogosságát egy pillanatig se vitatom, de személyes ismeret alapján a hatásosságát erősen kétlem.
az az érdekes, hogy van pár ember, akinek a hsz-eit csak úgy olvasva sértőek, és nem illenek a ph-ra, viszont ha az ember ismeri, akkor ülnek a szavai, és tökéletesen megérti. elképzeltem, ahogy mondja a "nyalni kell" kezdetű monológját, és röhögtem. ez egy ilye emberszerű képződmény.
-
I_Am
veterán
Tényleg, az adatlap!
Na fel is tüntetem neki. 
-
EQMontoya
veterán
Alszik

ngabor: a szerencsétlen/(direkt szemtelenkedő) topiknyitásért mióta jár tempban?
jahm , éjszaka valahogy csak felbontódott ez a borovics, úgy látom...dugó persze benne az üvegben.
Megkóstolom, tudi nem lesz jó. Nem szeretem a szárazat...
Hm... annyira nem rossz. Lehet rakok a teámba belőle...does it matter?

-
ngabor2
nagyúr
akkor átfogalmazom: amíg a nyuszi úgy látta, hogy ez még csak tempban, addig nem nyugodott. mihelyt úgy látta, hogy végleges, abbafejezte. az, hogy az általad adott (formailag) végleges valójában 3 nap tempban, az az adatlapról nem látszott.
-
tildy
nagyúr
Alszik

ngabor: a szerencsétlen/(direkt szemtelenkedő) topiknyitásért mióta jár tempban?
jahm , éjszaka valahogy csak felbontódott ez a borovics, úgy látom...dugó persze benne az üvegben.
Megkóstolom, tudi nem lesz jó. Nem szeretem a szárazat...
Hm... annyira nem rossz. Lehet rakok a teámba belőle... -
I_Am
veterán
aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
ezt írtam, tehát benne van, amit itt mondassz. és nincs szerkesztve.mindössze a neveket nem írtam ki. aki követte a történéseket, az tudja, hogy az első tempbant peterkeT adta, te meg a véglegest.
Miért ne látszódott volna, hogy temp? Kiírja, hogy el vagy tiltva xy ideig.
Meg a végleges előtt végigjártuk az összeset.

-
ngabor2
nagyúr
Én biztos voltam a döntésemben. Szoltam miatta többször is.
Tudtam azt is, hogy ha végre megkapja amiért harcolt akkor leáll. És már akkor tudtam, hogy csak temp lesz belőle egy kis bujtatással. Ha valamit leirsz, akkor kérlek pontosan tedd, mert zavar, hogy kicsit ferde a sztori, mégpedig, hogy bizonytalanul tettem amit tettem.
-
I_Am
veterán
-
EQMontoya
veterán
Tudtam azt is, hogy ha végre megkapja amiért harcolt akkor leáll. És már akkor tudtam, hogy csak temp lesz belőle egy kis bujtatással. Ha valamit leirsz, akkor kérlek pontosan tedd, mert zavar, hogy kicsit ferde a sztori, mégpedig, hogy bizonytalanul tettem amit tettem.
de az eredeti csacsiszünetet nem Te adtad ki.
#24879: tudom, azért idéztem szó szerint

-
I_Am
veterán
tegyük fel, hogy a kérdéses időpontban volt épp 6 aktív mod (fiktív szám, lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb). a jogos modban felvetődött egy kérdés, barátunk kötötte az ebet a karóhoz. a nyuszi humoros kedvében volt, nyitott egy topikot, amit nem kellett volna. erre valaki tempbannolta (nem titok, hogy ki, csak nem számít). lehet, hogy más nem szankcionálta volna. lehet, hogy ő se tette volna más esetben. lényegtelen, fogadjuk el, jogos volt. és ezután jött a szándékos, provokatív reg, idézve többször is az alapelvek ide vonatkozó passzusát. ilyenkor mit tennél? és ne azt mondd, hogy nem adtál volna az elején tempbant, azon már túl vagyunk. aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
akár milyen furcsa, am odok között sincs mindig 100% összhang. furcsa is lenne, ahány mod/hg, annyi ember, annyi mentalitás. ha határesetben valaki hoz egy döntést, de ő se biztos benne (igen, van ilyen), akkor utólag közös megegyezésre visszavonjuk. lásd unban.
most elárulok egy óóóriási titkot: a modok között sincs mindig puszipajtási barátság. ez van, de akár milyen furcsa, szerintem ez teljesen normális. lényegi dolgokban eddig mindig dűlőre tudtunk jutni.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
7
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Gambit
őstag
-
I_Am
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
7
addikt
-
Ramius
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
poffsoft
veterán
-
7
addikt
-
Ramius
őstag
-
poffsoft
veterán
-
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
bambano
titán
-
Viszlát
addikt
Nem mondta, bár pár napig nem is fűlött a fogam (helye) semmihez. Pusztuljon az összes evező...
-
ladybug
őstag
-
tiv83us
veterán
Vazze, hat nem ugy olvastam, hogy "A pénisz igenis boldogít!"

-
ladybug
őstag
-
bambano
titán
nem, csak ban-hiányom volt már

sipi: olyanom nincs, és aszongya, hogy nem is található olyan csomag, viszont más csomagok hivatkoznak rá. biztos el lett mozgatva. úgyhogy marad az
apt-get install edelweiss-dunkel
szavazásra bocsátom: tegyek bele citromot, vagy senem. a megbontásáról megmásíthatatlan (ez nehéz szó vót, pedig még nem is ittam) ítélet született.
tiv: jóskabácsi... nem jóskabácsi, hanem Józsibácsi a démonvadász. nem ismered?
szomjan halsz?

-
ngabor2
nagyúr
nem, csak ban-hiányom volt már

sipi: olyanom nincs, és aszongya, hogy nem is található olyan csomag, viszont más csomagok hivatkoznak rá. biztos el lett mozgatva. úgyhogy marad az
apt-get install edelweiss-dunkel
szavazásra bocsátom: tegyek bele citromot, vagy senem. a megbontásáról megmásíthatatlan (ez nehéz szó vót, pedig még nem is ittam) ítélet született.
tiv: jóskabácsi... nem jóskabácsi, hanem Józsibácsi a démonvadász. nem ismered?
-
Gambit
őstag
-
bambano
titán
-
Loretto
veterán
-
ladybug
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
poffsoft
veterán
miért banoltad
megsértette az alapelveket? 
ladybug: gratulálok!!!
Viszlát: nem mondta a fogdoki: a beteg 2 hétig nem eszik, nem iszik. (monnyuk a másodikat megszegem , műtéti hegeket HP-vel kell fertőtleníteni (belülről)

-
poffsoft
veterán
igen, biztos személyivel a kezében dobták bele.

tiv61: Tildy mellé kell álljak, nem Ő volt az egyetlen, amikor hárman püföltük egymást környezetvédelem témában OT-ben (Te, neduddki és jómagam), egyikünk se tudta pontosan, hogy Te vagy az, csak sejtettük, hogy valamelyik amerikába szakadt hazánkfia álnéven.
Jómagam
Nem találom a postjait

-
ladybug
őstag
-
Viszlát
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
tiv83us
veterán
Mivan a juzerekkel itten mostanaban, mindenki menstrual?

-
ladybug
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
bambano
titán
-
EQMontoya
veterán
-
bambano
titán
Front jön vagy telihold...
-
EQMontoya
veterán
Igyekszem méltó lenni pl. hozzád.
Köszönöm főhajtásod, hszem - még ha számodra felfoghatatlan is - konstruktív volt.
Amennyiben nem észleled, sorry, mindent nem csinálhatok meg helyetted.Mellékesen: mi a búvalbaszott szent szaros konstruktivitást vársz el az Off topikban?!?
Még mellékesebben: melyikben van több cucc? Az enyémben, vagy a te beböffenésedben? Kikerekítve szép világegyetemre: miben van több értelem, érzelem, szépség és tudás? Gipsz Jakab egyszem aprós hszében, vagy pár hónapos munkásságodban imitt-amott?Ilyenkor illik ideírni, hogy písz?

Sipi
Téged minősit, ha egy némileg szurkálódó - és szerintem egyébként jogos - hozzászólásra csak ehez hasonló hangnemben tudsz válaszolni. Részleteiben inkább nem kommentálom, nem volt azon a szinten, ami kommentálásra érdemes.
-
Sipi
addikt
Alkalomadtán kapcsód mán be az irónyia-detektorodat... apt-get install irony-wheel-detect, ha jól rémlik.

Ezennel bant kérek ngabor ex-másodnickjére is!!!
Sipi
-
ngabor2
nagyúr
egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Tildy: Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.Ezennel követelem (a következetesség, az Alapelvek és az égiek nevében) Tildy összes nickjének azonnali és végleges tiltását.
Sipi
itt a lényeg a használaton van. mint nemrég megtudtm, nekem is volt egy másodnickem, amiről összesen 1 hsz-t írtam több, mint 800 napja. ma bannoltam, mikor ráakadtam.
-
Sipi
addikt
Igyekszem méltó lenni pl. hozzád.
Köszönöm főhajtásod, hszem - még ha számodra felfoghatatlan is - konstruktív volt.
Amennyiben nem észleled, sorry, mindent nem csinálhatok meg helyetted.Mellékesen: mi a búvalbaszott szent szaros konstruktivitást vársz el az Off topikban?!?
Még mellékesebben: melyikben van több cucc? Az enyémben, vagy a te beböffenésedben? Kikerekítve szép világegyetemre: miben van több értelem, érzelem, szépség és tudás? Gipsz Jakab egyszem aprós hszében, vagy pár hónapos munkásságodban imitt-amott?Ilyenkor illik ideírni, hogy písz?

Sipi
-
tildy
nagyúr
pedig vissza lehet keresni
erosen utaltam ra
amikor eloszor hozzaszltam
de olymindegy
amugy a PH-n 3 ember mozog amerikabol, esetleg 4?
szoval azert....
de elmult haggyuk
en azt hittem mindenkinek nyilvanvalo
microbi pl aszonta, hogy az elso sorbol tudta utalas nelkul is
a stilus, az elutesek stb.
erre is emlekszemAz peterket. Nem lehet mindenki peterket
És ő is csak akkor mondta mindezt, mikor döbbentem nagyot.Én nem tudtam. Csak nagyon sokára sejtettem.
Eqmontoya se tudta.
Szóval lehet, hogy valamikor réges régen, talán az első postodban utaltál rá, de a többi postodból nem lehetett rájönni, hogy te te vagy, na. (Mégcsak az amerikát sem tudtam..)Redeath: titok.
-
REDeath
őstag
mér ki a többi tildy?
-
Ramius
őstag
erosen utaltam ra
de olymindegy
szoval azert....
de elmult haggyuk
erre is emlekszemAz amerikában élő (általam ismert) prohardver tagok 75%-a moderátor. Ez egész jó arány

-
tildy
nagyúr
egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Tildy: Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.Ezennel követelem (a következetesség, az Alapelvek és az égiek nevében) Tildy összes nickjének azonnali és végleges tiltását.
Sipi
Szia Sipi!
Rég láttalak!Amúgy egyetértek veled
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
Sipi
köszönjük, ismét egy rendkivül konstruktiv postot olvashattunk.

-
tiv61us
őstag
na telleg lepek mer melozni iskene
de eszembe jutott
van itt egy tv sorozat
piszkos munka vagy ilyesmi a cime
csatornapucolotol a nem tudom miig bemutatnak embereket
erdekes -
Sipi
addikt
A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?
A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.
Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
"-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
-önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."
-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
Ez sem épp következetes dolog.egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Sipi
-
tiv61us
őstag
faterom nem várta meg a halottkémeket, a helyszinelő rendőrök meg nem mertek hozzányúlni bár gondolom nem is szabad nekik. szóval személyije után senki nem nagyon kutakodott.
és apámra nézve nem is lesz különösebb utóhatása szerintem, mármint nem hívják be shova kihalgatni vagy ilyesmi. (hacsak nem valami amerikai filmbeillő maffiahulla)en se mernek hozzanyulni
volt ismerosom aki ilyen lecsuszott doki volt
az halottakat mosott
hat erre is van ember
mondjuk nem en
/tildy fel ne pofozz, a halottmoso aljamunka?/ -
poffsoft
veterán
-
REDeath
őstag
faterom nem várta meg a halottkémeket, a helyszinelő rendőrök meg nem mertek hozzányúlni bár gondolom nem is szabad nekik. szóval személyije után senki nem nagyon kutakodott.
és apámra nézve nem is lesz különösebb utóhatása szerintem, mármint nem hívják be shova kihalgatni vagy ilyesmi. (hacsak nem valami amerikai filmbeillő maffiahulla) -
tiv61us
őstag

tiv61: Tildy mellé kell álljak, nem Ő volt az egyetlen, amikor hárman püföltük egymást környezetvédelem témában OT-ben (Te, neduddki és jómagam), egyikünk se tudta pontosan, hogy Te vagy az, csak sejtettük, hogy valamelyik amerikába szakadt hazánkfia álnéven.
erosen utaltam ra
de olymindegy
szoval azert....
de elmult haggyuk
erre is emlekszem -
tiv61us
őstag
amugy asszem a lwegjobb novellaja
de meg lehet majdnem regeny
meghato tortenet -
EQMontoya
veterán

-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Diego!
senior tag
-
tildy
nagyúr
en nem rola beszeltem
magamrol
ahogy a fiam road runnerkent beregisztralt elso hozzaszolasomban tisztaba tettem, hogy en vagyok
meg neha a gyerek
mindketten hasznaltuk, aztan tlapo visszatett
ezt meghalalom egy elkepeszto holnapi irassal
vagy nem
kiszamithatatlan vagyok
szoval mindenki tudta mi vagyunk
de telleg eszembe se jutott vladimir
rola egy moldova novella jut mindig eszembe
mar a nickrolHát nekem az meg nekem nem volt világos. Még rá i skérdeztem.
Nem emlékszel???

-
poffsoft
veterán
-
REDeath
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Gambit
őstag
-
tiv61us
őstag
31-en majd mindenki trombital mint elefant
Én meg majd szépen lenyomom a torkán mindenkinek a trombitát, mint...
Na, magaslabda

Viszlát: mert nem akartam, hogy a tildy nickket, és embert ismerve ítéljenek meg egy helyzetet. Másrészt, mert beazonosítható lettem volna könnyen, amit nagyon nem szerettem volna

tiv61us: le ne lépj! Nem akarom én azt!
Settenkedik? Szerintem nem. Szerintem szinte mindenkinek tiszta , hogy ő vladimirR.en nem rola beszeltem
magamrol
ahogy a fiam road runnerkent beregisztralt elso hozzaszolasomban tisztaba tettem, hogy en vagyok
meg neha a gyerek
mindketten hasznaltuk, aztan tlapo visszatett
ezt meghalalom egy elkepeszto holnapi irassal
vagy nem
kiszamithatatlan vagyok
szoval mindenki tudta mi vagyunk
de telleg eszembe se jutott vladimir
rola egy moldova novella jut mindig eszembe
mar a nickrol -
REDeath
őstag
úgyse fogja senki elhinni.
faterom talált ma egy hullát a dunaparton horgászás közbe -
Winner_hun
félisten
a jó ötlet már lényegesen korábban megszületett

Vlad: miért moderáltad ki? szvsz sértő nem volt.
A jó ötlet ---> [link]
-
EQMontoya
veterán
-
7
addikt
Szerintem is lehetne ezt más csatornán folytatni, piszkosul nincs közünk ahhoz, hogy ti mit gondoltok egymásról. Jó ötlet, danke.

@Montoya: Jogos. ;t
-
Józsibácsi
csendes tag
-
ladybug
őstag
Aktív témák
-
24900 - 24801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ha nem, nem tudok segíteni)
Na fel is tüntetem neki.

megsértette az alapelveket?