Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
Nekem a hajamat kellene.

Racecam, bolondember: köszönöm.
-
Köszönöm a gratulációkat és a segítséget.
Mostmár csak egy nyelvvizsga és kézhez kapom a diplomámat.
Kazimír: magázni nem, de kávézni kell, illetve ma este folytatom a borozást is. (Juhász pincészet - eger, Agamcsos pincészet - Szekszárd)
-
Üdv
Tegnap 13:30-kor villamosmérnök lettem. Sikeres államvizsgát tettem.
Boldog vagyok.
-
válasz
RexpecT
üzenetére
TinyXP vagy valami hasonjó.
Egy jó tanács Vezérlőpult-felügyeleti eszközök-szolgáltatások. Itt csmegézz. Természetesen a letiltások után restart szükséges.
JAvaslom a letilást előttinkább csak állítsd le az adott szolgáltatást, és ha valami nem stimmel el tudod indítani, illetve egy win restart-nál minden az előző álllapotáról indul. (Nekem sikerül egyszer valamit letiltani, és onnantól nem volt elérhető a vezérlőpult jó rész, többek között az eszközkezelő és a szolgáltatás beállító ablak.) -
Üdv
Jövő hétvégén megyek Gödöllőre. Ki tudja mennyiből lehet megúszini Pest-Gödöllö utat oda vissza diákként?
-
Az államvizsgára bocsátás feltéetele, 4 hét igazolt gyakorlat.
Amit a tanulmányi osztályról ellenőrizhet valaki, oly módon, hogy megadott kapcsolattartót felhívja a megadott telefonszámon. És megkérni ez a diák valóban ott dolgoztt-e, tudnak e róla valamit.Ezt az egész igazolást egy fénymásolt lapon kell beadni, se ikatótszám, semmi nincs rajta. Nem kell szinte semmi tmellékelni, cska a cég nevét -címét, kapcsolattartó nevét-telefonszámát és a te adataidat (név, cím telefon, anyja neve), mit dolgoztál és mettől-meddig.
Ja és a cégszerű aláírás, pecséttel. (Nekem elsősorban ezt reklamálták, hogy nincs pecsét rajta, a többit csak utánna mondták, hogy hallgató hallgatónak nem adhat igazolást.)
-
válasz
venember83
üzenetére
Aha , csak az a baj, hogy én most tudtam meg, hogy az az igazolás, amit vittem nem megfelelő. Van kemény 4 napom, hogy valahonnan igazolást szerezzek 4 hét munkahelyi gyakorlatról.
Amit teljesítettem is, egy barátom cégénél, csak az a baj, hogy mindketten főiskoláai hallgatók vagyunk, sőtt együtt megyünk államvizsgázni. Így hiába van gyekorlatom, nem fogadják el, mert nem felsőfokú infós vagy villamosmárnök végzettségű aki aláírta a papírt.

Két hete űcsörögnek a paíron és most szóltak, hogy bocsi mégsem jó. (Ja és előtte erről nem is tettek említést, hogy milyen papír kell, milyen feltételekkel.)Esetleg valaki nem tudna segíteni?
-
Üdv
Bajban vagyok. Úgy néz ki lehet ugrik a jövő hét csütörtöki államvizsgám.

-
Akkor is zúg, ha kihúzod a notit a tápból?
Vaszeg egyébként a baj ott kezdődik, hogy ami a tv-out nál szokott baj lenni. A földelés nem mindenhol egyforma. És valszeg az erősítón keresztül földelődik a notid.
Javaslom a TV-out -os topic böngésését, az ott közöl megoldás gyógyír lesz számodra is.
Asszem egy kerámiakondit kell beforrasztani az átjátszókábel pólusai közé. -
válasz
venember83
üzenetére
Az a baj hogy nálam olyan van ami erátor bővítményt hordoz, azt meg hiűba nyomogatom, nem történik semmi.
Mindjárt kezdődik a helyszínelők, úgyhogy lassan lépek én is. -
válasz
venember83
üzenetére
Az sajna kimarad. Államvizsgázok 21-én, és van még mit pallérozni a tudáson. Legalább addig szükségem van minden kis sejtecskémre a szürkeállományban. Azonban utánna egy pesti talit kéne tartani, mert az biztos, hogy ihatnékom lesz.

Nem hsz hajhászás akar lenni, csak így sikerült. bocsi mellénymtam.
Azért valaki igazán írhatott volna, hogy nem legyen egymás alatt két hsz-em.
-
válasz
venember83
üzenetére
Olyan értelemben tömény, hogy nem bor és nem sör, és mivel whiskey az alapja (asszem scotch) így égetett szesznek minősül tudomásom szerint.
-
válasz
venember83
üzenetére
Köszi. Azt elmondhaom, hogy finom, még a barátnőmnek is ízlett, pedig nem szereti a töményet.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
A felvetésed jó, én kb 2 vagy 3 hete ittam egy pohárkával. Vagyis hülyeséget beszélek, tegnap koccintottam egy kis béjlízzel. (Franc se tudja, hogy kell leírni.)
Ez a jéger ellenzést, vegyem, úgy, hogy a következő talin nem lesz vadászat?
Kénytelen leszek akkor felbontani és egyedül elfogyasztani. -
Olvasva a mézes-ágyas hsz-eket rájöttem azért is szeretek hazajönni, mert itthon fel van bontva a jégeres üveg, melynek tartalma ilyenkor rohamos mértékben fogy.
Egészségetekre. -
válasz
Kalandor
üzenetére
Én múltkor a pirított zöldséges tészta nevű találmányt csináltam meg. Annyira rosszul sikerült, hogy 2-en megettük a négyszemélyes adagot. (Jó, egy kicsit csaltam mert tettem bele egy pici csirkehusit is.)
Nem akkora ördöngősség a kínai konyha, mint amilyennek látszik, csak sokkal több zöldséget használnak, mint a legtöbb európai konyhában. -
Vazz mostmár nekem is el kellene menni a teaházba, ekkora marhaságokat kihagyni.
Sebaj, jövő héten tuti elmegyek, már be is van jelölve az össze nap. valamelyik nap majdcsak eljutok.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Hol akarsz te vadászni? Ide azért nem vinnék vadat. A teadélután az teaélután, a vadászat meg vadászat. Majd a tavaszi PH! talin lesz.

-
Én szeretek vért adni. Érdemes haerokkal menni, és közben tök jókat el lehet hülyülni. Egyszer mondjuk ránk szól az egyik nővér, hogy kicsit hagyjuk abba a hülyeséget, mert annyira nevet, hogy nem meri beszúrni a tűt a kedves páciensbe.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Én csak annyit tudok elképzelni róla, hogy nincs TV-je, mert ellopták, a borotvájával együtt.

Bocsi Ngabor2.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
De csak az ártatlannak tűnő szárnyasok szemével nézve.
-
Jó estét.
Ngabor2 egy hatalmas THX neked, ma érkezett meg a csomagom.
-
Hurrá vége a vizsgaidőszaknak. Legalábbis nekem.

Jöhet az államvizsga, megeszem reggelire.

-
Fúj de utálok Háló oprendszert tanulni.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Meg is jöttem a vadászatról, de most meg elment a kedvem a további bütyköléstől.
(Még jó, hogy karácsonyra egy literes üveggel kaptam anyóséktól, ami folymatosan bent csücsül a hűtőben.
) -
Fáj a fejem, ettől a WLAN-ozástól és még mindig nem megy.
Vajon ha elmegyek egyet vadászni az segíteni fog? -
válasz
bolondember
üzenetére
Aha vitruális, Te bedugod az USB be, ő meg ráül a joystick-ra.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Még itthon van a barátnőd, de Te máris ismerkedsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
venember83
üzenetére
Szeretjük a raftingot.

-
Asszem lépek tisztálkodni, meg lassan kezdődik a Helyszínelők is a TV-ben.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Legalább nem látja senki, hogy leiszod magad, mint a csascsi.
-
válasz
venember83
üzenetére
Képet kérek róla. Romboljuk az OT színvonalát.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újraindítja a szervert.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Arra azért vigyázz, nehogy úgy járj, mint itt nemrég egy srác.
Éjszaka polgárőr szolgálatba voltunk és észrevettük, hogy egy autó szépen betolatott a bokos és az iskola épülete közé és lekapcsolta a lámpákat.
Pont jött a rendőrjárőr és szóltunk neki, hogy mi történt ott a bokornál. A rendőr szépen odament a rendőrautóval, felkapcsolta az össze lámpát, hogy ráijesszn az illetőre. Jön vissza a rendőr röhögve és meséli, hogy valszeg nagyba megy az esemény, mert az első szélvédő 2 oldalán 1-1 talpat látott és középen hol megjelent egy meztelen hátsó, hol eltűnt.
Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Borozgattam illetve fogok is a Kedvesemmel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)