Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
waaazzzzzuuuuuuuuppppppppppppppppppp!?!?!?!?!
-
sanyixXx
senior tag
hali
kéne nekem 300db tombolajegyet csinálnom holnapra. ez ugye 600, mert 300 megvehető, 300-ból pedig sorsolnak. mindegyiken, de legalább a megvehetőkön rajta kéne legyen egy logó. ezt hogy tudom a leghatékonyabban összehozni vajon? excel, photoshop, word áll hirtelen rendelkezésre. én vágnám ki utána kézzel a dolgot.
lényeg, hogy ne egyesével kelljen megszámoznom 300/600 bilétát.köszi előre is
-
sanyixXx
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
attól függ melyik csappl játszik...

-
sanyixXx
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
sörrel egyelőre

más: miért van az, hogy 10-re idehívom a haverokat pókerezni és még most is az istenverte mcdönciben ülnek? és az a kifogás, hogy ha 10-re hívtam, akkor később is jobb...
hogyne...csak akkor néznek majd, amikor 2-kor kivágom őket, de úgy, hogy csak úgy sisteregnek
holnap leadanadó...ps: most esett le, hogy mire vonatkozott az agytömés...
-
sanyixXx
senior tag
itt legalább számít az egyén

csapos: ezt kérdezgettem nagyon pici koromban anyumtól, amikor hazajött munkából. ejh, a régi szép idők...még nem szorongatta az ember tökeit a politikai ökológia beadandó határideje

-
sanyixXx
senior tag
jöttem!

érdekel ez egyáltalán valakit?
-
sanyixXx
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
régen erősen ittasan szórakoztunk azzal, hogy leállítottuk a filmet és mindenkinek fasza nőtt mindenhova. csak most már tft van és nem merek a flipchart tollal randalírozni

-
sanyixXx
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
és aztán lefotóztam. nem így kell?

-
sanyixXx
senior tag
-
sanyixXx
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
yopp
meg még most is. ide csoda fog kelleni
-
sanyixXx
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
én szigorlatozom...
-
sanyixXx
senior tag
'cakát mindenkinek
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
tudom. mondta, hogy egy helyen fórumozunk

az emberek amúgy kegyetlenek. a legkegyetlenebbek a gyerekek. utánuk szorosan a nők és a dobogón a harmadik hely az ösztöndíj megítélő bizottságé...

most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!
bambano: most értettem meg a mondás lényegét. sose tudtam, hogy benne van, hogy "jön a következő"

amúgy nem emésztem magam annyira a dolgon. csak most ittam egy keveset és ilyenkor szörnyen szerencsétlen vagyok...
csapos2: adott esetben bontanám a garazsat...

-
sanyixXx
senior tag
na én is úgy érzem, hogy sok értelme nincsen
majd talán egyszer. no meg ahhoz még egyszer látni kéne a buszon

-
sanyixXx
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
sok-sok hónap, fél évnél is több
még több hívás, sms, mail, iwiw üzenet stb.kezdem már túltenni magam a dolgon amúgy. hát persze...

bambano + többiek: nem új a pasi. sőt... ő csak ott van, a helyzetleírás árnyaltsága végett.
lényeg, hogy van -e értelme odamenni és köszönni, ha látványosan és eléggé érezhetően kerül téged az illető?
-
sanyixXx
senior tag
van egy lány. fülig szerelmes voltál/vagy bele. tudja. egyszer elbasztad a dolgot, azóta nem hajlandó kommunikálni semmilyen formában...
meglátod a buszon. a barátjával.
odamész nagyot köszönni vagy sajnálod magad, sebeket nyalogatsz és meghúzódsz az ajtóban, hogy minél hamarabb leszálhass? nagyon nagy a késztetés, hogy odamenj. -
sanyixXx
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Mikulás Bácsi!
Szeretném, ha idén békességet és szeretetet hoznál a családomnak csoki és egyéb nyalánkságok helyett. Amióta az új lakásba költöztünk, anyuék mellett van a szobám. Nappal nagyon kedvesek egymással és velem is, de majdnem minden éjszaka elkezdenek birkózni és verekedni. Össze-vissza csörömpölnek a dolgokkal a szobában, még az ágy is belenyekken néha! Nem tudom melyikük kezdi, mert mindig másikuk mondja, hogy "Nem!" meg "Nee!". Kicsit furcsa, hogy a végén már "Iiiigen!" -t kiabálnak, de ez biztos valami felnőtt dolog. Általában apa nyer, mert anya sokkal többet sikít, a végén meg főleg.
Tehát szeretném, hogy ha lehet, akkor békítsd ki őket, hogy megint szeressék egymást, mint régen a nagy házban. Feláldozom érte az összes nekem szánt csokit!Köszönöttel
Sanyi
(5 éves nebuló) -
sanyixXx
senior tag
wwaaaazzzzuuuppppppp?!?!?!?!

-
sanyixXx
senior tag
wwaaaaaaaaaaaazzzzzuuuuuuuuupppppppp?!?!?!?!

-
sanyixXx
senior tag
hát vazze...legrosszabb, amikor látod a csajon, hogy nem szép, a smink alatt is elképzelhető, hogy mi rejtezik, mégis megd*gnád és még a lelkiismereted (ti. pöcsöd) is piszkál, hogy hazajöttél egyedül....

-
sanyixXx
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
esetleg valaki kevésbé humorosnak van tippe?

-
sanyixXx
senior tag
hali
hol kapni fehér arcfestéket Bp-n?
budaörsi vagyok, ahhoz közeli hely kéne. esetleg itt börsön. halloween buli lesz és kéne egy kis smink
köszi
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
van kereső?

-
sanyixXx
senior tag
faszom...
nem szabad éjfél körül upolgatni, mert csak a baj van belőle. eldurrantottam 3 perc alatt 3 uppot egy apróra, mire eszembe jutott, hogy már a maiakat szórtam el

Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest