Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudja ő is nagyon jól, tördelte a kezeit..
Jó , ezt nem írtad. Bár visszaemlékezve az én volt céges bejelentésem is olyan izé volt, fura na kimondani, hogy bocs vége, elmegyek, találtam jobbat. Szóval izzadtam rendesen.ÉS ez is karácsony után történt, új év első hetébenÉs az eddigi írásaid ismerve ez is a "szokásos" jajj szegény kalandor , mennyi energiát belefeccölt, és csúnya gonosz emberek kihasználták tipusú sirámnak tűnt.
bambano: Az "általában nem ez a jellemző" mondat az előítélet jele. Nekem is német autóm van, elég nagy darab, el se férnék bizsumobilban...
Írtam is , hogy valószínűleg az. Nem a nagy autókkal van a baj, hanem ahogyan azzal jópáran kivagyiznak. Tudom te nem. Passat?tiv61us: ha kiviszel? Nekem msot ninc sutazgatni pénzem. Mitöbb meghazudtolva önmagam, muszáj voltam műfenyőt venni
Mivel olcsó volt. Nagyon nagyon olcsó, olyannyira, hogy annyiért sima fenyőt sose kaptam volna. Egész tűrhetően néz ki. Mert ugye választhattam: vagy nuku karácsonyfa , vagy félreteszem magamban a rosszérzést, és még ha műfenyőt is, de állítok.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest