Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
És ez még nem is volt, ha jól figyeltem:

-
Pompi
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egyrészt (szerencsére) nem rólam van szó. Másrészt - és ezzel nem akarok senkit megbántani, a lehető legtávolabb álljon tőlem - én ilyen jellegü "poénkodásban" biztosan nem vennék részt, nem adnám hozzá az arcom (pedig pár dolgot én is megcsináltam már alkoholizálás közben).
Viszont ha mégis megesik egy ilyen, akkor mindenképp azon lennék, hogy ami történt maradjon meg a jelen levők között - szerintem ez abszolute kivitelezhető lett volna. Akár, mint moderátor, vagy a közösség egy meghatározó tagja (ha jól látom ngabor2 szerepét) már a bulin felhívtam volna az ottlevők figyelmét akik fényképeztek, hogy ezeket a képeket nem szeretném a neten viszontlátni. -
Pompi
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
"Mondjuk itt van pl. ngabor, ő nem tudom mit ártott"
Mindenféle kommentár nélkül az eddig elhangzottakból a válasz:
"Alapvetően magánemberként viselkedtek az érintettek, amivel semmi baj nincs, ha magánember az illető. Moderátorként viszont az első dolog, amit kértünk, hogy a személyes dolgokat szorítsák háttérbe a közösségiek miatt. Modként az ember egyszerűen elveszít bizonyos lehetőségeket, ezzel tisztában kell lenni."
"ahhoz van köze, hogy modként ilyesmiben igazából nem lett volna szabad résztvenni. illetve egész biztosan nem lett volna szabad az eredménynek a nagyközönség elé kerülnie."
-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ezzel fokozom, annyira de, hogy már viszont - éééérted

-
Pompi
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Genetikailag hibás lehet, mert most téli álmot kellene aludnia

-
Pompi
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Reggelire?
-
Pompi
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor cseréljük a csacsit hollóra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pompi
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
-
Pompi
nagyúr
Jó. Ahogy látom akkor most már jöhetnek a HÁZIGAZDÁK is mondjanak le transzparensek is

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)